پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از کاهش ۳۰ درصدی شهریه متغیر دروس عمومی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ سید سعید هاشمی گفت: تشکیل صندوق ویژه حمایت از دانشجویان آسیب دیده از کرونا، برگزاری مجازی جلسات دفاع، تصمیم به برگزاری مجازی امتحانات در تمامی مقاطع تحصیلی و کاهش ۳۰ درصد از شهریه متغیر دروس عمومی برخی از اقدامات مهم این دانشگاه در دوره کرونا بوده است.
وی افزود: با توجه به شرایط موجود به علت ویروس کرونا، تقویم آموزشی از ۱۶ فروردین آغاز شد و با تلاش حداکثری و میانگین قابل قبولی از کیفیت آموزشی در حال اتمام است.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ تصریح کرد: تمامی امتحانات این دانشگاه در تمامی مقاطع نیز مجازی برگزار خواهد شد که معاونت دانشجویی و تحصیلات تکمیلی اطلاعیههای مرتبط به آن را صادر کرده است.
وی گفت: در این ترم بیشتر کلاسها، مجازی تشکیل شد و کلاسهای عملی، کارگاهی و آزمایشگاهها نیز از ۱۷ خرداد، حضوری و با برنامهریزی حضور محدود دانشجویان و رعایت تمامی دستورالعملهای بهداشتی در حال اجراست.
آقای هاشمی تاکید کرد: بیشتر دروس عمومی در این ترم، آفلاین ارائه شد و با توجه به نشستهایی که با دانشجویان و فعالان دانشجویی و فرهنگی دانشگاه داشتیم تصمیم گرفته شد ۳۰ درصد از شهریه متغیر همه دروس عمومی کاهش پیدا کند.
رییس دانشگاه علم فرهنگ گفت: با توجه به شرایط موجود، دانشگاه با الکترونیکی کردن فرایندهای مربوط به دفاع از پایاننامه و رساله، بستر برگزاری جلسات دفاع را، مجازی فراهم کرده و این فرایندها فعلا آزمایشی در دانشکده فنی مهندسی در حال اجراست.
وی تاکید کرد: اساتید تاکنون بیش از ۸ هزار فایل آموزش آفلاین در سامانه مدیریت یادگیری به روش نوشتاری، فایلهای pdf یا پاورپوینت، فیلم، صوت و تصویر بارگذاری کرده اند.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ افزود: بالاترین تعداد شرکت کننده در سامانه آموزش آنلاین، همزمان ۱۵۰۰ نفر، میانگین تعداد دانشجوی حاضر در سامانه آموزش برخط در یک روز هفته ۲۸۶۸ نفر و بیشترین تعداد دانشجوی حاضر در سامانه آموزش برخط در یک روز هفته نیز ۴۳۰۱ نفر بوده است.
آقای هاشمی درباره روند کلی مجازی شدن آموزشهای دانشگاه گفت: دانشگاه علم و فرهنگ از همان اواسط اسفند ۱۳۹۸ (همزمان با خطر همه گیری بیماری کرونا) کار مطالعاتی راه اندازی آموزش مجازی و بررسی گزینههای مختلف را برای اجرای آموزش مجازی آغاز کرد.
وی درباره کیفیت آموزشهای مجازی این دانشگاه افزود: از آنجا که برای آماده سازی زیرساختهای دانشگاه برای ارائه آموزشهای مجازی مدت زمان کوتاهی آن هم در تعطیلات فروردین فرصت داشتیم، طبیعی است با چالشهایی هم رو به رو شدیم، ولی دانشگاه همسو با تمام دانشگاههای کشور، توان حداکثری خود را برای برپایی به موقع کلاسها و همچنین افزایش کیفیت آموزشهای مجازی انجام داد.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از تعطیلی شرکتهای سرویس دهنده سخت افزاری و نرم افزاری، ذهنیت منفی دانشجویان نسبت به آموزش مجازی به دلیل آشنانبودن با فرآیند یادگیری در بستر مجازی، آشنا نبودن اساتید با این سیستم، مشکلات دسترسی برخی از دانشجویان به رایانه شخصی و استفاده بسیاری از آنها از تلفن همراه برای بهرهگیری از آموزش مجازی و همچنین پایدار نبودن اینترنت کشور و کاهش مرتب پهنای باند به عنوان مهمترین این چالشها اشاره کرد.