معاون وزیر راه و شهرسازی:
رایگان شدن پروانه ساخت بافتهای فرسوده
معاون وزیر راه و شهرسازی، در نشست ستاد باز آفرینی استان قم، از بخشش صد درصدی هزینه پروانه ساخت در بافت فرسوده خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، مهدی عبوری با اشاره به تفاهم نامه سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و همکاری شهردارها و شوراها با ستاد بازآفرینی گفت: پیش از این سازندگان بنای مسکونی در بافت فرسوده شامل ۵۰ درصد تخفیف در هزینه پروانه ساخت بودند که با این تفاهم نامه از بخشودگی صد در صدی بهره مند میشوند.
وی هم چنین از بخشودگی ۵۰ درصدی هزینه معماری و نظام مهندسی در قالب تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی و معاونت عمرانی وزارت کشور خبرداد.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی کشور، هدف از این تخفیفها را تشویق مالکان بافت فرسوده در نوسازی منازل بیان کرد و افزود:پیمان کارانی که در این بافت فعالیت کنند تا سقف ۲۳۰ میلیون و مالکانی که خود اقدام به بنا کنند تا سقف ۱۴۰ میلیون تومان به ازاء هر واحد مسکونی، بدون سپرده وام دریافت میکنند.
فردا، واریز مرحله دوم اعتبار تبصره ۱۸ به حساب استان
مدیر کل راه و شهرسازی استان هم گفت: فردا ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در قالب دومین مرحله از اعتبارات تبصره ۱۸ به حساب استان واریز میشود.
صبوری سهم استان را از این ردیف (تبصره ۱۸) ۳۹ میلیادرتومان دانست وگفت: پیش از این هم ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان واریز شده که با هدف بازسازی شهری و خدمات زیربنایی و روبنایی هزینه شده است.
ساخت سه کلانتری در منطقه قلعه کامکار، نیروگاه و شیخ آباد، ت وسعه ضلع جنوبی حرم مطهر فاطمه معصومه (س)، اجرای طرح ساماندهی خیابان طالقان (آذر)، تکمیل طرح توسعه چهل اختران و بهسازی مدرسه حجتیه از طرحهای پیش روی این ستاد است.
استاندار هم در این نشست بر فعال کردن فعالیت صندوق توسعه حرمهای مطهر تاکید کرد.
این صندوق از آذرماه سال ۸۹ به منظور بهسازی اطراف حرمهای مطهر امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س)، شاه عبدالعظیم و شاه چراغ و با هدف جذب مشارکت مالکان، ساکنان، سازنده گان و سرمایه گذاران خرد و کلان داخلی و خارجی فعالیت میکند.
آقای سرمست همچنین زمینهای ۱۴۸ و ۱۳۲ هکتاری پردیسان را پشتوانهای قوی در بهسازی شهر قم خواند و گفت: با در اختیار گرفتن این زمینها و ارائه کاربری مورد نیاز میتوان به صورت تهاتر بهسازی بافت ناکارآمد شهر را بازآفرینی کرد.
۱۵۷۸ هکتار بافت فرسوده و ۲۱۶ هکتار سکونت گاه غیر رسمی در شهر قم نیازمند رسیدگی و بهسازی است.