اجرای سبک زندگی کرونایی بومی در مازندران
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: با رصد و شناسایی بیماران کرونایی مازندران، سبک زندگی کرونایی بومی را دنبال می کنیم.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، دکتر موسوی در نشست دوجانبه مسئولان صداوسیما و حوزه سلامت استان مازندران با اشاره به لزوم توجه به موج دوم همه گیری کرونا و توجه به هشدارهای بهداشتی گفت: میزان بالای انتقال بیماری کرونا ضرورت اطلاع رسانی به مردم را چند برابر میکند.
او با بیان اینکه با عادی شدن فعالیت های روزانه، ابتلا به کرونا پایان نیافته است افزود: نگرانی کارشناسان بهداشتی انتقال فرد به فرد کروناست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از ردیابی سیستمی بیماران کرونایی مازندران و رصد بیماران در ارتباطات و نیز احتمال ابتلای همکاران و اعضاء خانواده خبر داد.
موسوی گفت: رعایت فاصله اجتماعی بالاتر از یک متر، استفاده از ماسک و پرهیز از مراوده با افراد مبتلا و ناقل مورد توجه قرار گیرد.
ردیابی سیستمی بیماران کرونایی مازندران
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: مسافرت عامل اصلی ۶۰ درصدی مراجعه کنندگان با علائم کویید ۱۹ است و مازندران به عنوان مبدا اصلی سفر در معرض آلودگی کرونایی قرار دارد.
به گفته دکتر موسوی پرهیز از دورهمی خانوادگی ضرورت دارد و پیاده سازی استراتژی بهداشتی در کنترل بیماری فصول سرد، ضروری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : شناسایی و جداسازی بیماران مبتلا و پرهیز از ارتباطات به علت وجود ناقلان ناآگاه الزامی است.
مراجعه والدین برای واکسیناسیون کودکان و نوجوانان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان هم در گفتگو با
خبرگزاری صداوسیما گفت: با وجود اطلاع رسانی گسترده قبل از ورود کرونا، سرعت آلودگی در مازندران افزایش یافت.
دکتر روحانی زاده با بیان اینکه مردم با اطلاع رسانی رسانه ملی بازخوردهای مناسبی را به شبکه بهداشتی استان ارائه میکنند افزود: با رعایت اصول بهداشتی از وقوع موج دوم کرونا جلوگیری کنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به جدی گرفتن بیماری تب کریمه کنگو در اثر ابتلا ۲ نفر به این ویروس اشاره کرد و گفت: هشدار به کشاورزان در جلوگیری از تب شالیزار و اجرای دستورالعملهای بهداشتی کرونایی با برنامه سازی رادیویی و تلویزیونی ضرورت دارد.
روحانی زاده همچنین خواستار مراجعه والدین در اقدام واکسیناسیون کودکان و نوجوانان به مراکز درمانی شد.
تقویت مستندسازی تلویزیونی در حوزه سلامتمدیرکل صداو سیمای مرکز مازندران هم گفت: صدا و سیما به عنوان مرکز برنامه سازی محتواسازی خبری را در کرونا ادامه میدهد.
دکتر ابراهیمی با بیان اینکه طرح سوژههای کرونایی در تهیه برنامههای خبری، زیرنویسهای خبری و سیما میتواند در تنویر افکار عمومی اثرگذار باشد افزود: مستندسازی تلویزیونی در حوزه سلامت؛ روایتگری تلویزیونی در زمینه بهداشت و معرفی پزشکان فعال در حوزه کرونا تقویت میشود.
مدیرکل صداو سیما مازندران با اشاره به تلاش دست اندرکاران بخش خبر و سیما در تهیه گزارشات میدانی از بیمارستانها تصریح کرد: رسانه استانی با ضریب نفوذ ۷۰ درصد فضای مناسبی در اطلاع رسانی دارد و ۱۳۸ ساعت برنامه سازی کرونا در سیما و ۳۸۰ ساعت در صدا تایید کننده این آمار است.
ابراهمی تعامل صدا و سیما و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تامین منابع مالی برنامه سازی اختصاصی کرونا را خواستار شد.