آمار مبتلایان به کرونا در برزیل
آمار مبتلایان به کرونا در روسیه
کاهش محدودیتها در انگلیس ، به رغم نگرانیها از گسترش شیوع کرونا
به رغم هشدار مقامات بهداشتی انگلیس درباره خطر گسترش کووید-۱۹ در این کشور، انگلیس روز دوشنبه گام دیگری در جهت کاهش محدودیتها و تعطیلیها برداشت.
به گزارش اسوشیتدپرس از لندن، "الکو شارما"، وزیر کسب و کار انگلیس در این خصوص اعلام کرد دولت انگلیس مرحله به مرحله اقداماتی را برای کاهش محدودیتها انجام میدهد.
این در حالی است که بسیاری نگران گسترش شیوه ویروس کرونا و بالا بودن تعداد ابتلاها هستند.
شارما در این باره گفت: «این کار به یکباره انجام نخواهد شد. اقداماتی که انجام میدهیم بسیار محتاطانه است».
در انگلیس، برخی مدارس در حال بازگشایی هستند و برخی محدودیتهای اجتماعی نیز برداشته شده است و امور با فاصله گذاری اجتماعی انجام میشود.
اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی نیز در حال کاهش محدودیتها به شیوههایی تقریبا متفاوت هستند.
ثبت ۱۳ مورد جدید ابتلا به کرونا در لبنان
شبکه تلویزیونی روسیا الیوم گزارش داد؛ وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: با ثبت ۱۳ مورد جدید ابتلا به کرونا، شمار مبتلایان به این ویروس ۱۲۳۳ نفر رسید.
مدارس ابتدایی توکیو پس از سه ماه تعطیلی بازگشایی شد
به گزارش آسیاویژن به نقل از شبکه تلویزیونی ان اچ کی ژاپن، ترم بهار سال تحصیلی در ژاپن با بازگشایی بیش از هزار و ۸۰۰ مدرسه ابتدایی و راهنمایی شهر توکیو پس از سه ماه تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا روز دوشنبه آغاز شد.
مدارس برای محافظت از کودکان در برابر ویروس کرونا کلاسها را به دو گروه تقسیم کرده اند و دانش آموزان هم با رعایت نکات بهداشتی در کلاسهای درس شرکت کردند.
دانش آموزان کلاس اول ابتدایی در ژاپن از زمان ثبت نام در مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا در خانه ماندند و امروز اولین بار در کلاس درس حاضر شدند.
شمار بهبود یافتگان در عربستان به بیش از ۶۴ هزار نفر رسید
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد؛ وزارت بهداشت عربستان اعلام کرد: با بهبود یافتن ۱۸۶۴ نفر دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار بهبود یافتگان مبتلا به کرونا در عربستان به ۶۴ هزار ۳۰۶ نفر رسید.
وزارت بهداشت عربستان افزود, با ثبت ۱۸۸۱ مورد جدید ابتلا به کرونا، شمار مبتلایان به این ویروس در عربستان به ۸۷ هزار ۱۴۲ نفر رسید.
همچنین با جان باختن ۲۲ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا، شمار جان باختگان مبتلا به این ویروس به ۵۲۵ نفر رسید.
وزیر خارجه ایتالیا: نباید مثل جذامیها با ما رفتار شود
وزیر امور خارجه ایتالیا با هشدار به دیگر کشورهای اروپایی درباره ممنوعیت سفر به این کشور گفت: صبر ما هم اندازهای دارد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "مومنتو ایتالیا"، "لوئیجی دی ماایو"، وزیر امور خارجه و همکاریهای بین الملل ایتالیا با درج مطلبی در صفحه شخصی فیس بوک خود با اشاره به برخی از کشورهای اروپایی که به علت ترس از همه گیری ویروس کرونا تاکنون تصمیم به بازگشایی مرزهای خود به روی گردشگران نگرفته اند، نوشت: همیشه باید مراقب حرفها و رفتارها بود. اگر کسی درباره ما مانند بیماران جذامی فکر میکند، بداند که ما بی تحرک نخواهیم ماند. صبر ما نیز حد و اندازهای دارد.
در روزهای اخیر، درباره ایتالیا چیزهای زیادی شنیده ام. به نظر من، شرایط کنونی، زمان بحث و جدال نیست. اما یک چیز را میخواهم به روشنی بگویم: ما (به دیگران) احترام میگذاریم. همچنین رقابت بین کشورهای مختلف را نیز به خوبی درک میکنم؛ اما به شرطی که این رقابت، سالم و منصفانه باشد. زیرا واقعیتی وجود دارد که من با افتخار آن را اعلام میکنم: اینکه ایتالیا زیبا و بی نظیر و دارای شگفتیهای دیوانه کننده و سواحل خارق العاده است و به احتمال زیاد، هیچ رقیبی ندارد.
وی افزود: اکنون با توجه به بازگشایی مرزها ما نیاز به یک پاسخ اروپایی داریم. زیرا اگر با روشی متفاوت عمل کنیم، به اصطلاح روح اتحادیه اروپا از بین میرود و اروپا فرو میپاشد.
ما به عنوان وزارت امور خارجه به شیوهای خستگی ناپذیر، کار و تلاش میکنیم. "ژان ایو لودریان"، وزیر امور خارجه فرانسه، چهارشنبه، ۳ ژوئیه امسال (۱۴ خرداد ۹۹) به رم سفر خواهد کرد.
این اولین سفر وی به خارج از کشور پس از پایان تعطیلیها است و ما خوشحالیم که او کشور ما را انتخاب کرده است. این سفر، نوعی ابراز نزدیکی به ما است که ما آن را قدر میدانیم. در روز جمعه، ۵ ژوئیه (۱۶ خرداد) من خودم به آلمان خواهم رفت و سپس روز شنبه، ۶ ژوئیه (۱۷ خرداد) در اسلوونی و سه شنبه ۹ ژوئیه (۲۰ خرداد) به یونان خواهم رفت.
در این جلسات به همکارانم توضیح خواهم داد ایتالیا از ۱۵ ژوئیه (۲۶ خرداد) آماده پذیرش گردشگران خارجی است و در این خصوص ما با نهایت شفافیت عمل خواهیم کرد.
او ادامه داد: درباره شرایط داخلی (ایتالیا)، تمام دادهها و آمارهای همه گیری ویروس کرونا همیشه علنی خواهد بود. من برای آنها توضیح خواهم داد، ما نه تنها لیستهای سیاه را نمیپذیریم بلکه هیچ چیزی برای پنهان کاری نیز نداریم. ما همیشه با مسئولیت پذیری و شفافیت عمل کرده ایم و به این کار ادامه خواهیم داد. اما به طور دقیق و درست به همین دلیل، انتظار احترام را نیز داریم. زنده باد ایتالیا! ما هرگز تسلیم نمیشویم.
بانک مرکزی ایتالیا در تازهترین گزارش خود درباره شرایط اقتصادی مردم این کشور اعلام کرد: حدود ۴۰ درصد از کسانی که وام گرفته اند با مشکل پرداخت اقساط مواجهند.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "مومنتوایتالیا"، بانک مرکزی ایتالیا در تازهترین گزارش خود درباره چگونگی دریافت اقساط وام ها، پس از همه گیری ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد: در ماه آوریل امسال (فروردین ۹۹) ۳۸ درصد از افرادی که وام دریافت کرده اند به علت بیماری کووید-۱۹ با مشکل پرداخت اقساط خود مواجه هستند. این میزان نزد افراد خویش فرما و افراد فعال در بخش تجارت و رستوران داری، بسیار بالا و به ترتیب برابر با ۵۲ و ۶۴ درصد است.
این بانک در گزارش خود نوشت: دادههای بیش از ۳ هزار وام گیرنده، حاکی از آن است، شرایط اضطرار بهداشتی و تعلیق فعالیتهای تولیدی که برای مهار ویروس کرونا به کار گرفته شده، موجب بدتر شدن اوضاع اقتصادی خانوادههای ایتالیایی شده است. اثرات همه گیری ویروس، به طور تقریبی در همه جا دیده میشود. منابع مالی بسیاری از خانواده ها، محدود شده است. برخی از افراد اعلام کرده اند پس انداز کافی برای هزینههای ضروری مانند مواد غذایی، سامانه گرمایشی محل زندگی، بهداشت و ... را داشته، اما برای پرداخت اقساط بانکی خود، بیش از ۳ ماه، توانایی پرداخت نداشته اند. این افراد، ۳۸ درصد از کل افراد بهرهمند از تسهیلات بانکی هستند. اما بیش از ۵۰ درصد آنها کسانی هستند که در محل کار خود، به شیوه قراردادی و با مدت زمان معین کار میکنند، یا درآمد خانواده آنها به علت پیامدهای همه گیری ویروس، بیش از نصف کاهش یافته است.