در ورامین
جلسه رسیدگی به مشکلات شهرستان های جنوب شرق استان تهران
دراین جلسه مشکلاتی که در حوزه های زیرساختی وعمرانی شهرستان های جنوب شرق استان تهران قراردارد مورد بحث و بررسی قرارگرفت.
معاون فنی وعمرانی استانداری تهران در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما گفت: یکی از اهداف این جلسه این بود که مدیران و روئسای دستگاه های اجرایی استانی وشهرستانی از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات شهرستان های استان تهران قرار بگیرند وبا تعامل و همکاری و تبادل اطلاعات بتوانیم مشکلات مربوط به شهرستان ها را حل و فصل کنیم.
محمد تقی زاده افزود: آبفای شهری سازمان آب منطقه ای استان تهران در خصوص آب و موضوع پسماند و انتقال آب تصفیه شده شهر تهران به دشت ورامین را مورد بررسی قرار دادیم.
وی گفت: تمام دستگاه ها با ظرفیت هایی که دارند چه درسطح ملی و چه در سطح منطقه ای با اولویت نسبت به اجرای پروژه ها در سال جاری و در سال آتی عملیات زیر ساختی را اجرایی کنند.
وی با اشاره به این که یکی ازمشکلات اساسی ما فرونشست دشت ورامین است افزود: امیدواریم با انتقال پس آب تهران و تزریق مصنوعی آن به سفره های زیرزمینی بتوانیم از فرونشست احتمالی جلوگیری کنیم و بخش قابل توجهی از مصارف آب کشاورزی و فضای سبز شهری را از محل این انتقال تامین کنیم.
تقی زاده گفت: مقرر شد که تا پایان سال خطوط ریلی و انتقال و جابجایی مسافران و5 زیرگذرکه درمسیرقرچک تا پیشوا قرار دارد توسط شرکت راه آهن تکمیل شود.
فرماندارپیشوا در این جلسه با بیان این که پیشوا از سال 89 شهرستان شده و مشکلات زیر ساختی همچنان وجود دارد گفت: تعیین تکلیف مترو و مطالبات عمومی و راه های مواصلاتی شهرستان، جاده آنتنی قم ،گرمسار وحرم تاحرم از سال 91 تعریف شده و بخش مطالعات و زیر سازی آن انجام شده ولی کار متوقف است و امیدواریم که تسریع پیدا کند.
علی عباسی افزود: شهرستان پیشوا با توجه به جمعیتی که دارد حتی یک تخت بیمارستانی ندارد که مردم رنج می برند و ضرورت امروز ما است.
وی گفت: تامین آب شرب پایدار از خط انتقال آب سد ماملو آغاز شده که در تیر ماه به سرانجام می رسد.
فرماندار ورامین در این جلسه با اشاره به این که در حوزه راه های روستایی دچار مشکل بودیم گفت: خسارت های زیادی به راه ها خورده و سال ها است راه های روستایی آسفالت نشده است و بحث تکمیل جاده روستای حصارگلی و سه راهی حسن آباد تا چرمشهر و روستای ایجدانک که تصادفات بسیاری در آن جا رخ می دهد را عملیاتی کنیم.
وی افزود: در حوزه آب و فاضلاب در روستا هایی که دچار کمبود آب بود احصاء کردیم و در روستا ها یی که در سال گذشته مشکل کمبود آب داشتیم تصمیم گیری شد که از طریق آب منطقه ای و هم آب و فاضلاب استان تهران تامین شود و روستا هایی که در پیک دچار مشکل می شوند را چاه جدید حفر کنیم و از ظرفیت شهرستان بیشتر بهره مند شویم.
فرماندار قرچک نیز به مشکلاتی اشاره کرد و گفت: قرچک در سال 91 شهرستان شده وهنوز برخی ادارات در این شهرستان مستقر نشده اند.
خطیبی افزود: ما نیازمند تاسیس یک مجتمع اداری هستیم که خدمات اداری مردم را سریع تر پوشش دهد و از پراکندگی مردم و ادارات در سطح شهرستان جلوگیری شود.