سیستان و بلوچستان، سرزمین جاذبههای طبیعی
برای معرفی قابلیتهای گردشگری هر منطقه نیاز به شناخت بن مایههای فرهنگی و جاذبههای طبیعی آن است و استان سیستان و بلوچستان با هزار و ۸۰۰ اثر و جاذبه ثبت شده قابلیت تبدیل شده به قطب گردشگری را دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، جلالزایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنابع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: مناطق بکر ساحلی در طول 250کیلومتر جنوب استان با پوشش حاره ای، همجواری با دو کشور پاکستان و افغانستان و تاثیر دو جانبه فرهنگی در پوشش، گویش متنوع و آداب و رسوم بهترین شاخص ها برای توسعه و ترویج صنعت اکوتوریسم است.
وی ادامه داد: تنوع اقلیم و اختلاف ماه تا بیست درجه ای هوا، میان دو نقطه در این استان و همچنین وجود آب و هوای متاثر از جریانهای دریایی مونسون اقیانوس هند موجب استقرار آب و هوای معتدل مدیترانه ای و استوایی و بستری امن برای تولید میوه های گرمسیری است که می توان برای تاسیس دهها باغ موزه ازآنها استفاده کرد.
سیستان و بلوچستان علاوه بردارابودن دویست هزار هکتار باغات خرما، در مناطق جنوبی بیش از هفت هزار هکتار باغات میوه های گرمسیری مانند موز، انبه معمولی و انبه بنفش صادراتی، نارگیل، پاپایا(خربزه درختی)، چیکو، لیموترش چهارفصل، کشت گیاهان گلخانه ای مانند توت فرنگی در فضای آزاد است که می توان از باغات آن برای ایجاد دهها باغ موزه و جذب توریسم و گردشگر داخلی و خارجی که رونق اشتغال و اقتصاد منطقه را به همراه دارد استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: در این راستا اقداماتی برای تبدیل برخی باغات گرمسیری موجود در شهرستانهای راسک و چابهار و تبدیل آنها به باغ موزه های طبیعی در دست اجراست که با تصویب نهایی طرح و تخصیص بودجه عملیاتی می شود.
سیستان و بلوچستان در مجاورت با کویرلوت دارای جاذبه های کویرگردی و در موقعیت مناسب جغرافیایی، قابلیت رصد مناسب نجوم در آسمان شب نیز هست.
سیستان و بلوچستان، سرزمین جاذبههای طبیعی سیستان و بلوچستان، سرزمین جاذبههای طبیعی سیستان و بلوچستان، سرزمین جاذبههای طبیعی سیستان و بلوچستان، سرزمین جاذبههای طبیعی
نویسنده: امیر راستگو