پخش زنده
امروز: -
در آیین پایانی جشنواره رساله ی برتر در حوزه رژیم صهیونیستی پژوهی در مؤسسه مطالعات و تحقیقات بین المللی ابرار معاصر تهران از برگزیدگان تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در این مراسم علاوه بر نویسندگان رساله های برتر، آقایان دکتر سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه و دکتر عابدینی تحلیلگر ارشد صدا و سیما نیز حضور داشتند.
در ابتدای مراسم خانم فاطمه نکولعل آزاد دبیر اجرایی «جشنواره رساله برتر در حوزه رژیم صهیونیستی پژوهی» پس از خیر مقدم، به تبیین اهداف این جشنواره پرداخت. دبیر اجرایی این جشنواره خاطر نشان کرد: امسال در راستای اهداف پژوهشی مؤسسه با توجه به منویات مقام معظم رهبری امام خامنه ای و سیاست های کلی نظام، به صورت خاص و ویژه به مبحث دشمن شناسی (رژیم صهیونیستی پژوهی) پرداخته ایم.
در ادامه آقای دکتر عابد اکبری مدیر عامل مؤسسه مطالعات و تحقیقات بین المللی ابرار معاصر تهران ضمن تبریک به نفرات برگزیده جشنواره عنوان کردند که مؤسسه ابرار بنا دارد تا در سال 99 نخستین همایش سالانه رژیم صهیونیستی پژوهی را در سه سطح ملی (مخاطرات درونی سرزمین های اشغالی) منطقه ای (محور مقاومت) بین المللی( مخاطرات رژیم صهیونستی برای امنیت بین الملل) برگزار کند.
در پایان اختتامیه جشنواره «رساله برتر در حوزه رژیم صهیونیستی پژوهی و پس از ارائه منتخبین جشنواره» آقای دکتر عابدینی پایان نامه های ارائه شده و منتخب را در سه حوزه کاربردی، تجویزی و نظری دسته بندی کرد و عنوان نمود: رژیم صهیونیستی از سه منظر برای ما دارای اهمیت است. از منظر دینی؛ قدس به دلیل قبله اول مسلمانان و مکان معراج پیامبر حائز اهمیت است. از منظر ملی؛ حمایت از مستضعفین و محرومان که از اصول قانون اساسی کشور است. از منظر انسانی نیز حمایت از افرادی که به زور از دیار خود رانده شده اند لازم و واجب است.
در پایان این مراسم از نویسندگان برتر در این حوزه تقدیر به عمل آمد.
برگزیدگان جشنواره «رساله برتر در حوزه رژیم صهیونیستی پژوهی» به این شرح است:
۱.طاهره زادفرج ؛ مواقف الاحزاب الاسرائیلیه من البرنامج العمل المشترک الشامل.
۲.وحید مردانه ؛ همگرایی عربستان سعودی و اسرائیل و خصمانه تر شدن روابط با ج.ا.ایران.
۳.محمد نوری زاده؛ تاکل الدوله القومیه علی ید التیار الدینی الصهیونی .
۴.علی باقریانی؛ تأثیر فرهنگ یهود بر گسترش منازعات عربی - اسرائیلی
۵.فاخره عرب اسدی؛ تحول دکترین امنیتی اسرائیل در قبال سوریه با نگاه به جنگ ۲۰۱۱
۶.احسان صفرزاده؛ آرا و عملکرد علمای شیعه در مسأله فلسطین
۷.محمد محسن فایضی؛ هویت ،مذهب و ملت سازی در اسرائیل
۸.حسین آجرلو؛ امام موسی صدر و مسأله رژیم صهیونیستی
۰۹محمد شاهدی؛ انشعاب لابی یهودی - آمریکایی «جی استریت» از «آیپک» و تأثیر آن بر سیاست های خاورمیانه ای ایالات متحده آمریکا
۰۱۰سلمانیان؛ مطالعات ایران در اسرائیل