کیت تشخیص کرونا در پاکستان ساخته شد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، وزیر فناوری اطلاعات پاکستان گفت: نخستین نمونه استاندارد کیتهای بومی تشخیص کرونا در این کشور ساخته شد. "فواد چوهدری" وزیر فناوری اطلاعات پاکستان در توییتر اعلام کرد: نخستین نمونههای کیت بومی تشخیص کرونا در داخل کشور تولید و توسط اداره نظارت و تنظیم مقررات دارویی پاکستان مورد تایید قرار گرفت.
وی ضمن تبریک به مردم پاکستان و قدردانی از محققان و متخصصان دانشگاه "NUST" در اسلام آباد بابت این دستآورد بزرگ افزود: این موفقیت بزرگ میتواند با کاهش واردات این کیت ها، کمک بزرگی به کاهش هزینههای هنگفت دولت برای غربالگری مردم از کرونا باشد.
یادآوری میشود پاکستان از آوریل امسال همزمان با گزارش نخستین موارد ابتلا به کرونا در این کشور تعداد زیادی کیت تشخیص کرونا و دیگر تجهیرات پزشکی از جمله دستگاههای تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) را از کشورهای چین، ترکیه، قطر و ... وارد کرده است.
نخستین نمونه استاندارد کیتهای تشخیص کرونا در پاکستان در حالی ساخته شده که همزمان با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در پاکستان، وزارت بهداشت این کشور برای کنترل هرچه زودتر این بیماری، روند غربالگری را نیز افزایش داده و به طور میانگین روزانه ۲۵ هزار آزمایش کرونا در این کشور انجام میدهد.
وزارت بهداشت پاکستان شمار مبتلاین به کرونا در این کشور را ۱۲۵ هزار و ۹۳۳ نفر اعلام کرده که از این میان ۲۴۶۳ نفر جان باخته اند.