بر اثر شیوع ویروس کووید ۱۹ در جهان
بیش از ۶ میلیون و دویست و شصت هزار مبتلا
به گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکنون ۶ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۴۲۲ نفر در جهان به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در جهان به شرح زیر می باشد:
آخرین آمار مبتلایان، قربانیان و بهبود یافتگان تا ساعت شش و چهل دقیقه بامداد دوشنبه
آمریکا/مرگ ۵۹۸ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، جدیدترین گزارش دانشگاه جانز هاپکینز از ۵۹۸ مرگ جدید بر اثر ویروس کرونا در آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته حکایت دارد.
یک پزشک برجسته ایتالیایی مدعی شد ویروس کرونا ضعیف شده است
یک پزشک برجسته ایتالیایی روز یکشنبه اعلام کرد ویروس کرونا در حال از دست دادن قدرت خود است و مرگبار بودن آن به شدت کاهش یافته است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از رم، آلبرتو زانگریلو Alberto Zangrillo, مدیر بیمارستان سن رافائل در میلان واقع در منطقه لمباردی در شمال ایتالیا که بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا در این کشور متحمل شده است، گفت: "در واقعیت، ویروس از لحاظ بالینی دیگر در ایتالیا وجود ندارد".
این پزشک در گفتگو با تلویزیون رای RAI اعلام کرد: "نمونه برداریهایی که در ۱۰ روز گذشته انجام شده، نشان میدهد میزان ویروس از لحاظ کمی در مقایسه با نمونه برداریهایی که یک ماه یا دو ماه پیش انجام شد، بی نهایت کمتر شده است".
ایتالیا سومین آمار بزرگ تلفات ویروس کرونا در جهان را به نام خود ثبت کرده است به طوری که ۳۳ هزار و ۴۱۵ نفر از زمان علنی شدن شیوع این بیماری در بیست و یکم ماه فوریه تاکنون جان باخته اند.
از لحاظ بیشترین آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان، ایتالیا با ۲۳۳ هزار و ۱۹ فرد مبتلا در جایگاه ششم قرار دارد.
با این حال، موارد جدید ابتلا و مرگ و میر در ماه مه به طور پیوسته کاهش یافته و ایتالیا در حال کاهش برخی از شدیدترین محدودیتهایی است که در قاره اروپا اعمال شده است.
زانگریلو افزود برخی از متخصصان درباره احتمال وقوع دومین موج بیماری خیلی جنجال به پا کردند و سیاستمداران باید واقعیتهای جدید را در نظر داشته باشند.
وی با اعلام این که "ما باید کشور را به شرایط عادی بازگردانیم", افزود: "یک نفر باید مسئولیت وحشت آفرینی در کشور را برعهده بگیرد".
این سخنان در شرایطی بیان میشود که دولت ایتالیا خواستار برخورد محتاطانه با این قضیه شد و تاکید کرد اعلام پیروزی بر این بیماری خیلی زود است.
ساندرا زامپا Sandra Zampa, یک مقام وزارت بهداشت ایتالیا، در بیانیهای اعلام کرد: "تا زمان ارائه شواهد علمی در حمایت از این فرضیه که ویروس از بین رفته است... من آنهایی را که میگویند از این مسئله مطمئن هستند، دعوت میکنم ایتالیاییها را گیج نکنند".
وی افزود: "ما در عوض باید از ایتالیاییها دعوت کنیم که نهایت احتیاط را در پیش بگیرند، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند، از اجتماعات بزرگ بپرهیزند، مرتب دستان خود را بشویند و ماسک بزنند".
یک پزشک دیگر از شمال ایتالیا نیز در گفتگو با خبرگزاری ملی آنسا ANSA اعلام کرد شاهد ضعیف شدن ویروس کرونا بوده است.
متئو باستی Matteo Bassetti, مدیر کلینیک بیماریهای عفونی در بیمارستان سن مارتینو در شهر جنوآ، اعلام کرد: "قدرتی که ویروس دو ماه پیش داشت، همان قدرتی نیست که امروز دارد".
وی افزود: "مشخص است که امروز بیماری کووید-۱۹ فرق کرده است".
مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در سوریه به ۱۲۲ نفر رسید
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دمشق ، از آغاز همه گیری کرونا در سوریه ، پنج نفر بر اثر این ویروس جان باخته اند که آخرین مورد آن شهروند ۷۴ سالهای است که به تازگی به سوریه بازگشته بود.
وزارت بهداشت سوریه شمار بهبودیافتگان این بیماری را هم ۴۶ نفر اعلام کرده است و ۷۱ نفر نیز تحت درمان قرار دارند.
از یک ماه پیش تاکنون مورد مشکوکی که نشان از ابتلا در داخل سوریه باشد مشاهده نشده است. دولت چند روز گذشته محدودیتهای کرونایی را به طور قابل توجهی کاهش داده است. در آخرین اقدام، رستوانها که حدود ۶۰ روز تعطیل بودند از روز دوشنبه کارشان را از سرمی گیرند.
شناسایی ۸۳۹ بیمار کرونایی جدید در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه گفت: با شناسایی ۸۳۹ مبتلای جدید، تعداد کل مبتلایان به کرونا با ۱۶۳۹۴۲ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از آنکارا، فخرالدین کوجا افزود: با جانباختن ۲۵ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد قربانیان کرونا هم به ۴۵۴۰ نفر افزایش یافت. به گفته وی تاکنون ۱۲۷۹۷۳ بیمار کرونایی هم بهبود یافته اند.
ماسک نزدن در جمهوری آذربایجان تا ۴۰۰ منات جریمه دارد
مجلس ملی جمهوری آذربایجان تصویب کرد افرادی که در دوران قرنطینه از ماسک استفاده نکنند از ۵۰ تا ۴۰۰ منات جریمه خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از باکو به نقل از پایگاه خبری مجلس ملی جمهوری آذربایجان، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز لایحه پیشنهادی مربوط به تغییر در قوانین مجازات این کشور را تصویب کردند. پس از اجرایی شدن مصوبات امروز مجلس افرادی که در دوران شیوع بیماریهای واگیردار در اماکن عمومی از ماسک استفاده نکنند جریمه خواهند شد.
براساس این مصوبه افراد عادی در صورت استفاده نکردن از ماسک در دوران قرنطینهای ۵۰ منات، کارکنان دولت ۱۰۰ منات و اشخاص حقوقی ۲۰۰ منات جریمه میشوند در صورت نقض این قانون برای بار دوم شهروندان عادی ۱۰۰ منات، کارمندان دولتی ۲۰۰ منات و اشخاص حقوقی ۴۰۰ منات جریمه خواهند شد.
هیات دولت جمهوری آذربایجان هم دو روز پیش استفاده از ماسک را برای جلوگیری از کرونا از امروز به مدت دو هفته در اماکن عمومی و پر رفت و آمد و پرتجمع و همچنین داخل وسائط نقلیه عمومی اجباری کرده است.
روند ابتلا به کرونا در جمهوری آذربایجان برخلاف یک ماه پیش در چند هفته گذشته سیر صعودی به خود گرفته وامروز با ابتلای ۲۴۸ نفر به کرونا مجموع مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۵۴۹۴ نفر رسید.
۶۳ نفر هم تاکنون بر اثر کرونا در این کشور جان باخته است.
داروی ضد کرونای روسیه به تایید وزارت بهداشت این کشور رسید
نخستین داروی ضدکرونا در روسیه، که نتایج مثبت آن در آزمایشهای بالینی به اثبات رسیده است، به تایید رسمی وزارت بهداشت این کشور رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مسکو ، داروی «آویفاویر» که در روسیه بر پایه یک داروی قوی ژاپنی برای مقابله با آنفولانزا تهیه شده است، توانست مجوز رسمی وزارت بهداشت روسیه را دریافت کند.
این دارو در حالی مجوز وزارت بهداشت را بدست آورد که شمار مبتلایان از ۴۰۵ هزار فراتر رفته است.
براساس اعلام ستاد عملیاتی مقابله با ویروس کرونا، طی شبانه روز گذشته ۹ هزار و ۲۶۸ نفر دیگر به کووید-۱۹ مبتلا شدند تا مجموع مبتلایان به ۴۰۵ هزار و ۸۴۳ نفر افزایش یابد.
تعداد بهبود یافتگان نیز با افزایش ۴ هزار و ۴۱۴ نفری به ۱۷۱ هزار و ۸۸۳ نفر رسید.
همچنین با مرگ ۱۳۸ نفر در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان به ۴ هزار و ۶۹۳ رسید.
وزارت بهداشت مصر از شناسایی ۱۵۳۶ بیمار جدید کرونایی خبر داد
وزارت بهداشت مصر اعلام کرد:در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۳۶ نفر به کووید-۱۹ مبتلا شده و ۴۶ نفر فوت کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از قاهره، آمار مبتلایان به کرونا در مصر به ۲۴ هزار و ۹۸۵ نفر و فوتیها به ۹۵۹ نفر افزایش یافت. تا کنون تعداد ۶۰۳۷ نفر نیز بهبود یافتند.
اتحادیه پزشکان مصر از مرگ سه پزشک بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد اتحادیه پزشکان مصر اعلام کرد سه پزشک امروز بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند.
بیش از ۲۳۳ هزار ایتالیایی گرفتار کرونا شده اند
آمار مبتلایان به کرونا در ایتالیا از مرز ۲۳۳ هزار نفر عبور کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از رم، بر اساس گزارش وزارت بهداشت ایتالیا، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۲۳۳ هزار و ۱۹ نفر رسید. در ۲۴ ساعت گذشته با فوت ۷۵ بیمار کرونایی، شمار قربانیان این ویروس نیز به ۳۳ هزار و ۵۰۷ نفر افزایش یافته است. همچنین تعداد کل بهبود یافتگان به ۱۵۷ هزار و ۶۳۳ نفر رسیده است.
تصمیم شرکت هواپیمایی امارات به تعدیل نیرو
شرکت هواپیمایی امارات روز یکشنبه اعلام کرد قصد دارد به علت تبعات اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا تعدادی از کارمندانش را اخراج کند. این در حالی است که این شرکت به تعداد افرادی که قصد دارد اخراج کند، اشارهای نکرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شرکت هواپیمایی امارات در بیانیهای اعلام کرد تمامی سناریورهای ممکن را بررسی کرده است تا بتواند عملیات تجاری خود را حفظ کند و به این نتیجه رسیده است که متاسفانه باید به علت تبعات اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا تعدادی از کارمندان این شرکت را تعدیل کند. در حال حاضر حدود صد هزار نفر برای شرکت هواپیمایی امارات دبی کار میکنند.
افزایش مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان
با ابتلای ۲۴۸ نفر دیگر به کرونا در جمهوری آذربایجان مجموع مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۵۴۹۴نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از باکو به نقل از قرارگاه ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان، امروز با مرگ دو نفر دیگر تعداد جان باختگان براثرکرونا هم به ۶۳ نفر افزایش یافت. براساس این گزارش با بهبودی ۱۰۱ بیمار دیگر تعداد بهبود یافتگان در این کشور هم به ۳۴۲۸نفر رسیده است. هم اکنون۲۰۰۳ بیمار کرونایی در جمهوری آذربایجان در بیمارستانهای این کشور بستری هستند که حال ۵۶ نفر از آنها وخیم، ۶۵ نفر نسبتا وخیم و بقیه پایدار است. در جمهوری آذربایجان تاکنون ۲۹۸هزار و۴۸۶مورد تست کرونا انجام گرفته است.
۱۰ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در عراق جان باختند
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد وزارت بهداشت عراق اعلام کرد ۱۰ نفر جدید بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در این کشور جان باختند و ۲۶۰ مورد جدید ابتلا به کرونا نیز شناسایی و ثبت شده است. با وجود این شمار مرگ و میر ناشی از کرونا به ۲۵۰ نفر و شمار مبتلایان به ۶۴۳۹ نفر افزایش یافته است.
افزایش تعداد فوت ناشی از کرونا در آمریکای لاتین
آمریکای لاتین از مرز ۵۰ هزار فوت ناشی از همه گیری بیماری کووید-۱۹ عبور کرد.
به گزارش تارنمای شبکه تلویزیونی تله سور، منطقه آمریکای لاتین با افزایش آمار فوت ناشی از همه گیری ویروس کرونا در بحران قرار دارد؛ گزارشها حاکی از آن است که تعداد فوت ناشی از این بیماری، با تمرکز بر برزیل به عنوان کشوری که بیشترین میزان تاثیر پذیری را داشته، از مرز ۵۰ هزار نفر عبور کرده است.
بر این اساس، پرو روز شنبه گزارش داد که تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ از ۱۵۰ هزار مورد ثبت شده عبور کرده است. زمانی که این گزارش اعلام شد، پرو با ثبت ۷ هزار بیمار جدید، نسبت به ۲۴ ساعت قبل از آن یک رکورد را ثبت کرده بود.
پرو که دارای جمعیتی بالغ بر ۳۳ میلیون نفر است، تا کنون ۴ هزار و ۳۷۱ نفر از مردم آن به سبب ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست داده اند.
این در حالی است که برزیل با ثبت ۲۸ هزار و ۸۴۹ مورد فوت ناشی از بیماری از زمان آغاز همه گیری در این کشور به چهارمین کشور جهان از لحاظ تعداد مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ بدل شده است. در این رتبه بندی آمریکا با ۱۰۵ هزار و ۵۵۷ مورد فوتی، انگلیس با ۳۸ هزار و ۱۶۱ نفر تلفات و ایتالیا با ۳۳ هزار و ۲۲۹ مرگ ناشی از بیماری، پیش از برزیل قرار دارند.
علاوه بر این، برزیل با ۲۱۰ میلیون نفر جمعیت، دومین کشور از نظر ابتلا به بیماری لقب گرفته است؛ بر اساس آمارها ۴۹۹ هزار و ۹۶ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
بر اساس گزارشهای مختلفی که از کارشناسان بخش سلامت برزیل منتشر شده، اوج همه گیری بیماری در برزیل، بین ماههای ژوئن و ژوئیه تخمین زده میشود.
پس از برزیل، مکزیک قرار دارد. تا کنون در این کشور ۱۲۰ میلیون نفری، ۹ هزار و ۴۱۵ نفر بر اثر بیماری جان خود را از دست داده اند.
با آنکه آمریکای لاتین و ایالات متحده در مجموع ۱۰۵ هزار و ۵۵۷ کشته و یک میلیون و ۸۱۶ هزار و ۸۲۰ مورد ابتلا به بیماری را به ثبت رسانده اند، پیشرفت بیماری در همه جهان همچنان ادامه دارد.
تعجب بیمار آمریکایی مبتلا به کرونا از دیدن فاکتور ۸۴۰ هزار دلاری
رسانههای محلی روز شنبه گزارش دادند معلم دبیرستانی در ایالت کلرادو در آمریکا که به کرونا مبتلا بود، از دیدن فاکتور ۸۴۰ هزار دلاری بیمارستانی که در آن درمان شده بود تعجب کرد.
در فاکتور رابرت دنیس معلم دبیرستان سنتنیال مخارج وی در بیمارستان اسکای ریج در شهر دنور درج شده بود. وی به مدت دو هفته در بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستان زیر دستگاه اکسیژن بود.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از دنور، در عین حال، این فاکتور مخارجی که در بخش بازپروری بستری بود و همچنین مدتی که همسر وی نیز در بخش اورژانس با کرونا مبارزه میکرد شامل نمیشود. این زوج براین باورند که جمع فاکتورهای آنها به بیش از یک میلیون و نیم دلار خواهد رسید.
این زوج قصد دارند با شرکت بیمه خود تماس بگیرند تا اطمینان پیدا کنند آیا بیمه این هزینهها را پوشش میدهد یا خیر.
همسر دنیس گفت «با دیدن مبلغ نخستین فاکتور، ما بار دیگر دچار تنگی نفس شدیم. باور آن وحشت آور است».
شمار مبتلایان به کرونا در لبنان به ۱۲۲۰ نفر رسید
وزارت بهداشت لبنان شمار مبتلایان به ویروس کرونا را ۱۲۲۰ نفر اعلام کرد.
وزارت بهداشت لبنان در اطلاعیهای اعلام کرد، تست کرونا ۲۹ نفر در شبانه روز گذشته مثبت شده و با این حساب تاکنون ۱۲۲۰ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
در این اطلاعیه آمده است: ۷۱۲ نفر از مبتلایان به این ویروس، بهبود یافتند و ۲۷ نفر هم جان باخته اند.
نخست وزیر اسپانیا میخواهد قرنطینه دو هفته دیگر تمدید شود
پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا روز یکشنبه اعلام کرد از پارلمان درخواست میکند قرنطینهای را که برای مبارزه با شیوع کرونا اعمال شد دو هفته دیگر و تا تاریخ ۲۱ ژوئن (اول تیر) تمدید کند.
سانچز در ویدیو کنفرانسی که با رؤسای مناطق این کشور داشت این موضوع را اعلام کرد و گفت با توجه به بهتر شدن اوضاع بهداشتی، این آخرین باری است که قرنطینه تمدید میشود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مادرید، اسپانیا روز شنبه از مرگ فقط چهار نفر دیگر خبر داد. به این ترتیب از آغاز شیوع کرونا در این کشور، در مجموع ۲۷ هزار و ۱۲۵ نفر جان خود را از دست دادند.
مخالفان راستگرا با تمدید قرنطینه مخالفند، اما با توجه به اینکه جدایی طلبان کاتالونیا رأی ممتنع دارند، سانچز احتمالا میتواند موافقت اکثریت پارلمان را کسب کند.
از سر گیری فعالیتهای گردشگری در سریلانکا
یک روزنامه محلی سریلانکا به نقل از یک مقام ارشد وزارت گردشگری اعلام کرد این کشور قصد دارد بخش گردشگری خود را اواسط ژوئن بازگشایی کند و در ابتدا فقط گروههای کوچک بازدید کننده را میپذیرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از کلمبو، روزنامه ساندی تایمز به نقل از اسهتیاراچی از مقامات وزارت گردشگری نوشت تعداد محدودی از گروههای کوچک از سراسر جهان اجاره خواهند یافت از سریلانکا دیدن کنند و در هتلهای ۵ ستاره تایید شده که در آنها اقدامات سختگیرانه ایمنی اجرا میشود اقامت کنند. این گردشگران لازم است یک گواهی مبتلا نبودن به ویروس کرونا را که دولتهایشان یا یک موسسه معتبر صادر کرده باشد ارائه دهند. گردشگران همچنین باید در قسمت ورودی فرودگاه برای انجام آزمایش کرونا منتظر شوند.
مسافران فعلا اجازه ندارند به صورت فردی وارد سریلانکا شوند این مقام سریلانکایی اشاره نکرد چه تعداد افراد در یک گروه میتوانند از سریلانکا دیدن کنند.
۲۰ نفر روز شنبه به ویروس کرونا مبتلا شده اند و مجموع تعداد افراد مبتلا به این ویروس تا کنون به ۱۶۱۳ نفر رسیده است. تا کنون ۱۰ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
سریلانکا سال گذشته حدود دو میلیون نفر گردشگر جذب کرد. بخش گردشگری حدود ۱۱ درصد از تولید ناخالصی داخلی سریلانکا را تشکیل میدهد.
ساندی تایمز نوشت راجاپاکسا رئیس جمهور سریلانکا ۱۹ مه در نشستی با حضور نمایندگان صنعت گردشگری درباره پیشنهادها گفتگو کرده بود. مهمترین فصل گردشگری به طور معمول حدودا ماه نوامبر آغاز میشود.
در صورت موافقت دولت با این طرح دو فرودگاه بین المللی باندارا نایک و ماتالا که به سبب محدودیتهای شیوع کرونا تعطیل شده بودند به طور نسبی بازگشایی میشوند. واحدهای آزمایش ویروس کرونا در این فرودگاهها دایر میشود. پیش بینی میشود بیمارستانهای خصوصی در چارچوب این طرحها به گردشگران کمک کنند.
مقام ارشد وزارت گردشگری گفت: گردشگران وسط راه (بین سفرها) اجازه نخواهند داشت از اتوبوسها پیاده شوند و فقط اجازه خواهند داشت از مقاصد منتخب که در آنجا میتوانند با تعداد زیاد افراد روبرو نشوند بازدید کنند.
مکانهای پرطرفداری مانند پارک ملی یالا، خلیج آروگام و مناطق ساحلی منتخب، جزو اماکنی خواهند بود که به روی گردشگران باز میشوند. دمای بدن گردشگران هر روز کنترل خواهد شد.
شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در افغانستان از پانزده هزار نفر گذشت
شماد افراد آلوده به ویروس کرونا در افغانستان به پانزده هزار و دویست وپنج نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، وزارت بهداشت و درمان افغانستان امروز اعلام کرد: با ثبت ششصد و هشتاد بیمار جدید مبتلا به بیماری کووید نوزده در شبانه روز گذشته در افغانستان از جمله سیصد و هفتاد یک نفر در کابل، تعداد افراد آلوده به این ویروس به پانزده هزار و دویست وپنج نفر رسید.
همچنین با فوت هشت بیمار کووید نوزده در شبانه روز گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در افغانستان به دویست وپنجاه و هفت نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت و درمان افغانستان افزود: با بهبود یافتن بیست وپنج بیمار در شبانه روز گذشته تعداد بهبود یافتگان نیز به هزار و سیصد وبیست وهشت نفر رسید.
از سوی دیگر رسانههای جمعی افغانستان ادعا کرده اند که ملا هبت الله آخوند زاده سرکرده طالبان نیز به بیماری کووید نوزده مبتلا شده است و مسولیت امور طالبان برعهده ملایعقوب فرزند ملاعمر قرار گرفته است، اما منابع رسمی طالبان هنوز در این باره واکنش نشان نداده اند.
نخستین مرگ ناشی از کرونا در رواندا
وزارت بهداشت رواندا روز یکشنبه از نخستین مرگ ناشی از ابتلا بهکرونا در این کشور واقع در شرق آفریقا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از کیگالی، وزارت بهداشت رواندا در بیانیهای اعلام کرد فرد فوت شده یک راننده ۶۵ ساله بود که پس از آنکه به شدت بیمار شد از یک کشور همجوار بازگشته بود. وی در زمانیکه در یک بیمارستان تخصصی درمان کرونا مداوا میشد به سبب مشکلات شدید تنفسی جان سپرد.
هشدار وزارت بهداشت در خصوص افزایش شمار مبتلایان در بغداد
وزارت بهداشت عراق تاکید کرد در صورت عبور شمار مبتلایان به ویروس کرونا در بغداد به بیش از پنج هزار تن، اوضاع از کنترل خارج خواهد شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه، وزارت بهداشت عراق در خصوص از دست رفتن کنترل اوضاع در بغداد در صورت رسیدن شمار مبتلایان در این شهر به بیش از پنج هزار تن هشدار داد.
ریاض عبدالامیر مدیر بهداشت عمومی در وزارت بهداشت این کشور گفت میانگین ابتلا به کرونا در بغداد به چهل تن از هر صد هزار تن رسیده است و این موضوع نگران کننده است.
عبدالامیر افزود بیمارستانهای بغداد ده هزار تخت دارند و امکان افزایش تختهای بیمارستانی وجود ندارد.
۵۷ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در مالزی
به گزارش خبرگزاری رویترز از کوالالامپور به نقل از وزارت بهداشت مالزی، مالزی روز یکشنبه از ۵۷ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مالزی به هفت هزار و ۸۱۹ مورد رسید.
تعداد کل موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مالزی نیز ۱۱۵ مورد اعلام شده است.
بسیج بیمارستانهای خصوصی و دولتی یمن برای مقابله با کرونا
به گزارش العالم، با وجود ادامه تجاوزگری ائتلاف متجاوز سعودی و شرایط محاصره در یمن، بسیج کادر پزشکی برای مقابله با شیوع کرونا در این کشور ادامه دارد.
وزیر بهداشت یمن از بیمارستانهای دولتی و خصوصی خواست همه بیماران مبتلا به کرونا را بپذیرند و آنها را تحت درمان قرار دهند.
وی در دیدار با مدیران و کادرهای پزشکی در صنعا، خواستار تجهیز بیمارستانها به امکانات لازم برای مقابله با کرونا و فراهم کردن لوازم پیشگیری برای همه کارکنان بیمارستانها شد.
شیوع کرونا در یمن به سبب تجاوزگری و محاصره در حال گسترش است و اتهاماتی درباره انتقال ویروس در استانهای مختلف، علیه کشورهای متجاوز مطرح میشود.
امه الصبور نجم الدین خبرنگار این شبکه گزارش داد: وزیر بهداشت یمن در دیدار با مدیران و کادرهای پزشکی برای مقابله با شیوع کرونا، از افزایش دستکم ۲۰ تخت برای اتاقهای قرنطینه و پنج تخت برای بخش مراقبتهای ویژه خبر داد.
۰۰:۰۱:۱۰
طه المتوکل وزیر بهداشت یمن گفت «قدرت مهمی که برای قدرت مقابله با این ویروس در اختیار داریم، بخش پزشکی است. بخش پزشکی و نیروی انسانی مهمترین قدرت برای مقابله با این خطر است.»
گزارشگر این شبکه افزود: با توجه به فروپاشی بخش بهداشتی یمن، ناتوانی کامل در فراهم کردن تجهیزات پزشکی و دارو به سبب محاصره یمن به دست کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی و شانه خالی کردن موسسات سازمان ملل در ارائه کمک، میزان ابتلا به کرونا در مناطق مختلف این کشور افزایش یافت.
۰۰:۰۲:۱۰
امین الجنید مدیر کل بیمارستان الکویت گفت: «ویروس وارد یمن شد؛ آن هم در حالی که هیچ پروازی به این کشور انجام نمیشود و تحت محاصره است. سازمان جهانی بهداشت باید با ارائه تجهیزات و لوازم پیشگیری و دارو، از یمن حمایت میکرد؛ اما متأسفانه هیچ نقشی در این زمینه ایفا نکرد. به دستگاههای تنفس مصنوعی و بسیاری از داروها نیاز داریم.»
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: کمیته عالی مقابله با بیماریها با اشاره به اقدام عمدی کشورهای متجاوز برای شیوع کرونا در مناطق بیشتر، اجازه آنها برای بازگشت برخی مردم یمن به این کشور بدون اتخاذ هیچ نوع اقدامات پیشگیرانه را محکوم و اعلام کرد این اقدامات یمن را با چالشهای گسترده تری مواجه میکند.
امه الصبور نجم الدین در پایان گفت: بخش پزشکی به شکل رسمی برای مقابله با کرونا و پذیرفتن بیماران مبتلا به کرونا بسیج شد و بر بالا بردن سطح پیشگیری در بیمارستانها و مراکز پزشکی تاکید دارد؛ آن هم در حالی که به سبب ادامه تجاوزگری و محاصره یمن در بیش از شش سال گذشته، این کشور با مشکلات زیادی مواجه است.
موارد ابتلا در پرو از ۱۵۵ هزار نفر گذشت
مقامات پرو، دومین کشور آمریکای لاتین با بالاترین موارد ابتلا به «کووید-۱۹»، اعلام کردند با هفت هزار و ۳۸۶ مورد جدید ابتلا در ۲۴ ساعت گذشته، موارد تایید شده ابتلا در این کشور از مرز ۱۵۵ هزار نفر گذشت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لیما، مارتین ویزکارا، رئیس جمهور پرو در هفتاد و ششمین روز قرنطینه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور، گفت: «از ششم مارس که نخستین مورد ابتلا به کرونا در کشور شناسایی شد، از بیش از یک میلیون نفر آزمایش گرفته شده که از این تعداد جواب تست ۱۵۵ هزار و ۶۷۱ نفر مثبت اعلام شده است.»
بنا بر اعلام وزارت بهداشت پرو، شمار تلفات ناشی از «کووید-۱۹» در این کشور ۳۳ میلیون نفری به چهار هزار و ۳۷۱ نفر رسیده است که از افزایش ۱۴۱ مورد فوتی در ۲۴ ساعت گذشته حکایت دارد.
این افزایش موارد ابتلا و موارد فوتی در حالی روی داده است که پرو ادعا میکند موفق به تثبیت پیشرفت بیماری شده است.
رئیس جمهور پرو گفت: «چالشی که کشورمان با آن روبروست، بسیار بزرگ است. ما در حال مهار بیماری و از سرگیری تدریجی فعالیتها هستیم.»
۷۰۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، یک مقام وزارت بهداشت اندونزی روز یکشنبه از ۷۰۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در اندونزی به ۲۶ هزار و ۴۷۳ مورد رسید.
اندونزی همچنین از ۴۰ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در اندونزی به یک هزار و ۶۱۳ مورد رسید.
در عین حال، شمار افرادی که از بیماری کووید-۱۹ در اندونزی بهبود یافته اند به هفت هزار و ۳۰۸ نفر رسید.