وکلا بازوان توانمند دستگاه قضایی در راستای تحقق عدالت هستند، ازاینرو نباید صرفاً فعالیت خود را به پروندههای قضایی محدود کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رئیسکل دادگستری استان و دادستان عمومی و انقلاب قزوین با حضور در مرکز وکلای قوه قضائیه در استان قزوین، با اعضاء هیئتمدیره این مرکز دیدار و گفتگو کردند.
محمد قاسمی، دادستان قزوین، در این نشست گفت: آیتالله رئیسی با شعار تحول محوری در رأس قوه قضاییه قرار گرفت و تاکنون نگاه تحولی وی در تمامی ابعاد کاملاً ملموس و مشهود بوده و همین امر بر اساس نظرسنجیها، موجب جلب اعتماد عمومی به قوه قضاییه شده که تحقق این موضوع بسیار خوشایند است.
وی افزود: محورهای تحولی ریاست قوه قضائیه صرفاً یک کلام و شعار نیست، بلکه تحول به معنایی واقعی در تمامی زیرمجموعهها و دستگاههای مرتبط با قوه قضائیه باید احساس شود و در دستور کار قرار گیرد و همسو با سیاستهای قوه قضاییه گام بردارند و زیرساختهای لازم را ایجاد کنند.
دادستان قزوین با بیان اینکه وجود خلأها آسیبزا است، تصریح کرد: اگر چنانچه هر یک از دستگاههای مرتبط با قوه قضائیه، توسعه و تحول مدنظر قوه قضائیه را جدی نگیرند و اقدامات مقتضی را اجرایی نکنند، حلقه تحول ناقص و خلأهایی ایجاد میشود که آسیبزا است و دستیابی به اهداف عالی را با مشکل مواجه میکند.
وی بیان کرد: تحقق عدالت و احقاق حق هدف مشترک تمامی ارکان قوه قضائیه است و اگر این دیدگاه در هر یک از مجموعههای مرتبط نادیده گرفته و از آن غفلت شود، بیتردید در رسیدن به اهداف موفق نخواهیم بود و در نهایت عدالت خدشهدار خواهد شد.
این مقام قضایی استان تصریح کرد: همه ما عضوی از خانواده بزرگ قوه قضائیه هستیم و اهداف مشترک داریم و ضروری است با تعامل، همراهی، همکاری، همافزایی و تعامل سازنده، مشکلات و کاستیها، نواقص و اختلاف نظرهای متقابل را بر اساس اصل عدالت و انصاف و با نگاه کارشناسی بیان و راهکارهای لازم را نیز ارائه کنیم تا مشکلات دو سویه به حداقل برسد و افراد و جامعه از این اختلاف نظرهای ما متضرر نشوند.
وی تأکید کرد: برگزاری چنین نشستهای مشترک یقیناً در حل بسیاری از مسائل مرتبط راهگشاست و نباید این نشستها صرفاً در مناسبتها برگزار شود و این آمادگی در مسئولان قضایی و قضات استان وجود دارد تا با حضور در نشستهای تخصصی و کارگاهی مشترک، در جهت حل مشکلات و نواقص به بحث و بررسی و ارائه راهکار بپردازند.
قاسمی یادآور شد: وکلا و کارشناسان بازوان توانمند دستگاه قضایی در راستای تحقق عدالت هستند، ازاینرو نباید صرفاً فعالیت خود را به پروندههای قضایی محدود کنند و با ارائه نقطه نظرات کارشناسی، در راستای پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی و همچنین احیای حقوق عامه، کمککار و یاریرسان دستگاه قضایی باشند و نقاط آسیبپذیر را شناسایی کنند.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: همه ما فارغ از مشاغل و مناصبی که داریم، عضوی از جامعه هستیم و باید با مسئولیتپذیری اجتماعی همه تلاش خود را به کار گیریم تا جامعهای سالم و عاری از آسیب داشته باشیم و یکی از راهکارهای تحقق این مهم، افزایش و ارتقاء دانش و آگاهی حقوقی جامعه است و باید بهگونهای عمل کنیم که قانون در جامعه و روابط اجتماعی افراد حاکم شود و اگر نسبت به این موضوع غفلت شود، همانند ویروس کرونا که تمامی افراد را فارغ از جایگاه، منصب، شغل درگیر خود کرده، جرائم و آسیبهای اجتماعی نیز به نحوی گریبانگیر همه ما خواهد شد.