پخش زنده
امروز: -
نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان "بخار" ندارد!
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی، عملیات احداث نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان در کیلومتر ۱۲ جنوب شرقی شیروان - فاروج، سال ۱۳۸۳با ظرفیت تولید ۱۴۳۴مگاوات برق در زمینی به مساحتي بيش از ١٠٠ هکتار آغاز شد و گام اول آن، سال ۱۳۸۶ به بهره برداری رسید و عملیات تکمیل گام دوم (بخار) نیز رو به اتمام است.
فعالیت و اشتغال نیروهای غیر بومی در نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان از زمان آغاز تاکنون مورد انتقاد مردم شهرستان بود اما در مجموع در بحث اشتغال زایی تاثیر خوبی داشت.
طبق اعلام مسئولین شهرستان تاکنون بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان هزینه شده است.
در حالی که در اغلب مناطق کشور، واحدهای صنعتی بزرگ، اقدامات رفاهی ، عمرانی و علمی خوبی برای ارتقای آنمنطقه و شهرستان انجام می دهند، نیروگاه شیروان تاکنون اقدامی نکرده و میتوان به جرات گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان باوجود داشتن بخش بخار برای منطقه بخاری نداشته است.
یکی از کارکنان نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان گفت: خانه های سازمانی کارکنان نیروگاه که الان در بهتریننقطه شهر واقع شده باید به بهترین شکل در قالب یک شهرک ساخته می شد اما متاسفانه با محیطی قدیمی و بدون کوچکترین زیباسازی روبرو هستیم که مبلمان شهری را نشانهگرفته است و مجموعه مدیران ارشد نیروگاه حتی حاضر نشدند برای نیروهای خود خدمات خوبی ارائه کنند.
به گفته او ، این خانه ها به علت عمر طولانی، فرسوده و برای ساکنان بسیار خطر آفرین است.
یکی از شهروندان شیروانی نیز می گوید: متاسفانه نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان حتی یک طرح کوچک مانند مدرسه، پارک و یا تفریحگاه در شهرستان احداث نکرده و همه درآمد آن از شهرستان و استان خارج می شود.
رضایی با بیان اینکه مدتی را در ایننیروگاه و شرکت های زیر مجموعه مشغول فعالیت بودم می گوید: همه امکانات و منابع حیاتی شهرستان از جمله زمین مناسب ، آب و گاز، در اختیار نیروگاه قرار گرفته اما هیچ سودی برای مردم منطقه جز هدر رفت این سرمایه ها نداشته است.
مدیران ارشد نیروگاه شیروان مطالبات مردم را جدی بگیرند.
فرماندار شیروان نیز با اشاره به اینکه نیروگاه شیروان باید در طرح های مدیریت شهری مشارکت کند، از مجموعه نیروگاه سیکل ترکیبی به سبب کمک نکردن به توسعه ، خدمات رسانی عمرانی و مشارکت در رفع بحران ها به مردم، گلایه کرد.
مرآتی با تشکر از ورود بجا و مقتدرانه استاندار به موضوع وظایف اجتماعی واحدهای صنعتی بزرگ عنوان کرد: این نیروگاه بزرگ از ظرفیت های شهرستان نهایت استفاده را برده اما در انجام وظایف اجتماعی خود و در بحران هایی همچون کرونا و سیل، اقدام قابل توجهی نکرده است.
وی افزود: مردمدر انتظار اقدام جدی مجموعه مدیریتی نیروگاه برای عمل به وظایف اجتماعی خود هستند ، اینموضوع را به صورت رسمی به مدیران مربوط ابلاغ کرده ایم البته قولهایی هم داده داده شده و منتظر اقدام عملی آنان هستیم.
فرماندار شیروان با قدردانی از مجموعه صنعتی کارخانه قند شیروان به سبب مشارکت فعال در همه طرح های شهرستان گفت: تاکنون در بسیاری از مشکلات عمومی و بحران ها گره گشا بوده اند و الان هم برنامه احداث دو مدرسه را در دستور کار دارند و مردم قدردان این خدمات خواهند بود.
وی ابراز امیدواری کرد به زودی شاهد ارائه برنامه های نیروگاه شیروان هم برای انجام وظایف خود در قبال مردم شیروان باشیم.
نویسنده: جواد حشمتی