پخش زنده
امروز: -
در صورت ارسال پیامک رسمی برای فعالسازی رمز یکبار مصرف از سوی بانکها، شهروندان به سایت بانک مذکور مراجعه کنند تا در دام سارقان اطلاعات بانکی نیفتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اراک؛ رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: برخی از افراد سودجو و فرصت طلب از طریق سامانه های مختلف اقدام به ارسال پیامک هایی با عناوین دریافت رمز یکبارمصرف به مشترکان تلفن همراه از آنها درخواست ارسال اطلاعات شخصی بانکی دارند.
سرهنگ آنقی ادامه داد: در برخی از موارد مشاهده می شود که برخی از افراد به علت حسن اعتماد بیش از حد در دام این کلاهبرداران گرفتار شده و مبالغی را از دست می دهند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت دریافت پیامکهای مشکوک و تماسهای تلفنی،با مراجعه به سایت یا تماس تلفنی با سایر شمارههای رسمی بانکها از صحت موضوع مطلع شده و هرگز فریب پیامها و تماسهای این چنینی را نخورند.
رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: با اشاره به اینکه شهروندان می توانند برای دریافت اپلیکیشن بانک به مارکت های معتبر و یا شعب بانک مربوطه مراجعه کنند، گفت: شهروندان آگاه باشند که مراکز دولتی و بانک ها از طریق سرشماره هایی که نام سازمان و ارگان پیام دهنده در سر شماره مشخص است برای متقاضیان خود پیامک ارسال می کنند و نیاز به پرداخت هیچ گونه وجه و یا ثبت نام در سایت خاصی برای دریافت رمز یکبار مصرف، نیست .
وی تصریح کرد: استفاده از رمز یکبار مصرف گام مهم دیگری برای حفظ امنیت اطلاعات مالی بوده که امکان دستیابی مجرمان سایبری و کلاهبرداران اینترنتی به اطلاعات بانکی شهروندان را محدود کرده و حضوری امن و بیخطر در حوزه بانکداری الکترونیک در فضای مجازی برای کاربران ایجاد می کند.
شهروندان هرگز به پیام ها و درخواست های مشکوک به خصوص پیامکهایی که از خطوط موبایل شخصی دریافت می کنند توجه نکرده و برای چندین حساب بانکی و یا حساب کاربری نیز از یک رمز عبور استفاده نکرده و برای ارتقاء امنیت رمز عبور خود، سعی کنند رمز عبورشان کوتاه نبوده و حداقل از ده حرف تشکیل شده و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ، اعداد و حروف و نیز علامتها و زبان های مختلف تشکیل شود.