به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ آقای سید حسین حسینی در نشستی تصویری آخرین وضعیت آزمونهای دانشگاه تهران را اعلام کرد و گفت: از همان اوایل اسفند تصمیماتی با شیوع ویروس کرونا اتخاذ شد و با دو موضوع بسیار مهم سلامت دانشجویان و وضعیت ادامه ترم تحصیلی مواجه بودیم.
وی افزود: باید فرآیند آموزشی دانشگاه استمرار پیدا میکرد و خوشبختانه دانشگاه تهران جزو نخستین دانشگاههایی بود که از همان روز اول با تمهیداتی سلامتی دانشجویان را مورد توجه قرار داد.
وی با بیان این که برنامه ریزی برای فعالیت در چنین برهه از زمان کار سنگینی بود گفت: تعداد دانشجویان دانشگاه تهران زیاد است و به هر حال بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ عنوان درس نظری و حدود ۲ هزار و ۳۰۰ عنوان درس عملی در این ترم ارائه شده بود که با یک نوبتی کردن و ادامه فعالیتهای آموزشی، و حرکت به سمت فضای مجازی یک فعالیت پردردسر و پراسترسی را پشت سر گذاشتیم.
آقای حسینی با بیان این که همه استادان، کارکنان و کارشناسان میدانند که تهیه زیرساختهای الکترونیکی بسیار مشکل و البته مهم است افزود: در این شرایط دانشجویان با مشکلاتی روبرو بودند که همین جا باید از همه آنان تشکر کنم و اگر نبود صبوری و تحمل دانشجویان این اقدام در دانشگاه تهران منجر به شکست میشد.
معاون آموزشی دانشگاه تهران با بیان این که خوشبختانه توانستیم این ترم را با سربلندی پشت سر بگذاریم گفت: هم اکنون مأموریت مهم و سنگین تری را پیش رو داریم و نخستین موضوعی که با توجه به وضعیت پایان ترم باید مورد توجه قرار گیرد زیرساختهای الکترونیکی است.
وی افزود: برای برگزاری امتحانات باید برنامه ریزی شود که البته لحاظ کردن تمام خواستها کار سختی است و ارزیابی نیز بر عهده استادان است.
آقای حسینی با بیان این که مرجع ارزیابی استاد است گفت: استاد اختیاراتی دارد و توقع ما از استادان توجه به موضوع ارزیابی است البته مسأله مهم سلامت دانشجویان نیز مورد توجه است و ما میخواهیم به گونهای این دوره را پشت سر بگذاریم که دانشجویان کمترین تردد را داشته باشند.
وی تأکید کرد: دانشگاه با توجه به امتحانات پایان ترم دو اقدام مهم را انجام داده که یکی برگزاری آزمون به صورت الکترونیکی و دیگری ارزیابی استادان است.
آقای حسینی با بیان این که عمده آزمونها به صورت مجازی برگزار میشود گفت: تمهیداتی برای این آزمونها در نظر گرفته شده و بخش کوچکی از آزمونها حضوری است و دانشگاه تلاش کرده است تا دانشجویان در داخل شهر و یا منطقه خود آزمون دهند تا کمترین تردد را داشته باشند.
وی در ادامه تأکید کرد: دانشجویان ساکن تهران هم باید در تهران امتحان بدهند.
آقای حسینی با بیان این که حدود ۹۵ تا ۹۷ درصد کلاسها دروس نظری بوده و وضعیت کلاسهای عملی نیز در گذشته اعلام شده است گفت: دروس عملی در تابستان ارائه میشود و برنامه ریزیها انجام شده و از یکم مرداد کلاسهای عملی برای دانشجویان تشکیل میشود.
وی با بیان این که در این برهه از زمان نیز ممکن است نقض یا مشکلاتی وجود داشته باشد گفت: تمام تلاش خود را کرده ایم که دانشگاه تهران بتواند برگزاری آزمون را طبق تقویم برگزار کند، ولی با دانشجویان در این خصوص مدارا شده است تا مشکلی برای ادامه تحصیل بوجود نیاید به طور مثال ممکن است درسی به دلیل وقفه و یا اشکال در اینترنت، دانشجو نتواند ارائه دهد، ولی این امکان به دانشجو داده شده است که سه روز قبل از آزمون آن درس را حذف کند.
آقای حسینی با بیان این که عنوان سیستم آموزشی دانشگاه بسیار مهم است گفت: باید ارزیابی استادان دقیق باشد البته واژه سختگیرانه بدین معنا نیست که سختگیرانه عمل کنیم بلکه همان طوری که پیشتر اعلام کردم باید با دانشجویان مدارا شود، اما مرجع ارزیابی استاد است.
وی تأکید کرد: به عنوان یک پیام و یا خواسته این نکته را مطرح میکنم که منشور اخلاقی باید مورد توجه قرار گیرد، همچنین منشور اخلاقی برگزاری امتحانات پایان ترم مانند صداقت و امانتداری را دانشجویان باید مورد توجه قرار دهند، چون بی اعتباری امتحانات بی اعتباری آموزش دانشگاه است.