ادامه اعتراضات در آمریکا علیه خشونت پلیس و نژادپرستی
هجدهمین روز تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا
بسیاری از ایالتها در آمریکا شاهد برپایی تظاهرات بوده اند که با این حساب باید گفت اعتراضات در آمریکا متوقف نشده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، بسیاری از ایالتها در آمریکا شاهد برپایی تظاهرات ضد بی عدالتی و تبعیض نژادی گسترده در این کشور بوده اند که با این حساب باید گفت اعتراضات در آمریکا متوقف نشده بلکه شدت هم یافته است.
تصاویر هوایی از تظاهرات ۶۰ هزار نفری امروز مردم آمریکا در شهر سیاتل
در مینیاپولیس معترضان استعفای رئیس اتحادیه پلیس را خواستار شدند
به گزارش سی ان ان، در شهر مینیاپولیس شهری که جورج فلوید در پی اقدام پلیس این شهر برای فشار دادن زانویش بر روی گردن وی برای مدت تقریبا ۹ دقیقه کشته شد، معترضان استعفای رئیس اتحادیه پلیس را خواستار شدند.
شهر مینیاپولیس همراه با ۱۷ شهر دیگر آمریکا استفاده پلیس را از شیوه قرار دادن زانو بر گردن افراد بازداشت شده ممنوع کرده است.
معترضان در شیکاگو جوابگو شدن پلیس را خواستار شدند
به گزارش سی ان ان، در اعتراضات در شهر شیکاگوی آمریکا، معترضان ایجاد شورای شهری را خواستار شدند که بتواند پلیس را وادار کند مسئولیت کارهایش را بپذیرد.
تظاهرات ضد نژادپرستی در میدان کلینتون نیویورک
یکی از بزرگترین تظاهراتهای برگزار شده در سیاتل
تصاویری از اعتراضات در سیاتل
ادامه تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا، برای هجدهمین روز متوالی
خبرنگار المیادین که از مقابل کاخ سفید گزارش میداد، گفت در برابر کاخ سفید اعتراضات با مشارکت برخی معترضان ادامه یافت. این تجمع کم کم به راهپیمایی در شهر تبدیل شد و از مقابل کاخ سفید به سمت مقر کنگره ادامه یافت.
وی افزود همچنین شهر مینیاپولیس در ایالت مینه سوتا هم با مشارکت هزاران معترض، شاهد برپایی تظاهرات است. تظاهراتی در ویرجینیا نیز برگزار شد که تظاهرات سکوت بود. همچنین منهتن و بروکلین در نیویورک نیز در مخالفت با نژادپرستی و شیوه برخورد پلیس، شاهد برپایی تظاهرات بوده اند، با این حساب باید گفت اعتراضات در آمریکا هنوز متوقف نشده است.
خبرنگار افزود با توجه به اینکه به تعطیلات آخر هفته در آمریکا رسیدیم برخی پیش بینی میکنند شنبه و یکشنبه نیز شهرهای مختلف آمریکا شاهد تظاهرات قابل توجهی باشد. وی درباره تدابیر امنیتی گفت تدابیر امنیتی در مقایسه با چند روز گذشته کاهش یافت و این به دلیل مسالمت آمیز بودن تظاهرات در این روزهاست.
خبرنگار المیادین درباره تدابیر احتمالی برای اصلاح نهاد پلیس در آمریکا گفت به نظر میرسد مهمترین تدبیر در این زمینه برنامه اصلاحی شورای شهر مینیاپولیس باشد که با اکثریت مطلق آرای اعضای شورا تصویب شد. در این طرح بر ضرورت اصلاح ساختار پلیس شهر که خشونتهای نژادپرستانهای را علیه آمریکاییهایی آفریقایی تبار داشته است تاکید شد. البته به نظر میرسد این طرح نتوانسته رضایت معترضان را جلب کند به همین دلیل اعتراضات در مینیاپولیس همچنان ادامه دارد. فرماندار ایالت نیویورک نیز حکمی اجرایی را امضاء کرد که در آن بر ضرورت اصلاح ساختار پلیس تاکید شده است که به نظر میرسد این حکم هم نتوانست معترضان را قانع کند، چون در نیویورک هم اعتراضات ادامه دارد. در هر حال تداوم اعتراضات در سایه تدابیر اصلاحی اتخاذ شده به این معنی است که از نگاه معترضان تدابیر اندیشیده شده، تدابیری در سطح مقامات ایالتی است و ممکن است نتواند نتیجه رضایت بخشی را در اصلاح واقعی پلیس و دستگاه قضایی آمریکا به دنبال داشته باشد.
دستکم ۲۰ شهر آمریکا گذاشتن زانو را بر روی گردن فرد بازداشت شده برای پلیس ممنوع کردند
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، ادامه اعتراضات در آمریکا علیه خشونت پلیس و نژادپرستی مقامات دست کم ۲۰ شهر را در این کشور وادار کرد گذاشتن زانو را بر گردن افراد بازداشت شده از سوی پلیس ممنوع کنند.
مینیاپولیس از جمله این شهرها است که یکی از افسران پلیسش زانوی خود را برای نزدیک به ۹ دقیقه بر روی گردن جورج فلوید فشار داد و باعث خفگی وی شد.
البته این اتفاق موجب شد برای برابری نژادی و عدالت جنبش بزرگی در آمریکا به راه بیفتد.
نامه سرگشاده افسران پلیس مینیاپولیس در محکومیت نژادپرستی
افسران پلیس در شهر مینیاپولیس آمریکا نامهای سرگشاده در محکومیت نژادپرستی و خشونت پلیس منتشر کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، اعتراضها به قتل نژادپرستانه جورج فلوید در شهر مینیاپولیس در ایالت مینه سوتا همچنان ادامه دارد. این مرد سیاهپوست به دست افسر پلیس سفیدپوست به قتل رسید. این اقدام با واکنش شماری از اعضای تشکیلات پلیس شهر مینیاپولیس نیز همراه شده است. برای نخستین بار از زمان کشته شدن جورج فلوید، افسران پلیس این شهر به این رویداد واکنش نشان دادند. شماری از افسران پلیس در این شهر، نامهای سرگشاده در این خصوص نوشته و منتشر کرده اند. آنها در این نامه، قتل جورج فلوید را محکوم کرده اند. آنها دِرِک شووین افسر سابق پلیس مینیاپولیس را محکوم کرده اند که عامل این قتل بوده است. در این نامه سرگشاده تصریح شده است "درک شووین عملکردی انسانی نداشت و کرامت انسانی جرج فلوید و زندگی او را نابود کرد. رفتار او، رفتاری نیست که مصداق هویت ما باشد". یکی از منابع مطلع به سی ان ان گفته است که انتشار این نامه، در داخل تشکیلات پلیس مینیاپولیس حامل پیام مهمی است. این نامه با امضای چهارده افسر پلیس این شهر منتشر شده است.
شورای شهر مینیاپولیس، انحلال تشکیلات فعلی پلیس را تصویب کرد
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، ۱۸ روز از آغاز اعتراضها به قتل نژادپرستانه جرج فلوید در شهر مینیاپولیس در ایالت مینه سوتا سپری میشود.
شورای شهر مینیاپولیس به اتفاق آراء به پایان یافتن تشکیلات کنونی پلیس و جایگزین کردن آن با الگوی جدید رای مثبت داد. شورای شهر مینیاپولیس به دنبال منحل کردن تشکیلات پلیس فعلی در این شهر است.
براساس این مصوبه، تشکیلات دیگری جایگزین تشکیلات کنونی پلیس این شهر میشود که الگویی متفاوت هم داشته باشد.
شهردار مینیاپولیس و رئیس پلیس این شهر، از این مصوبه حمایت نکرده اند. آنها از ایجاد تغییرات گسترده در تشکیلات پلیس مینیاپولیس حمایت میکنند، اما میگویند این تغییرات در داخل تشکیلات فعلی انجام شود.
هشدار شهردار سیاتل به ترامپ
جنی دورکان شهردار سیاتل گفت: درچند روز گذشته شاهد تظاهرات آشتیجویانه درشهر بودیم، اما متاسفانه رئیس جمهور میخواهد روایت را بهشکلی از تروریسم داخلی، دنبالکردن برنامههای افراطگرایانه و توطئهوار که با طرحهای اجرای قانون ونظم خود همخوانی دارد مطرح کند. این روایت درست نیست.
تظاهرات مقابل ساختمان وزارت دادگستری و هتل ترامپ در واشنگتن
مارگارت بارتل خبرنگار آمریکایی در توئیت خود با انتشار تصاویری از تظاهرات معترضان مقابل ساختمان وزارت دادگستری و هتل ترامپ در واشنگتن نوشت: جمعیت معترض به نژادپرستی و بی عدالتی به سمت ساختمان وزارت دادگستری آمریکا، هتل ترامپ و ساختمان ویلسون رهسپار شدند و شعار "بودجه را صرف خدمات درمانی کنید نه پلیس" سردادند.
این خبرنگار همچنین با ارسال عکسهایی از حضور معترضان در خیابان پنسیلوانیا خبر داد.
هجدهمین روز تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا هجدهمین روز تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا هجدهمین روز تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا هجدهمین روز تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا