به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، روزنامه گاردین در مطلبی در پایگاه اینترنتی خود با عنوان " فقیرترین مناطق انگلیس و ولز متحمل بیشترین آسیب از کووید ۱۹ " نوشت: آمار و ارقام دفتر ملی آمار انگلیس (ONS) نشان میدهد، افرادی که در فقیرترین مناطق انگلیس و ولز زندگی میکنند؛ احتمال جان باختن آنها بر اثر ابتلا به کووید - ۱۹ دو برابر بیشتر از کسانی است که در مناطق کمتر محروم به سر میبرند.
تحلیلهای دفتر ملی آمار انگلیس از شمار نامتناسب قربانیان کووید - ۱۹ در برخی مناطق این کشور حکایت دارد و لندن با سطوح بالایی از محرومیت اقتصادی اجتماعی به طور اخص بیشترین آسیب را در بین دیگر مناطق متحمل شده است.
این آمار و ارقام که مربوط به ماه مارس تا مه است همچنین نشان میدهد نرخ مرگ و میر در بین هر یکصد هزار نفر که در ۱۰ درصد فقیرترین مناطق انگلیس زندگی میکنند ۱۲۸.۳ است و این در حالی است که آمار قربانیان در بین کسانی که در ۱۰ درصد ثروتمندترین مناطق انگلیس زندگی میکنند از هر یکصد هزار نفر ۵۸.۸ است.
همین الگو در ولز نیز وجود دارد و نرخ مرگ و میر در فقیرترین مناطق از هر یکصد هزار نفر ۱۰۹.۵ و در ثروتمندترین مناطق از هر یکصد هزار نفر ۵۷.۵ است.
نیک استریپ مسئول ارزیابی سلامت در دفتر آمارهای ملی انگلیس (ONS) اعلام کرد نرخ مرگ و میر عمومی در مناطق محرومتر به طور معمول بالاتر است و به نظر میرسد کووید - ۱۹ نیز این آمارها را بالاتر میبرد.
این تحلیلها همچنین نشان میدهد که لندن بیشترین موارد تلفات کووید - ۱۹ را داشته است و این ویروس از آغاز ماه مارس تاکنون از هر ۱۰ مورد مرگ و میر در چهار مورد دخیل بوده است. برعکس در جنوب غربی انگلیس از هر ۱۰ مورد مرگ و میر یک مورد با ابتلا به کووید - ۱۹ مرتبط میشود.
سارا کول مسئول ارزیابی مرگ و میر در دفتر آمارهای ملی انگلیس (ONS) همچنین اعلام کرد اگرچه لندن برخی از بالاترین آمارهای تلفات مبتلایان به کووید - ۱۹ را در این کشور در ماه مارس و آوریل داشته است، اما اکنون در مقایسه با بیشتر مناطق این کشور پایینترین آمار تلفات را دارد.
وی افزود افرادی که در مناطق محرومتر انگلیس زندگی میکنند بیش از دو برابر کسانی که در مناطق با محرومیت کمتر زندگی میکنند مرگ و میر ناشی از ابتلا به کووید - ۱۹ را تجربه کرده اند. نرخ مرگ و میر عمومی نیز در مناطق محرومتر به طور طبیعی بالاتر است و به نظر میرسد کووید - ۱۹ این روند را افزایش میدهد.
پروفسور نیشی چاتورودی رئیس بخش ام ار آی دانشگاه یو سی ال در این خصوص میگوید محرومیت در واقع اثر کووید - ۱۹ را از طریق عوامل بسیاری از جمله ازدحام جمعیت، درآمد، اشتغال، معلولیت و وضعیت بهداشتی افزایش داده است.