پس از قتل جورج فلوید
تصمیمات مقامات دولتی به آرام کردن معترضان منجر نشده است
معترضان خواستههای مشترکی دارند که از جمله آنها اجرای عدالت در حق جورج فلوید و دیگر قربانیان و نیز اصلاح نیروی پلیس و نظام عدالت کیفری آمریکا است
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه الجزیره، تصمیمات و تدابیر مختلف مقامات آمریکایی تاکنون در آرام کردن معترضان ناکام مانده است.
خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در نیویورک در حالی که تصاویری از تظاهرات معترضان در این شهر پخش میشد، گفت: معترضان خواستههای مشترکی دارند که از جمله آنها اجرای عدالت در حق جورج فلوید و دیگر قربانیان و نیز اصلاح نیروی پلیس و نظام عدالت کیفری آمریکا است؛ ضمن آنکه پایان دادن به تبعیض نژادی به درخواست اصلی آنها تبدیل شده است.
یک شهروند آمریکایی به الجزیره گفت: ”همه خواهان تغییر هستند و ما برای آن آماده هستیم. ناراحت کننده است که سیاه پوستان نیاز دارند خواهان تغییر باشند. بعد از گذشت چهار قرن، همچنان تبعیض نژادی در کشور ما یک مشکل است. “
در ادامه این گزارش آمده است: تظاهرات با تدابیر شدید امنیتی، منع آمد و شد و در بسیاری از موارد با بازداشت روبرو شد و این موضوع موجب شد معترضان، خواستههای جدیدی مطرح کنند. مقامات محلی از بسیاری از تدابیر خود عقب نشینی کردند و دهها نفر از نیروهای پلیس را به بازجویی و بازخواست ارجاع دادند.
دیگر شهروند آمریکایی گفت: ”نیروهای پلیس به حمله به سیاه پوستان به علت رنگ پوست آنها عادت کرده اند. چگونه میتوان به سازمانی اعتماد کرد که برای حمله به ما و نه حمایت از ما به کار گرفته میشود. “
خبرنگار این شبکه خاطر نشان کرد: این معترضان با برگزاری تجمع در برابر ساختمان شهرداری نیویورک میگویند بدون عدالت، صلحی وجود نخواهد داشت. آنها از شهردار نیویورک میخواهند بودجه پلیس نیویورک را کاهش دهد و نیروهای پلیس را به علت تخلفاتشان در حق اقلیتها بازخواست کند. بسته اصلاحاتی که مقامات، اعلام یا اعضای کنگره تصویب کردند، موجب فروکش کردن اعتراضات نشد. از جمله این اصلاحات، اختصاص بخشی از بودجه پلیس به حمایت از جوانان و لغو قانونی است که پرونده موارد انضباطی نیروهای پلیس را محرمانه نگاه میدارد. همچنین ممنوعیت فشار دادن گردن افراد در زمان بازداشت هم از جمله این تصمیمات است. تدابیر دیگری هم برای آرام کردن اعتراضات در حال بررسی است که میتواند به نقش نیروهای پلیس در نظارت بر مدارس و دیگر بخشهای غیرنظامی پایان دهد.
یک شهروند آمریکایی به الجزیره گفت: ”پول مالیات دهندگان بدون آنکه ضرورتی داشته باشد به پلیس اختصاص مییابد و در زمینه آموزشی هزینه نمیشود. ما خواهان آن هستیم که این پولها به سود مردم هزینه شود. “