به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پست، محمدرضا قادری با اشاره به اینکه مدل ارزیابی برش استانی براساس نظام بودجه ریزی عملیاتی که از امسال دنبال میشود، طراحی شده است، افزود: به تناسب عملیاتی که در سطح شبکه انجام میشود، بودجه به هر واحد اجرایی تخصص مییابد و هزینهها نسبت به درآمد در نقطه تعادل ایجاد شده، انجام خواهد شد.
وی با یادآوری اینکه در شیوه قبلی، عملکرد استانها به صورت گروهی و براساس یک معیار واحد ارزیابی میشد، گفت: این روش علاوه بر اینکه فشار زیادی را به استانها تحمیل میکرد، معیار دقیقی هم برای ارزیابی نبود، زیرا که به قابلیتها و ظرفیتهای هر استان توجه کمتری میشد.
براساس مدل برش استانی، ابتدا کل کشور در چهار دسته استان تهران، استانهای بزرگ، متوسط و کوچک در نظر گرفته شد و در ادامه درآمدها و هزینههای هر استان تا جزئیترین موارد به صورت ماهیانه و سالیانه شناسایی و تعیین شده است تا درآمد قابل حصول در استان و به دنبال آن تخصیص اعتبار، بر همان اساس انجام شود.
عضو هیئت مدیره، مدیریت فعالانهتر سبد محصول و تاثیر مستقیم آن در کل درآمد شبکه، تفکیک هزینهها و برنامه ریزی مشخص و مدون برای هر استان را از دیگر دلایل به کارگیری این شیوه ارزیابی عنوان کرد.
قادری گفت: در پایان هر ماه، استانها با برنامهای که برای هر کدام تعیین شده است، ارزیابی میشوند تا اعتبارات لازم برای هزینه در ماه بعد تخصیص یابد.
وی مهمترین ویژگی این مدل ارزیابی را ضریب تحقق بالای آن عنوان کرد و افزود: با وجود عملکرد نسبتا مطلوبی که شبکه در سال گذشته داشت توانست ۹۳ درصد پیش بینی را محقق سازد، در حالیکه با به کارگیری ارزیابی برش استانی، انتظار میرود امسال حداقل ۹۵ درصد پیش بینیهای انجام شده محقق شود.
قادری تصریح کرد: علاوه بر این، آمار ترافیکها، درآمدها و هزینهها شفافتر خواهد شد که در سایه دسترسی به این اطلاعات و آمار شفاف، هر استان یا واحد اجرایی را میتوان نسبت به برنامه خودش به صورت دقیق مورد سنجش قرار داد.
قادری گفت: امسال مصصم هستیم از محل افزایش ترافیک به ویژه ترافیک مرسولات تجارت الکترونیک، ارایه سرویسهای جدید، مدیریت بهینه سبد محصول به تناسب سرویسها و به روزرسانی نرخ نامه، درآمد پیش بینی شده شبکه را محقق سازیم.