مهمترین اخبار شهرداری تهران - ۲۱ خرداد ۹۹
مسیرهای تندرو بزرگراه شهید نجفی رستگار بهره برداری میشود
مجری طرحهای بزرگراهی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، از تلاش برای بهره برداری از مسیرهای تندروی فاز نهایی پروژه احداث بزرگراه شهید نجفی رستگار تا پایان تابستان امسال خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی فنی عمرانی شهرداری تهران، بیژن کلانتریان گفت: فرآیند تملک و آزادسازی املاک معارض فاز دوم پروژه احداث بزرگراه شهید نجفی رستگار با جدیت در حال پیگیری است، مسیرهای تندروی بخش ۴ کیلومتری حدفاصل تقاطع خیابان شهید مزینانی تا پلهای تقاطع ثامن، در ابتدای سال ۹۸ با ۵۳ معارض ملکی در بخش تندروها مواجه بود که تاکنون ۴۴ پلاک از این تعداد رفع شده و با اعمال تغییرات در طرح، ۵ پلاک نیز خارج از پوسته طرح قرار گرفته است.
وی افزود: هم اکنون با هماهنگیهای به عمل آمده با شهرداری منطقه ۱۵ تلاش برای رفع ۴ پلاک باقی مانده در تندروها ادامه دارد. احداث کندروها نیز مستلزم رفع معارضات ملکی متعدد در این محدوده است که تلاش جهت کاهش تعداد آنها از طریق بازنگری در طرح، در دستور کار است.
کلانتریان گفت: پیگیریها برای رفع معارضهای تاسیساتی پروژه، از اجرای مراحل نهایی جابجایی لوله گاز و لوله آب شرب انجام شده است و ترفیع کابلهای برق فشارقوی (kv ۲۳۰)، جابجایی شبکه برق (۲۰ kv) و شبکه فاضلاب از جمله مهمترین فعالیتهای پیش رو برای رفع معارضهای تاسیساتی باقی مانده است.
مجری طرحهای بزرگراهی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران افزود: در حال حاضر پیشرفت عملیات اجرایی فاز دوم بزرگراه شهید نجفی رستگار در بخش مسیرهای تندرو از مرز ۹۰ درصد فراتر رفته است و پیش بینی میشود مسیرهای یادشده تا پایان تابستان سال جاری به بهره برداری برسند.
بزرگراه شهید نجفی رستگار، معبری ۶ کیلومتری است که فاز نخست آن شامل بخش ۲ کیلومتری حدفاصل تقاطع بزرگراه آزادگان تا تقاطع خیابان شهید مزینانی به انضمام مسیرهای دسترسی و پلهای تقاطع با کانال سرخه حصار، پل تقاطع خیابان شهید مزینانی و همچنین پل شمال به شرق تقاطع بزرگراه امام علی (ع) با بزرگراه شهید نجفی رستگار، پاییز سال گذشته تحویل شهروندان شد.
بازنگری فرمهای وضعیت خلاف ساختمانی
مدیرکل امور اجرايی کمیسیونهای ماده صد از آغاز فرآیند بازنگری و اصلاح فرمهای خلاف ساختمانی به منظور ارتقاء کیفی و تطبیق این فرمها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، امیر مغانلو گفت: تنها مرجع قانونی رسیدگی به تخلفات ساختمانی در شهرداری، کمیسیونهای ماده صد است.
وی افزود: یکی از مهمترین وظایف مناطق ۲۲ گانه در شهرداری تهران نظارت، کنترل ساخت و سازهای شهری و جلوگیری از تخلفات ساختمانی است؛ بدین منظور با توجه به ابلاغ طرح تفصیلی و تعاریف زیر پهنهها و تنوع تخلفات ساختمانی، شفاف سازی فرمهای خلاف ساختمانی امری بدیهی و ضروری میباشد.
مدیرکل ماده صد گفت: با شفاف سازی و ارتقاء کیفی فرمهای خلاف ساختمانی علاوه بر ایجاد وحدت رویه، زمینه رضایت هرچه بیشتر شهر و شهروندان فراهم شده و حقوق شهرداری نیز رعایت میشود. با توجه به اهمیت موضوع با تشکیل کارگروهی درصدد اصلاح و بازنگری فرمهای خلاف ساختمانی هستیم و تلاش میکنیم با برگزاری جلسات مستمر آن را به نتیجه برسانیم.
وی افزود: مسئولیت تهیه، تنظیم و انعکاس تخلفات ساختمانی به عهده مناطق ۲۲ گانه است و اصلاح مناسب و تکمیل گزارشها برای تشریح وضعیت خلاف ساختمانی میتواند در تصمیم گیری و صدور آراء قانونی نقش بسزایی داشته باشد؛ در کنار اصلاح و بازنگری فرمهای خلاف ساختمانی بروزرسانی سامانههای موجود و استفاده حداکثری از ظرفیتهای نرم افزاری هم در دستور کار قرار دارد.