آغاز برداشت پیاز در جویبار
برداشت پیاز از ۹ هکتار زمین جویبار آغاز شد.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به آغاز برداشت پیاز از ۹ هکتار زمین زراعی این شهرستان پیش بینی کرد با متوسط عملکرد ۱۲ تن در هکتار، امسال ۱۰۸ تن پیاز قرمز و سفید تولید شود.
سعیدی گفت:شرایط آب و هوایی مناسب منطقه و استفاده کمتر از آفت کشها موجب شد پیاز تولیدی در جویبار از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
وی با بیان اینکه کشت پیاز از بهمن آغاز میشود و برداشت آن تا اواخر مرداد ادامه دارد، افزود: ارقام پیاز کشت شده در جویبار تگزاس و کریما است که علاوه بر عرضه در بازارهای این شهرستان در شهرهای همجوار نیز عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار استفاده از سیستم آبیاری نوین، کشت نشایی، تغذیه مناسب و کشت به موقع را از جمله اقدامات جهاد کشاورزی برای افزایش عملکرد بهتر کاشت پیاز در جویبار اعلام و تصریح کرد: بیش از ۵۰۰ نفر در زمینه کاشت و برداشت محصول پیاز در این شهرستان فعالیت میکنند.