از فردا
اختصاص نیمی از ظرفیت بیمارستانهای مشهد به کرونا
نیمی از ظرفیت بیمارستانهای مشهد از فردا به کرونا اختصاص مییابد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از فردا
۵۰درصد از ظرفیت بیمارستانهای زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی به درمان بیماران کرونایی اختصاص مییابد.
دکتر علی اصغر انجیدنی در کارگروه مراقبت و درمان این بیماری افزود: هم اکنون ساختمان داخلی بیمارستان امام رضا(ع) در مشهد با ظرفیت ۱۵۰تخت بستری برای درمان بیماران کرونایی فعال و بیمارستان قائم (عج)این شهر نیز مکلف شده است ۲۴تخت بستری و هشت تخت مراقبتهای ویژه را برای پشتیبانی بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهد.
وی افزود: پیشبینی در زمینه کاهش تعداد مبتلایان به کرونا در فصل گرما درست نبود و در دو هفته اخیر آمار ابتلای بیماران سرپایی و بستری در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به طور چشمگیر افزایش یافته است.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: باید برنامهریزیهای مدون طولانی مدت برای مدیریت درمان بیماری کرونا صورت گیرد تا بتوان با کمترین آسیب از این بحران عبور کرد.
دکتر علی اصغر انجیدنی افزود: هم اکنون حداکثر ظرفیت تست کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۶۰۰تا۷۰۰ فقره در روز است که باید این آمار در مدت زمان کوتاه به یک هزار فقره در روز و در آینده به دوهزار آزمایش در روز افزایش یابد.
وی گفت: انجام سی. تی. اسکن برای بیماران از دیگر راهکارهای تشخیصی بیماری کووید۱۹ است که براین اساس باید زیر ساختهای لازم در زمینه تسهیل ارائه خدمات فراهم و برای جلوگیری از انجام سی. تی. اسکنهای غیرضروری دستورالعملهای مورد نظر تدوین شود.
تخصیص بیمارستان امام رضا دوباره به درمان کرونا
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: با هدف ارائه خدمات مناسب به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در مراکز درمانی، تمرکز پذیرش در بیمارستان امام رضا(ع) به بیماران کرونایی اختصاص یافت.
دکتر شاپور بدیعی افزود: تا پیش از این قرار بود که اورژانس عدالتیان از زیر بار بیماران مبتلا به کرونا خارج شود، اما با توجه به افزایش موارد ابتلا و جلوگیری از ایجاد دغدغه بین هموطنان، در شرایط فعلی مقرر شده است بیمارستان امام رضا(ع) پذیرش بیماران مبتلا به کووید۱۹ را در اولویت قرار دهد و در بیمارستان قائم(عج) نیز تمرکز بر ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی باشد.
وی گفت:دیگر مراکز درمانی نیز ۵۰درصد از ظرفیت خود را به بیماران غیرکرونایی اختصاص داده اند و باقی ظرفیت را برای استفاده در شرایط ضروری خالی نگه خواهند داشت.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه بیمارستان شریعتی مشهد همچنان مرکز ارجاع بیماران کرونایی خواهد بود افزود: امیدواریم با همکاری مردم به زودی بیماران کرونایی بستری در مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد کاهش یابد.
دکتر بدیعی مهمترین نکته در پیشگیری از بیماری کرونا را حفظ بهداشتفردی، شستن دستها و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی عنوان کرد.
- بیشتر بدانید
بیش از ۷۵درصد از جمعیت ۶میلیون و ۴۰۰هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.
بقیه جمعیت خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور قرار دارند.
هم اکنون ۶۰بیمارستان در خراسان رضوی در بخش خصوصی و دولتی فعال هستند.
بر اساس آخرین آمار رسمی ایران در جدول شمار مبتلایان و قربانیان بیماری جهانگیر کرونا جایگاه دهم را در جهان دارد.
تاکنون ۲۰۰هزار و ۲۶۲نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شدهاند. این بیماری تا کنون جان ۹هزار و ۳۹۲تن را در کشورمان گرفته است.
تاکنون ۱۵۹هزار و ۱۹۲نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافتهاند.