فعال اجتماعی آمریکایی
محلههای سیاهان به خدمات پلیس نژادپرست آمریکا نیاز ندارند
یک فعال اجتماعی سیاهپوست آمریکایی: محلههای سیاهپوست نشین، به خدمات پلیس نژادپرست آمریکا نیازی ندارند و میتوانند به صورت محلی این کار را انجام دهند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، تلویزیونی بی بی سی اعلام کرد هزاران تن در شهرهای مختلف در سراسر آمریکا برای هشتمین شبِ متوالی به اعتراضات خیابانی در این کشور ادامه دادند و همراه با
خانواده جورج فلوید، مرد سیاهپوست آمریکایی که به دست نیروهای پلیس سفیدپوست در مینیاپولیس کشته شد، خواستار اجرای عدالت شده اند.
کَندیس مونتگومری، مدیر اجرایی سازمان «بلگ ویژنز» (دیدگاههای سیاهان) که یک سازمان اجتماعی به رهبریت سیاهپوستان در شهر مینیاپولیس است درباره چگونگی دیدگاهش از روند اعتراضات و اینکه معترضان با ادامه این تظاهرات خیابانی ممکن است به چه اهدافی دست پیدا کنند پاسخ داد: این اعتراضاتِ خیابانی روندی بسیار شگفت انگیز و عالی را طی میکنند. ما میبینیم که اعضای جامعهِ ما (سیاهپوستان) در طول روز از یکدیگر محافظت میکنند و این جامعه امنیت خود را نیز برقرار میکند. این کاملاً نشان میدهد که ما (در محلههای سیاهپوست نشین آمریکا) در واقع اصلاً به حضور پلیس هیچ نیازی نداریم و میتوانیم امنیت خود را حفظ کنیم. من واقعاً بر این باورم که کودکان و نوجوانانی که در حال رشد هستند و پس از ما در این جامعه حضور خواهند یافت، در جهانی بزرگ خواهند شد که دیگر نباید نگران خشونت یا تجربه کردن نژادپرستی پلیس، آنطور که ما هم اکنون شاهد آن هستیم، باشند.
مونتگومری در پاسخ به این سوال اگر در محلهها پلیس نداشته باشید، اوضاع چگونه خواهد بود؟ گفت: «این سؤال بسیار خوبی است دیدگاه ما این است که ما باید روند هدر دادن منابع و امکانات مالی شهرمان را برای سر پا نگداشتن نهادهای پلیسی نژادپرست متوقف کنیم. ما باید منابع مالی خود را برای اجرای راه حلهای مبتنی بر تأمین امنیت، بهداشت و سلامت جوامع، سرمایه گذاری کنیم. مثلاً در شهر مینیاپولیس که من در آن زندگی میکنم، دست کم ۱۹۲ میلیون دلار (در سال) برای ادارههای مختلف پلیس در این شهر و تأمین بودجههای آنها هزینه میشود. این در حالی است که برای احداث خانههای ارزان قیمت در این شهر که مردم فقیر بتوانند سقفی بالای سر خودشان داشته باشند، مسئولان مینیاپولیس فقط ۴۰ میلیون دلار هزینه میکنند. این یک مسئله مهم است، زیرا نخستین اقدامات مقامهای این شهر باید سرمایه گذاریِ منابع مالی برای ترمیم زیرساختها و تأمین نیازهای مالی برای برآوردن مایحتاج جامعه است. ما میدانیم اینگونه اقداماتِ مناسب، در نهایت ما را به سوی برقراری امنیت در اجتماع رهنمون میشوند.»
وی درباره تأثیر اعتراضات بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و آوردن تعدادِ عظیمی از مردم که برای ایجاد تغییراتی اساسی در آمریکا به آنها نیاز دارید، به پای صندوقهای رأی گفت: یقیناً امیدوارم که چنین شود و فکر میکنم آنچه واقعاً روشن است این است که نه تنها در سراسر این کشور، بلکه در سرتاسر جهان جوامع (مردم) دیگر از داشتن دولتهایی که نمیتوانند به آن اعتماد داشته باشند، خسته شده اند. آنها خواستار ایجاد تغییراتی اساسی هستند و دیگر نمیخواهند منتظر اجرای عدالت باشند، بلکه اجرای عدالت را به دستِ خود گرفته اند (و به خیابانها آمده اند).