پخش زنده
امروز: -
سردار هادیانفر با بیان اینکه پلیس راهور ناجا ۶۰ خدمت به مردم ارائه میدهد، گفت: باید طرح جریمه برای عابران پیادهای که قوانین را رعایت نمیکنند در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با حضور سردار "حسین رحیمی"؛ فرمانده انتظامی پایتخت، سردار "سید کمال هادیانفر"؛ رئیس پلیس راهور ناجا و جمعی دیگر از مقامات و مسئولان لشکری و کشوری در سالن آمفیتئاتر ستاد پلیس راهور پایتخت برگزار شد.
سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس راهور فاتب با بیان اینکه در پلیس راهور ناجا ۶۰ خدمت به مردم ارائه میدهد، اظهار داشت: پلیس راهور ناجا در سال گذشته ۳۵ میلیون خدمت به مردم ارائه کرد که ۵۳ درصد از کل خدمات ناجا در سال ۱۳۹۸ است.
وی ادامه داد: تبلور پلیس در پلیس راهنمایی و رانندگی است؛ چرا که این پلیس مسئول برقراری نظم و امنیت در جامعه است.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: پلیس راهور ناجا سه مأموریت مدیریت ترافیک، تسهیل در ترددها و کاهش حوادث و جانباختگان ترافیکی را بر عهده دارد و یکی از دغدغههای پلیس، موضوع کاهش جانباختگان حوادث رانندگی است.
سردار هادیانفر با بیان اینکه به دلیل تصادفات رانندگی، هر ساعت دو نفر در کشور فوت میکنند و ۱۲ نفر مجروح میشوند، افزود: در سال گذشته ۱۷ هزار نفر جان باختند و ۳۶۵ هزار نفر مجروح و معلول شدند.
وی بیان کرد: ۳۳ دستگاه در تصادفات نقش مستقیم دارند و تصور این است که مسئولیت تصادفات بر عهده پلیس است؛ اما این تصور غلط است؛ نقش پلیس در تصادفات کمتر از ۱۹ درصد است و ۸۱ دصد دیگر دستگاهها نقش دارند.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه باید طرح جریمه برای عابرین پیادهای که قوانین را رعایت نمیکنند در نظر گرفته شود، گفت: باید موتورسیکلتسوران نظاممند شوند و در اینخصوص ایستادگی کنیم.
سردار هادیانفر عنوان کرد: حرکت بین خطوط از موضوعهای دیگری است که باید به آن توجه شود؛ اگر گرهی در ترافیک ایجاد شود، باید بدانیم که رانندگی بین خطوط رعایت نشده است.
وی در ادامه درباره آمار جانباختگان تصادفات اظهار داشت: ۵۱ درصد در صحنه تصادف، شش درصد حین انتقال و مابقی در بیمارستان جان خود را از دست میدهند.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰ نقطه حادثهخیز در کشور وجود دارد که سالهاست اصلاح نشده است، گفت: دو هزار نقطه از این نقاط در شهرهاست که باید اصلاح شود.
سردار هادیانفر با اشاره به اینکه در حوزه توسعه انضباطبخشی حتماً باید کلاه ایمنی و کمربند نهادینه شود، تأکید کرد: بستن کمربند در جادهها بر اساس قانون، تکلیف است و باید به آن توجه شود.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه ۵۰ دستگاه خودروی سراتو برای الحاق به ناوگان خودرویی پلیس تهران بزرگ در نظر گرفته شده است، گفت: این خودروها در چند روز آینده طی مراسمی تحویل پلیس تهران بزرگ خواهد شد.
رئیس پلیس راهور ناجا
برخورد با مظاهر علنی فساد در دستور کار پلیس راهور
رئیس پلیس راهور ناجا از برخورد با مظاهر علنی فساد از جمله سگ گردانی، شیشه دودی و تظاهر به تفاخر با ماشینهای لوکس خبر داد.
رئیس پلیس راهور ناجا در این مراسم با بیان اینکه پلیس راهور بیش از ۶۰ خدمت به مردم ارائه میکند، اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۷۰ میلیون نوع خدمت را ارائه کرده ایم که ۳۵ میلیون از این خدمت در قالب ۶۰ خدمتی بود که پلیس راهور ارائه میکند یعنی میتوان گفت که ۵۳ درصد خدماتی که ناجا به ۸۵ میلیون هموطن ارائه داده توسط پلیس راهور انجام شده است.
سردار هادیانفر به ماموریت اصلی پلیس راهور پرداخت و تصریح کرد: مدیریت ترافیک در ۲۱۷ هزار کیلومتر جادههای کشور که فقط ۴۵ هزار کیلومتر راه اصلی است اهمیت ویژهای دارد البته از راههای روستایی نباید غافل بود چرا که ۱۳ درصد کشتهها در راههای روستایی است.
وی تسهیل در تردد و ارتقاء ایمنی و کاهش حوادث و سوانح و تلفات را از جمله دیگر مأموریتهای اصلی پلیس راهور ناجا دانست وگفت:ما شرایط مطلوبی در تصادفات نداریم اگرچه خیلی کار انجام میگیرد، اما عقب هستیم و زیبنده نیست که هر ساعت ۲ نفر جان خود را در تصادفات از دست بدهند.
رئیس پلیس راهور ناجا، رعایت حق تقدم با اولویت عابران پیاده، حرکت بین خطوط و ساماندهی توقف و تخلفات ساکن را از جمله موارد مهم و در دستور کار پلیس راهور دانست و اعلام کرد: برخورد با تخلفات و مظاهر علنی فساد از جمله سگ گردانی، شیشه دودی، آهنگ و صداهای بلند و تظاهر به تفاخر با ماشینهای لوکس و گرانقیمت از جمله مواردی است که باید با آن برخورد شود، نباید اجازه داد مظاهر علنی فساد گسترده شود.
رئیس پلیس راهور ناجا در جمع خبرنگاران
پلیس در امر توسعه انضباطبخشی تنهاست
سردار سرتیپ «سید کمال هادیانفر» رئیس پلیس راهور ناجا در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس راهور فاتب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرحهایی که در تهران بهصورت آزمایشی اجرا میشود، در صورت اثربخشی به سراسر کشور گسترش پیدا میکند، اظهار داشت: بهعنوان مثال قانون بستنِ کمربند ایمنی پس از اجرا در تهران به کل کشور گسترش پیدا کرد و امروز ۹۶ درصد از رانندگان در شهرها و جادهها از کمربند ایمنی استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه توسعه انضباط ترافیکی از اولویتهای پلیس راهور ناجا است، گفت: از مأموریتهای عمده پلیس راهور تهران بزرگ توسعه نظم و انضباط ترافیکی، موضوع عابرین پیاده و ایستادن پشت خطوط، حرکت بین خطوط، رعایت حق تقدم، رعایت فاصله طولی است که باید به آنها توجه و تأکید شود.
سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: یکی از ناهنجاریهای مورد توجه علاوه بر عابرین پیاده که ۴۶ درصد از جانباختگان را به خود اختصاص دادهاند، موتورسیکلتسواران هستند؛ طرحی با عنوان «غدیر» با مشارکت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ آماده و به وزارت کشور برای ساماندهی موتورسیکلتسواران ارسال شده است.
رئیس پلیس راهور ناجا اضافه کرد: این طرح پس از تصویب توسط وزیر کشور و شورای ترافیک در تهران اجرایی و نهادینه خواهد شد و ساماندهی جدی در حوزه موتورسیکلتسواران خواهیم داشت؛ هماکنون بحث برخورد با موتورسیکلتسواران در حرکت بین خطوط ویژه، حرکت خلاف جهت و حرکت در پیادهروها مورد تأکید است.
سردار هادیانفر با بیان اینکه ۳۳ دستگاه در حوزه مسائل ترافیکی نقش دارند، گفت: امروز نیروی انتظامی در حوزه توسعه انضباطبخشی تنهاست و دستگاههای آموزشی و توسعه فرهنگ ترافیک و مردم نقش کمرنگی دارند؛ در طرح غدیر پیشبینی شده دستگاههایی که نقش آموزشی را توسعه فرهنگ دارند، همچون صدا و سیما، رسانههای مکتوب، وزارت ارشاد، آموزش و پرورش و همیاران پلیس کمک کنند تا طرح را اجرایی کنیم؛ اگر این مشارکت وجود نداشته باشد، طرح مذکور متوقف خواهد شد.
رئیس پلیس پایتخت در جمع خبرنگاران
ساماندهی موتورسیکلتسواران از اولویتهای پلیس راهور فاتب
سردار «حسین رحیمی» رئیس پلیس پایتخت در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس فاتب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از چهار سال تلاش سردار مهماندار و بنا به درخواست ایشان، نیروی انتظامی موافقت کرد که ایشان به خدمت خود پایان دهد.
وی در ادامه گفت: موضوع ترافیک تهران و مدیریت آن یکی از مسائل مهم برای نیروی انتظامی است و از اهمیت زیادی برخوردار است.
رئیس پلیس پایتخت افزود: برای مدیریت ترافیک و حل معضلات ترافیکی باید فردی توانمند به سمت ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ انتخاب میشد و پس از جلسات متعدد و با هماهنگی با رئیس پلیس راهور ناجا، سردار محمدحسن حمیدی برای این مسئولیت انتخاب شد که ایشان در حوزه ترافیک شهر از تجربه فراوانی برخوردار است.
سردار رحیمی بیان کرد: امیدواریم با تلاشهایی که از گذشته صورت گرفته است و با مدیریت جدید حمل و نقل شهری تهران اتفاقات خوبی در حوزه ترافیک تهران رخ دهد.
وی گفت: امروز ما در موضوع انضباطبخشی ترافیکی، گرههای ترافیکی، استفاده از موتورسیکلت و پارک وسایل نقلیه دچار مشکلات فراوانی هستیم. همچنین ساماندهی پارک خودرو در حاشیه اتوبانها و پارک دوبل از اولویت و برنامههای پلیس راهور فاتب است و جلسات متعددی برای ساماندهی این موضوع برگزار شده است.
رئیس پلیس پایتخت با هشدار به راکبان موتورسیکلت خاطرنشان کرد: پلیس با استفاده موتورسیکلت مشکلی ندارد، اما راکبان موتورسوار باید قوانین و مقررات را رعایت کنند؛ قطعاً با برنامههایی که داریم، مشکلات برطرف خواهد شد و یکی از اولویتهای پلیس ساماندهی موتورسیکلتسواران است.
سردار رحیمی، رئیس پلیس پایتخت
روزانه ۲۰ میلیون سفر در تهران
سردار "حسین رحیمی"؛ رئیس پلیس پایتخت به نقش حساس پلیس راهور اشاره و اظهار داشت: بسیاری از ناهنجاریها و جرایم و بی انضباطیها و مشکلاتی که در جامعه حاصل میشود محصول بی توجهی به نظم و انضباط جامعه است.
وی افزود: برقراری نظم و انضباط، تسهیل در عبور و مرور، برخورد با مظاهر ناهنجاری اجتماعی و کنترل رفت و آمد و کاهش سوانح و حوادث و کاهش کشتهها و مجروحان حاصل از تصادفات، اصلیترین وظیفه پلیس راهور پایتخت است.
رئیس پلیس پایتخت گفت: تهران با ۲۰ میلیون تردد روزانه و تردد ۷ تا ۸ میلیون خودرو و موتورسیکلت برنامهریزی مفصل برای اجرا میخواهد و راهور به عنوان مجموعهای که در وسط میدان قرار دارد نیازمند حمایت همهجانبه است، از حمایت و همراهی مردم گرفته تا مسئولان چرا که یک تصادف ساده میتواند ترافیکی را در بخشی از شهر ایجاد کرده و تردد را دچار اختلال کند.
سردار رحیمی به رفتارهای برخی رانندگان اشاره و خاطرنشان کرد: برخی رفتارهای ناهنجار رانندگان نظم و انضباط ترافیکی را دچار اختلال میکند و همچنین برخی ازموتورسواران بسیار خطرناک رانندگی میکنند.
رحیمی با اشاره به این مطلب که استفاده از موتور روند رو به افزایشی دارد گفت: ارتزاق روزانه، عدم وجود محدودیتهای تردد برای موتورسواران و انعطاف و مانور بالایی که این وسیله نقلیه در ترافیک تهران دارد باعث شده که استفاده از موتور رو به افزایش باشد بنابراین درخواست دارم که حتماً و حتماً برای موتورسواران برنامهریزی ویژهای انجام شود چرا که مردم در این زمینه گله مندند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ خاطر نشان کرد: با توجه به ماموریتهای پلیس راهور توجه ویژه به امکانات خودرویی این پلیس از جمله مواردی است که در حال پیگیری آن هستیم.
سردار رحیمی به موضوع مدیریت ترافیک در سالهای اخیر اشاره و تصریح کرد:علیرغم کمبودهایی که داشتیم با تلاش همکارانم در ۳ سال اخیر چیزی به عنوان قفل شدن ترافیک در تهران را نداشته ایم.
رئیس پلیس پایتخت در خاتمه از زحمات شبانه روزی و مخلصانه سردار مهماندار تقدیر و تشکر کرد.
سردار مهماندار، رئیس سابق پلیس راهور فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
راهاندازی ۲۲ سامانه نظارتی در پلیس راهور فاتب
سردار مهماندار گفت: ۲۲ سامانه نظارتی و کنترلی در تهران راهاندازی شده است که علاوه بر دوربینها، پلیس را در مدیریت ترافیک کمک میکند.
سردار «محمدرضا مهماندار» رئیس سابق پلیس راهور فرماندهی انتظامی تهران بزرگ صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه رؤسای سابق و جدید این پلیس، با اشاره به اینکه حوادث زیادی همچون ریزش ساختمان پلاسکو، حمله تروریستی به مجلس، اغتساشات دیماه ۹۶، تشییع پیکر شهید حججی و تشییع پیکر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی رخ داد که همه اینها بار ترافیکی زیادی داشت؛ اظهار داشت: پلیس راهنمایی و رانندگی فاتب با آمادگی صد درصدی توانست به خوبی مسائل ترافیکی را مدیریت کند.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای مهم در پلیس راهور تهران بزرگ ایجاد سیستم مدیریتی و تحول در مدیران است، گفت: ارتقای اعتماد به نفس مدیران، انتصابات درست، شیوههای نظارت چند وجهی، احترام به کارکنان و افزایش احساس مسئولیت در پلیس راهور تهران از اولویتهای من در دوران مسئولیت بوده است.
رئیس سابق پلیس راهور فاتب افزود: ساخت و افتتاح مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فاتب مهم ترین اقدام پلیس راهور در کنترل ترافیک بوده است.
سردار مهماندار با بیان اینکه روزانه ۲۰ میلیون سفر در تهران صورت میگیرد، عنوان کرد: ۲۲ سامانه نظارتی و کنترلی در تهران راهاندازی شده که علاوه بر دوربینها پلیس را در مدیریت ترافیک کمک میکند.
وی اظهار داشت: امروز با برنامهریزیهای صورت گرفته بر روی اپلیکیشن داخلی تمامی اطلاعات خیابانهای تهران بهصورت آنلاین بارگذاری میشود و برای اولین بار نقاط حادثهخیز بر روی نرمافزار «بلد» بهصورت آنلاین بارگذاری شده است؛ بنابراین گزارش سردار محمدحسین حمیدی به ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت منصوب شده است.
پیشتر سردار محمدرضا مهماندار ریاست پلیس راهور تهران بزرگ را بر عهده داشت. وی به درجه بازنشستگی نائل شده است.