پخش زنده
امروز: -
کارشناس مالکیت فکری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: شرکتهای دانش بنیان برای ثبت مالکیت فکری از حمایتهای بلاعوض ۷۵ تا ۹۰ درصدی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی بهره مند میشوند.
خانم الهه بذرافشان در حاشیه دورهمی مالکیت فکری که در سالن همایشهای صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد درمصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: امروزه داراییها ملموس شرکتهای دانش بنیان نسبت به دهههای قبل افزایش یافت و داراییها فکری جزو داراییهای اصلی شرکت دانش بنیان محسوب میشود و به همین علت بحث حفاظت از داراییهای فکری از اهمیت ویژهای بهرهمند شده است.
وی با بیان اینکه ثبت اختراعات یک حق انحصاری به مالک اختراع میدهد گفت: با این حق مالک اختراع میتواند از تولید، کپی و فروش محصول خود جلوگیری و به نوعی برای خود درآمدزای کند همچنین میتواند از طریق اعطای مجوز از دارایی فکری خود درآمدزایی داشته باشد.
بذرافشان تاکید کرد: بحث حفاظت از مالکیت فکری از سال ۹۸ در دستور کار صندوق نوآوری و شکوفایی قرار گرفت و به همین منظور حمایتهایی از شرکتها برای مالکیت فکری شکل میگیرد که در گام اول این حمایتها پرداخت ممیزی داراییهای فکری به شرکتهای دانش بنیان است و در گام بعدی تحلیل حق امتیاز (پتنت) و ثبت اختراعات در داخل و خارج از کشور با علامت تجاری است.
بذرافشان با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی حمایتهای از شرکتهایی دانش بنیان برای ثبت مالکیت فکری در نظر گرفته است گفت: این شرکتها میتوانند از حمایتهای بلاعوض ۷۵ درصد تا ۹۰ درصدی صندوق نوآوری و شکوفایی بهرهمند شوند همچنین در زمینه ثبت مالکیت فکری حمایتهایی برای حفاظت از مالکیت فکری این شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
درخواست تشکیل شرکتی تحقیقاتی در خصوص برپایی موسسه ای هستم که بر اساس استانداردهای بین المللی ولی کاملا به طور مستقل در ایران قادر به تست و صدور تاییدیه هایی برای اقلام ضد انفجار باشد