اخبار شیوع کرونا در جهان
بیش از ۷ میلیون و ۳۱۲ هزار نفر مبتلا به کرونا
تاکنون در جهان، ۴۱۳ هزار و ۲ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته و ۳ میلیون و ۵۹۶ هزار و ۹۷۲ تن بهبود یافته اند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما،
تاکنون در جهان ۷ میلیون و ۳۱۲ هزار و ۳۹ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳ میلیون و ۵۹۶ هزار و ۹۷۲ تن بهبود یافته و ۴۱۳ هزار و ۲ نفر نیز جان باخته اند.
تعداد افراد مبتلا به کرونا در پرو از مرز ۲۰۰ هزار نفر عبور کرد
خبرگزاری فرانسه در خبری اعلام کرد بنابر اعلام منابع رسمی، تعداد افراد مبتلا به کرونا در پرو از مرز ۲۰۰ هزار نفر عبور کرد.
آمار مبتلایان به کرونا در مصر به رقم ۳۷ هزار نفر نزدیک شد
وزارت بهداشت مصر اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۸۵ نفر در این کشور به کووید-۱۹ مبتلا شده اند و ۳۵ نفرنیز فوت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از قاهره، خالد مجاهد سخنگوی وزارت بهداشت مصر گفت: تا بعد از ظهر سه شنبه، نهم ژوئن ۳۶ هزار و ۸۲۹ نفر به کووید-۱۹ مبتلا شده اند و تعداد فوتیها هم به ۱۳۰۶ نفر رسید.
از مجموع مبتلایان به کرونا ۹۷۸۶ نفر نیز بهبود یافته اند و از بیمارستانهای قرنطینه مرخص شده اند.
هشدار درباره بحران غذایی در جهان
آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد روز سه شنبه درباره بحران غذایی در جهان و تبعات بلند مدت آن برای صدها میلیون کودک و نوجوان هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مقر سازمان ملل متحد، دبیر کل سازمان ملل متحد هشدار داد چنانچه برای کاهش تبعات ناشی از شیوع ویروس کرونا اقدامی صورت نگیرد، در جهان بحران غذایی ایجاد میشود که تبعاتش گریبان گیر صدها میلیون کودک و نوجوان خواهد بود.
آنتونیو گوترش در بیانیهای با اشاره به این که امروز بیش از ۸۲۰ میلیون نفر با شکم گرسنه زندگی میکنند، گفت: " نظام غذایی ما دیگر خوب عمل نمیکند و ویروس کرونا این اوضاع را وخیمتر کرده است".
وی در عین حال هشدار داد: حدود ۱۴۴ میلیون کودک کمتر از ۵ سال، از تاخیر رشد رنج میبرند که این تعداد معادل بیش از یک کودک از هر پنج کودک در جهان است. دبیرکل سازمان ملل متحد افزود: این در حالی است که امسال، ۴۹ میلیون نفر دیگر احتمالا به علت تبعات ناشی از شیوع کرونا، گرفتار فقر مفرط میشوند.
آنتونیو گوترش در بخش پایانی این بیانیه بر ضرورت رسیدگی به برنامه تغذیهای کودکان به خصوص کمک به کودکانی که از خوردن غذا در مدارس محروم هستند، تاکید کرد.
اجرای دومین مرحله عادی سازی تدریجی شرایط کرونایی در ترکیه
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، هیئت وزیران ترکیه امروز به ریاست رجب طیب اردوغان تشکیل جلسه داد و در باره گامهای بعدی روند عادی سازی کرونایی تصمیمگیری کرد.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در کنفرانس خبری پس از این نشست مفاد و برنامه تقویمی این تصمیمها را اعلام کرد.
اردوغان گفت: محدودیتهای تردد افراد زیر هجده سال از این پس به شرط همراه بودن با والدین لغو میشود. افراد بالای ۶۵ سال نیز میتوانند هر روز از ساعت ده صبح تا ۲۰:۰۰ عصر از خانههای خود بیرون بیایند.
رئیس جمهور ترکیه همچنین افزود: از این پس رستورانها، قهوه خانهها و کافهها و .. میتوانند تا ساعت ۲۴:۰۰ به فعالیت خود ادامه دهند.
به گفته اردوغان سالنهای عروسی، و سینماها از یکم جولای (یازدهم تیرماه) با رعایت پروتکلهای کرونایی آغاز بکار خواهند کرد.
افزایش شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در جمهوری آذربایجان
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از باکو به نقل از قرارگاه ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان، در ۲۴ ساعت گذشته ۳۱۵ بیمار قطعی آلوده به ویروس کرونا شناسایی شدند که به این ترتیب تعداد مبتلایان به ۸۱۹۱ نفر رسید.
براساس این گزارش با مرگ ۵ نفر دیگر تعداد جان باختگان براثرکرونا هم به ۹۸ نفر افزایش یافت. با پیوستن ۲۲۹بیمار دیگر به جمع بهبود یافتگان هم مجموع بهبود یافتهها ۴۶۰۶ نفر شد. هم اکنون ۳۴۸۷ بیمارمبتلا به کرونا در بیمارستانهای این کشور بستری شده اند.
در جمهوری آذربایجان تاکنون ۳۴۹هزار و۲۰۰ مورد تست کرونا انجام گرفته است.
نخستین پرواز گردشگران به فرودگاه لارناکا پس از سه ماه
قبرس پس از آنکه به علت کرونا مرزهایش به مدت نزدیک به سه ماه بسته بود، سه شنبه از نخستین پرواز گردشگران استقبال کرد.
پس از اعلام لغو پروازها در تاریخ ۲۱ مارس، پروازهایی از بلغارستان، یونان و اسرائیل امروز در فرودگاه لارناکا در جنوب قبرس فرود آمدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لارناکا، در این شهر، مسافران پروازی که از تل آویو میآمد همگی ماسک داشتند و برای سنجش تب - که یکی از نشانههای بیماری کووید ۱۹ است - از طریق دوربین حرارتی چک شدند. در فرودگاه تقریبا خالی لارناکا، ژلهای ضد عفونی کننده در دسترس بود و برای رعایت فاصله اجتماعی، در زمین نشانه گذاریهایی وجود داشت تا مشخص شود مسافران در کجا قرار گیرند.
از سه شنبه پروازهایی از ۱۹ کشور اجازه دارند در قبرس به زمین بنشینند. قبرس تاکنون کمتر از ۱۰۰۰ مورد مبتلا به کرونا را ثبت کرده است و ۱۷ نفر نیز جان باختند. برای ورود به جزیره قبرس، مسافران باید علاوه بر مدارک شناسایی، تست کووید ۱۹ منفی را که ۷۲ ساعت قبل از پرواز گرفته شده است نشان دهند.
حمل و نقل هوایی ۳۶ درصد کاهش مییابد
به گزارش خبرگزاری رویترز، بنابر اعلام انجمن بینالمللی حملونقل هوایی انتظار میرود حمل و نقل هوایی تا پایان سال جاری از دیدگاه مسافر- کیلومتر ۳۶ درصد کاهش مییابد.همچنین میزان زیان مالی شرکتهایی هواپیمایی ناشی از همه گیری ویروس کرونا در سال جاری ۸۴.۳ میلیارد دلار و در سال آینده ۱۵.۸ میلیارد دلار برآورد شده است.
افزایش شمار مرگ و میر به ۸۳ تن در عمان بر اثر کرونا
شبکه تلویزیونی الجزیره در خبری فوری گزارش داد: وزارت بهداشت عمان اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، یک تن بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان باخت و ۷۱۲ تن دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند. به این ترتیب، شمار مبتلایان در این کشور به ۱۸ هزار و ۱۹۸ تن و شمار جان باختگان به ۸۳ تن رسید.
آخرین خبرها از شیوع کرونا در آمریکا
تاکنون در آمریکا، ۲ میلیون و ۴۵ هزار و ۵۴۹ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده، ۷۸۶ هزار و ۶۳۳ تن بهبود یافته و ۱۱۴ هزار و ۱۴۸ نفر نیز جان باخته اند.
شهردار نیویورک: کرونا درس دردناکی درباره نابرابری در نیویورک آموخت
بیل دبلازیو شهردار نیویورک گفت: شاهد دوران سختی در نیویورک در مبارزه با ویروس کرونا بوده ایم. ویروس کرونا به ما درسهای دردناکی درباره نابرابری در این شهر آموخت.
وی افزود: نابرابری در حوزه سلامت بسیار جدی است و تأثیر هولناکی بر اجتماع رنگین پوستان گذاشت. ما باید به این واقعیت اساسی بپردازیم که بحث مراقبتهای سلامت یک حق انسانی است. این مسئله هنوز در سراسر آمریکا درک نشده است.