سازمان خواربار و کشاورزی ایتالیا هشدار داد
خطر کرونا براي آینده شغلی ۲۰۰ هزار نفر از کارکنان پیتزا فروشی در ایتالیا
سازمان خواربار و کشاورزی ایتالیا هشدار داد، همه گیری ویروس کرونا آینده شغلی حدود ۲۰۰ هزار نفر از کارکنان پیتزا فروشیها را در ایتالیا به خطر انداخته است.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "ایل دنارو"، سازمان خواربار و کشاورزی ایتالیا هشدار داد، همه گیری ویروس کرونا و تعطیلیهای گسترده، آینده شغلی حدود ۲۰۰ هزار نفر از کارکنان پیتزا فروشیها را در ایتالیا به خطر انداخته است.
سازمان خواربار و کشاورزی ایتالیا در سال روز افتتاح یکی از سمبلهای آشپزی ایتالیا، یعنی پیتزای معروف "مارگریتا" که چند روز پیش جشن تولد تلخ ۱۳۱ سالگی خود را جشن گرفت، اعلام کرد: به علت همه گیری ویروس کرونا و طولانی شدن تعطیلیهای در نظر گرفته شده توسط دولت ایتالیا که اثرات ناشی از آن طی این مرحله از بازگشاییها نیز قابل لمس بوده و آینده فعالیت ۶۳ هزار پیتزا فروشی و ۲۰۰ هزار نفر از کارکنان آن را به خطر انداخته، فروش آن به طور عملی به نصف کاهش یافته است. تعطیلی اجباری پیتزا فروشیها نه تنها اثرات مخربی بر مشاغل و اشتغال، بلکه بر کل نظام کشاورزی و مواد غذایی داشته است. اما طی تعطیلیهای ناشی از شرایط اضطرار بهداشتی در ایتالیا، شهروندان این کشور از خوردن مارگریتا صرفنظر نکردند و تلاش کردند مواد اولیه آن را از فروشگاهها خریداری و آن را در خانه تهیه کنند. طی این دوران، فروش مواد اولیه آن به میزان ۱۰۱ درصد افزایش یافته بود. پس از بازگشاییها نیز خیلی از افراد همچنان به تهیه پیتزا در خانه ادامه میدهند. اما با ادامه یافتن دورکاریها و تعطیلی خیلی از شرکتها و نیز نیامدن گردشگران خارجی به ایتالیا، تعداد مراجعه کنندگان حضوری به پیتزا فروشیها نیز به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
آمریکاییها با مصرف سالانه ۱۳ کیلو پیتزا برای هر نفر، بیشترین میزان مصرف آن را در دنیا به خود اختصاص داده اند. ایتالیاییها نیز با مصرف سرانه ۷ کیلو و ۶۰۰ گرم، در اروپا بیشترین مصرف را دارند. پس از آن، اسپانیاییها با ۴ کیلو و ۳۰۰ گرم و فرانسویها و آلمانیها با ۴ کیلو ۲۰۰ گرم در ردههای بعدی قرار دارند.