آخرين اخبار کرونا در جهان
بیش از ۹ میلیون ۳۴۳ هزار نفر مبتلا به کرونا
تاکنون ۹ میلیون ۳۴۳ هزار و ۲۹۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از ۴۷۸ هزار نفر نیز جان باخته اند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما کرونا همچنان در جهان مي تازد و قرباني مي گيرد. تاکنون در اقصی نقاط جهان ویروس کرونا، جان ۴۷۸ هزار و ۹۲۰ نفر را گرفته است و ۵ میلیون و ۳۶ هزار و ۷۲۳ نفر نیز بهبود یافته اند.
شمار تلفات کرونا در آمریکای لاتین از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد
خبرگزاری رویترز گزارش داد: شمار تلفات بیماری کرونا در آمریکای لاتین روز سه شنبه از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد.
این در حالی است که مکزیک در روز سه شنبه رقم بی سابقهای از ابتلای روزانه به این بیماری را گزارش داد. آمریکای لاتین در هفتههای اخیر به کانون شیوع کرونا تبدیل شده است.
مکزیک در روز سه شنبه ۶۲۸۸ مورد تازه از ابتلا به بیماری کرونا و ۷۹۳ فوتی جدید ثبت کرد و به این ترتیب شمار مبتلایان و تلفات این بیماری در این کشور به ترتیب به ۱۹۱ هزار و ۴۱۰ مبتلا و ۲۳ هزار و ۳۷۷ فوتی افزایش یافت. برزیل نیز روز سه شنبه ۳۹ هزار و ۴۳۶ مبتلای جدید و ۱۳۷۴ فوتی تازه ناشی از بیماری کرونا ثبت کرد و به این ترتیب شمار تلفات کرونا در این کشور به ۵۲ هزار نفر رسید و شمار مبتلایان کرونایی آن از مرز یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد.
به نظر میرسد شیوع کرونا در آمریکای مرکزی رو به افزایش باشد چرا که گواتمالا روز سه شنبه برای نخستین بار بیش از ۷۰۰ مبتلای کرونایی تازه ثبت کرد. گواتمالا همچنین ۳۵ فوتی جدید از بیماری کرونا ثبت کرد که در نتیجه مجموع تلفات کرونایی این کشور به ۵۸۲ نفر رسید.
ثبت ۱۲ مورد جدید از ابتلا به کرونا در چین
به گزارش خبرگزاری رویترز از شانگهای، وزارت بهداشت چین اعلام کرد دوازده مورد جدید از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور به ثبت رسیده است. هفت نفر از این موارد مربوط به شهر پکن، پایتخت چین میشوند.
فنلاند مرزهای خود را به روی کشورهای اروپایی دارای آلودگی پایین باز میکند
به گزارش خبرگزاری فرانسه از هلسینکی، فنلاند روز سه شنبه اعلام کرد گردشگران ۱۲ کشور اروپایی به غیر از کشورهای فرانسه، بلژیک یا اسپانیا، که ”مطمئن“ ارزیابی شده اند، از ماه ژوئیه دوباره میتوانند به این کشور سفر کنند.
ماریا اوهیسالو، وزیر کشور فنلاند در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد ۱۳ ژوئیه تدابیر اعمال شده بر مرزها برای کشورهایی که میزان آلودگی آنها در ۱۴ روز اخیر کمتر از هشت نفر برای هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است، لغو میشود.
کشورهایی که این تصمیم بازگشایی مرزها آنها را شامل میشود، عبارتند از آلمان، ایتالیا، اتریش، یونان، سوئیس، اسلوواکی، اسلوونی، مجارستان، لیختناشتاین، ایرلند، قبرس و کرواسی. مقامات فنلاند ۱۰ ژوئیه به ارزیابی دیگری مبادرت خواهند کرد تا سایر کشورهای اروپایی را که اتباع آنها میتوانند به این کشور سفر کنند، به این فهرست اضافه کنند.
فنلاند ۱۵ ژوئن مرزهای خود را به روی کشورهای منطقه بالتیک و اکثر کشورهای شمال اروپا از جمله دانمارک، نروژ و ایسلند، به غیر از سوئد که همچنان میزان آلودگی در آن بالاتر از متوسط منطقهای قرار دارد، باز کرده بود. سایر اتباع منطقه شنگن و انگلیس در حال حاضر میتوانند به دلایل حرفه ای، خانوادگی یا سایر دلایلی که ضروری ارزیابی میشود، به فنلاند سفر کنند.
شناسایی ۱۳۳۲ مبتلا به کرونا در مصر
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از قاهره، وزارت بهداشت مصر اعلام کرد: ۲۴ ساعت گذشته ۸۷ نفر بر اثر این بیماری جان خود را ازدست داده اند.
بنا بر آمار منتشر شده مجموع مبتلایان به کووید-۱۹ تا بعدازظهر سه شنبه در مصر به ۵۸ هزار و ۱۴۱ نفر رسید و ۲۳۶۵ نفر نیز فوت کرده اند و شمار بهبودیافتگان هم به ۱۵ هزار و ۵۳۵ نفر رسیده است. کمیته عالی مدیریت بحران کرونا در مصر هم اعلام کرد: قاهره بیشترین آمار ابتلا و فوتی را دارد و به طور تقریبی ۵۰ درصد مبتلایان و ۶۰ درصد جان باختگان در قاهره ثبت شده که علت آن نیز جمعیت بالای این استان است.
نخست وزیر مصر نیز گفت: با توجه به افزایش آمار ابتلا به کرونا تاکنون ۳۶۰ بیمارستان دولتی وابسته به وزارت بهداشت و دهها بیمارستان دانشگاهی برای بیماران کرونایی اختصاص یافته اند و در صورت نیاز بیمارستانهای نیروهای مسلح نیز برای پذیرش مبتلایان کووید-۱۹ تجهیز خواهند شد.
اعمال مجدد مقررات قرنطينه و محدوديت هاي رفت و آمد در آلمان
شبکه خبری فرانس ۲۴ اعلام کرد در پی شناسایی کانونهای دیگری از شیوع ویروس کرونا در آلمان، اعمال مقررات قرنطینه و محدودیتهای رفت و آمد در بخشهایی از این کشور به اجرا درآمد.
میزان شیوع مجدد ویروس کرونا درآلمان در روزهای اخیر به ۲.۷۶ درصد رسیده است. این رقم به معنای آن است که هر فرد بیمار در این کشور میتواند به حدود سه نفر ویروس این بیماری را منتقل کند. به همین علت بخشهایی از آلمان مشمول اعمال مقررات قرنطینه و محدودیتهای رفت و آمد شده است.
آلمان همچنین امروز اعلام کرد ۵۰۳ تن دیگر در این کشور در ۲۴ ساعت گذشته به ویروس کرونا مبتلا شده اند. با این حال مقامات آلمان تاکید کردند این آمار و ارقام به معنای آن نیست که موج دوم شیوع کرونا در این کشور آغاز شده است.
جانسون: پليس حق دارد با تجمعات بزرگ برخورد کند
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در نشست خبری خود با خبرنگاران درباره ویروس کرونا، گفت : با وجود بازگشایی برخی کسب و کارها و کاهش سخت گیری ها مربوط به محدودیت های کرونا و قرنطینه ، پلیس حق دارد با تجمعات بزرگ برخورد کند.
بوریس جانسون افزود از امروز هتل ها، کاروان پارک ها، مراکز عبادتی، رستوران ها، آرایشگاه ها و زمین های بازی روباز می توانند فعالیت خود را از سر بگیرند.
نخست وزیر نگلیس افزود برخی مکان ها از جمله باشگاه های شبانه، استخرها و باشگاه های سر بسته همچنان باید بسته بمانند.
رئيس کل بانک مرکزي انگليس: اقتصاد انگليس در آستانه ورشکستگي است
اندرو بیلی (Andrew Bailey)، رئیس کل بانک مرکزی انگلیس اعلام کرد: در پی همه گیری ویروس کرونا در ماه مارس، اقتصاد این کشور در آستانه ورشکستگی قرار گرفت.
رئیس کل بانک مرکزی انگلیس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز گفت همه گیری کووید ۱۹ موجب شد بازارها در انگلیس متلاطم شود و بانک مرکزی با خرید اوراق قرضه دولتی توانست هزینه قرض کردن دولت را کاهش دهد.
روزنامه گاردین به نقل از اندرو بیلی نوشت دولت انگلیس، بدون دخالت بانک مرکزی با دشواری میتوانست از پس این بحران براید و کشور را اداره کند.
وی تاکید کرد بدون دخالت موثر بانک مرکزی، شرایط برای دولت انگلیس، دستکم در کوتاه مدت، بسیار بد و جدی میشد.
روزنامه گاردین نوشت با آغاز همه گیری ویروس کرونا، سرمایه گذاران وحشت کردند و بانک مرکزی با تزریق الکترونیکی ۲۰۰ میلیارد پوند به بازار اوراق قرضه دولت انگلیس، پول لازم برای خرید اوراق دولت این کشور از بنگاههای مالی را ممکن ساخت تا با کاهش هزینه قرض گرفتن دولت، مشاغل و صاحب خانه ها، اقتصاد را رونق بخشد.
به نوشته گاردین با تزریق پول الکترونیکی جدید به بازار اوراق قرضه، نگرانی سرمایه گذاران نیز از احتمال کاهش خریداران اوراق دولتی کم شد و سرمایه گذاران در بازار باقی ماندند. بدین ترتیب دولت توانست هر زمان که میخواهد قرض بگیرد، اوراق دولتی جدید بفروشد.
به گفته رئیس کل بانک مرکزی انگلیس، دخالت این بانک در کمک به دولت، حیاتی بود.
اداره مدیریت بدهی دولت انگلیس که اوراق دولتی را به سرمایه گذاران خارجی میفروشد در ماه آوریل اعلام کرد برای جبران هزینههای فراوان ناشی از همه گیری ویروس کرونا در صدد است ۲۲۵ میلیارد پوند از بازار اوراق دولتی فراهم کند.
گاردین نوشت دولت انگلیس نخستین بار در ماه میامسال، اوراق دولتی را پایینتر از قیمت واقعی به خریداران فروخت تا سرمایه گذاران، به نوعی به دولت این کشور وام دهند.
این روزنامه نوشت نگرانی از پیامدهای اقتصادی همه گیری کووید ۱۹ و احتمال وقوع بدترین رکود اقتصادی از زمان رکود اقتصادی بزرگ دهه ۱۹۳۰ میلادی موجب شده بود بازارهای مالی انگلیس در معرض سقوط قرار گیرند و در نتیجه، دولت و صاحبان مشاغل نمیتوانستند در آغاز این همه گیری، پول لازم را به دست آورند.
به نوشته گاردین، هفته پیش اعلام شد قرار است بانک مرکزی انگلیس یکصد میلیارد پوند دیگر به اقتصاد این کشور تزریق کند و میزان بسته مالی دولت را در شرایط همه گیری، به ۷۴۵ میلیارد پوند برساند.
آمريکا مدعي شد تا پايان سال به واکسن کرونا دست خواهيم يافت
شبکه ای.بی.سی به نقل از دکتر آنتونی فائوچی مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا و از اعضای کارگروه مقابله با کرونا در این کشور اعلام کرد تا پایان سال جاری یا حداکثر اوایل سال 2021 ميلادي به واکسن کرونا دست خواهیم یافت.
يک مقام قضايي برزيل رئيس جمهور را ملزم به استفاده از ماسک کرد
یک قاضی برزیلی در تصمیمی قضایی ژائیر بولسونارو، رئیس جمهور برزیل را ملزم کرد ”در همه مکان های عمومی“ از ماسک محافظتی استفاده کند در حالیکه وی در اوج همه گیری ویروس کرونا به ندرت از آن استفاده می کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برازیلیا، قاضی رناتو بورلی, شامگاه دوشنبه با صدور حکمی تصمیم گرفت در صورتیکه رئیس جمهور بار دیگر بدون ماسک در مجامع عمومی ظاهر شود, دو هزار رئال (340 یورو) وی را جریمه کند.
این قاضی برزیلی استدلال کرد رئیس جمهور ”ملزم است قوانین قابل اجرا را رعایت و همچنین رفاه جمعیت را تضمین و در نتیجه تدابیر بهداشتی را برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا اتخاذ می شود، رعایت کند.“
این تصمیم همچنین برای همه همکاران رئیس جمهور نیز قابل اجرا است و این در حالی است که زدن ماسک به لحاظ نظری از چند هفته پیش در اکثر مناطق برزیل اجباری است.
این حکم به درخواست یک وکیل که از ”رفتار غیر مسئولانه رئیس جمهور“ در برابر ویروس کرونا به شدت انتقاد کرده بود، صادر شده است. رئیس جمهور برزیل کرونا را به منزله ”آنفلوانزای کوچک“ توصیف و آن را کم اهمیت دانسته بود.