در دوران شیوع کرونا؛
افزایش 17 درصدی مصرف آب آشامیدنی در استان اصفهان
مصرف آب آشامیدنی استان اصفهان در دوره اپیدمی کرونا ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: مشترکان این استان در عمل به رعایت دستورالعملهای بهداشتی در دوره شیوع ویروس کرونا، ۱۷ درصد بیشتر آب مصرف کرده اند.
هاشم امینی افزود: شرکت آب و فاضلاب این استان تاکنون تلاش بسیاری کرده که منابع آب در هزار جریب، پینارت و گورت از خطوط قرمز پایینتر نرود تا فشار آب افت نداشته باشد، اما با عبور درجه حرارت از ۳۰ درجه سانتی گراد به طور قطع مصرف بیشتر میشود و در محلههای با کاهش فشار آب روبرو میشویم.
وی گفت: توزیع در شبکههای آب رسانی با محدودیت روبرو است که یکی از عوامل مهم کاهش فشار آب میتواند باشد.
ناصر اکبری معاون بهره برداری و توسعه آب استان اصفهان افزود: پنج درصد از آب آشامیدنی این استان از چاههای اطراف زاینده رود تامین میشود و در صورت خشک شدن رودخانه ۵۰۰ لیتر در ثانیه با کمبود آب مواجه میشویم که تنها درصورت صحیح مصرف کردن آب میتوان این کمبود آب را جبران کرد.