هنر، زبان گویای ترویج فرهنگ دفاع مقدس
هنر باید زبان گویای ترویج فرهنگ دفاع مقدس باشد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در نخستین جلسه کمیته فرهنگی، هنری و انتشارات چهلمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس گفت: ابزار هنر میتواند زبان گویای دفاع مقدس باشد.
عباس زارع تصریح کرد: برنامههای کمیته فرهنگی هنری چهلمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس، خلاقانهتر از سالهای گذشته تهیه و تدوین شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: تولید محتوا، استفاده از ابزار هنری و تاکید ویژه بر فعالیت در فضای مجازی از ویژگیهای بارز این کمیته در این ایام است.
وی با اشاره به تهیه بانک اطلاعاتی جامع از ظرفیتهای موجود در خصوص هرچه بهتر برگزار کردن آیین گرامیداشت دفاع مقدس گفت: استان مازندران با برخورداری از ضریب نفوذ صد در صدی اینترنت و فضای مجازی، پتانسیل بالایی برای ارائه کارهای دفاع مقدسی در قالبهای تازهتر دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ما تصمیم داریم از ظرفیتهای تمامی دستگاهها، نهادها و فعالان عرصه مجازی در راستای خلق فعالیتهای تازه فرهنگی هنری در سراسر استان استفاده کنیم.
زارع تهیه و ساخت کلیپهای مرتبط با دفاع مقدس، جریان سازی رسانهای، برگزاری نمایشگاههای مجازی هنری، موزههای مجازی دفاع مقدس، نمایشگاههای مجازی کتاب، کتابخانههای دیجیتال و آنلاین، حمایت از چاپ کتب دفاع مقدس، رونمایی، نقد و بررسی کتاب و دهها عنوان فعالیت خلاقانه جدید دیگر را از جمله محورهای اصلی فعالیت این کمیته برشمرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران نیز در این جلسه با اشاره به تدارکات ویژه برای نشر کتابهای خاطرات سرداران شاخص شهید، وصایا، تجلیل از شاعران و نویسندگان دفاع مقدسی و دهها برنامه دیگر، گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس را حماسهای فراموش نشدنی عنوان کرد و گفت: ما باید انقلابی رفتار کنیم و از شهدا و راهشان غفلت نورزیم.
سردار عبدالله ملکی همچنین از ایجاد موزههای دفاع مقدس و پایگاههای فرهنگی دفاع مقدس در شهرهای مختلف استان خبر داد.