همکاری آموزش و پرورش و حوزههای علمیه ؛
پاسخگویی به شبهات دینی، با محتواسازی علمی قرآن
نماینده ولی فقیه در مازندران: تربیت دینی متناسب با نسیم تعالیم دینی در مدارس استان ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی در جلسه فعالیت دو جانبه آموزش و پرورش و حوزههای علمیه با اشاره به لزوم تعمیق همکاری آموزش و پرورش و حوزههای علمیه بر ضرورت تربیت دینی متناسب با نسیم تعالیم دینی در مدارس ماززندران تاکید کرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: نقد و نظر دینی در مراکز آموزشی توصیهای و بر اساس اعتقادات شخصی مسئولان است در حالیکه تبیین جایگاه فعالان فرهنگ معارف این حوزه اهمیت دارد و ایجاد پیوند میان آموزههای دینی و روح نوجوانان و جوانان به دور از سیاست زدگیهای مخالف دین، زمینه ساز حضور افراد معتقد است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی خواستار گزینش معلمان متناسب با مشی انقلاب اسلامی شد و گفت: امروز نیازمند مداخله و مخالفت در ورود جریانات ناسازگار با مبانی دینی و انقلاب اسلامی هستیم.
ابوترابی مدیر حوزههای علمیه مازندران هم در این جلسه با اشاره به فعالیت ۵۰ واحد آموزشی حوزه علمیه مازندران افزود: حوزههای علمیه با کمیته آموزشی مشترک، آماده فعالیت با آموزش و پرورش هستند و اجرای برنامه آموزشی، فرهنگی و تربیتی، علمی، طرح امین و روشنا با تعیین چارچوبهای محتواسازی نیز از اهداف برنامه مشترک حوزه و آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز به برپایی جشنواره تربیت حکیمانه در رشتههای حفظ، ترجمه و تفسیر ادبی اشاره کرد و گفت: ۱۵ هزار دانش آموز جوان و فرهنگیان در این جشنواره فعالیت داشته و کمیته همکاریهای مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش با الگوی حقوقی کردن فعالیتهای دینی در مدارس شکل گرفت.
سعدی پور با بیان اینکه با نظارت حوزه علمیه خواهران و برادران، برنامههای فرهنگی در مدارس مازندران اجرا میشود افزود: آموزش و پرورش استان با تنظیم برنامه سالانه، از تشکیل مدارس غیردولتی پیش دبستانی و مدارس معارف اسلامی زیرمجموعه حوزه علمیه استقبال میکند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه سهم آموزش و پرورش در جذب طلاب ۲۸ نفر است و امروز در پاسخگویی به شبهات دینی دانش آموزان به حضور طلاب جوان نیاز داریم گفت : آموزش در زمان شیوع بیماری کرونا تعطیل نبوده و محتواسازی حوزه قرآنی و دینی و نشر آن، زمینه ساز تربیت مفسران دینی و قرآنی نوجوانان در قالب آموزشهای مجازی است.
سعدی پور با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی، احکام دینی و پاسخگویی به شبهات مهمترین سوالات دانش آموزان است گفت: با هدف شناسایی ظرفیت دانش آموزان در عرصههای مختلف نیز جشنواره مجازندران برگزار و در این زمینه نیز ۷ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به تولید محتوای بیش از ۶۴ هزار اثر آموزشی از اجرا شدن پویش تلاوت سوره حمد ویژه کودکان ۷ ساله با حضور ۴ هزار شرکت کننده خبر داد و افزود: مسابقات آنلاین تلاوت قرآن نیز با شرکت ۲۰۰ هزارنفر برگزار میشود.