پخش زنده
امروز: -
یک استارتآپ دانشبنیان در مشهد، قاشقی ساخته که لرزش دست را با استفاده از سیستمهای الکترونیکی و مکانیکی به صورت فعال خنثی میکند و اجازه نمیندهد که لرزش به سر قاشق برسد و غذا بریزد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل این استارتآپ دانشبنیان گفت: «قاشقیار» به عنوان اولین محصول این شرکت، با هدف فراهم کردن آسایش برای بیماران مغز و اعصاب مانند بیماران پارکینسون و افرادی که دچار لرزش دست هستند و به هنگام خوردن غذا دچار مشکلات شدیدی میشوند، تولید شده و باعث میشود این افراد غذای خود را به راحتی و بدون کمک گرفتن از دیگران میل کنند.
فاطمه حسینی افزود: قاشق یار در ابتدا با هزینه شخصی که حدود ده میلیون تومان بود ساخته و با همراهی دانشگاه، کار جلو برده شد؛ ولی پس از ساخت آن نیاز به تزریق سرمایه کوچکی بود تا بتوان به کمک آن محصول را بهبود بخشید.
حسینی بیان کرد: برای این منظور با سازمانهای مختلف صحبت کردیم تا نهایتاً با یک شتابدهنده و با سرمایهگذاری در حدود 40میلیون تومان به نتیجه رسیدیم و با استفاده از این سرمایه تزریق شده، کار را جلو بردیم؛ پس از رسیدن به محصولی که قابل عرضه به مشتریان بود، کمپین پیشفروش را آغاز کردیم که این امر نیز در جذب نقدینگی کمک فراوانی به ما کرد.
او تصریح کرد: در اواخر سال گذشته درخواست ورود و عضویت به پارک علم و فناوری خراسان را مطرح کردیم و اکنون در مرکز رشد فناوری جامع این پارک پذیرش شدهایم.