نخستین وب کنفرانس تاب آوری صنعت برق
تلفیق هوشمندسازی و مقاوم سازی انتخابی اثربخش در تاب آوری صنعت توزیع برق
معاون شرکت توانیر: مستحکم سازی، دوام و بازیابی عامل تاب آوری صنعت توزیع برق است که در سایه تحول دیجیتال و هوشمند سازی محقق میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از پایگاه خبری توانیر، غلامعلی رخشانی مهر در نخستین وب کنفرانس تاب آوری صنعت برق، در خصوص برنامههای تاب آوری صنعت توزیع برق کشور را در سایه تحول دیجیتال و هوشمندسازی افزود:.
ارکان هوشمندسازی، تاب آوری را میزان توانایی یک سیستم برای مقابله و مقاومت در برابر حوادث، محدود کردن اثرات منفی حادثه و بازگشت سریع سیستم به شرایط پایدار عنوان کرد که شامل رویکردهای مستحکم سازی، دوام و بازیابی است.
وی با اشاره به اینکه تلفیق هوشمندسازی و مقاوم سازی یک انتخاب اثربخش در بهبود تاب آوری است، گفت: صرفنظر از راهکارهای پرهزینه و البته اثربخشی که برای تاب آور کردن سیستم وجود دارد، رویکرد تلفیقی باعث میشود شبکهای مقاومتر و قدرتمندتر و درعین حال هوشمندتر داشته باشیم که انتخاب روش و میزان سرمایه گذاری در هریک از این ۲ حوزه نیازمند بهینه سازی است.
مهندس رخشانی مهر کاهش نرخ خاموشیها، ارتقای حفاظت الکتریکی از شبکه توزیع، ارتقای سطح کنترل پذیری شبکه و تحول در نگهداری و تعمیرات شبکه توزیع را از برنامههای تاب آوری و افزایش قابلیت اطمینان صنعت توزیع عنوان کرد و در ادامه به تشریح معماری و ساختار ارتباطی در هوشمندسازی توزیع برق پرداخت.
ارایه غیر حضوری خدمات برق به مشترکان از مهر ۹۸معاون هماهنگی توزیع توانیر تحول دیجیتال در ارایه خدمات سبز به مشترکان را حاصل بالندگی طرح قبض سبز عنوان و گام نخست در ارایه خدمات هوشمند را حذف قبوض کاغذی از ابتدای مهر ۹۸ ذکر کرد که در گام دوم و از ابتدای مهر امسال، ارایه خدمات برق به مشتریان تماما به طور غیرحضوری و الکترونیکی انجام خواهد شد.
وی افزود: از اول مهر امسال طرح خدمات سبز و مشتری هوشمند به طور همزمان در صنعت توزیع برق کشور آغاز میشود.
اولویتهای افزایش تاب آوری صنعت برق در شرایط تحریم
مدیرعامل توانیر بر لزوم حفظ و نگهداری بهینه از تجهیزات موجود و تمرکز بر مدیریت بار به عنوان اولویتهای افزایش تاب آوری صنعت برق در شرایط تحریم، تاکید کرد.
محمدحسن متولی زاده در نخستین وب کنفرانس تاب آوری صنعت برق که با مشارکت شرکتهای زیرمجموعه صنعت برق برگزار شد، ضمن قدردانی از متولیان برپایی این کنفرانس در توزیع برق مازندران و انجمن مهندسین برق و الکترونیک این استان، ابراز امیدواری کرد: این ابتکار عمل به عنوان الگو در همایشهای بعدی مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزایش حساسیت نسبت به تأمین برق مطمئن و پایدار را قابل توجه عنوان کرد و با تاکید بر افزایش وابستگی کار و زندگی مردم به برق، افزایش حساسیت انرژی الکتریکی در شرایط شیوع ویروس جدید را خاطرنشان ساخت.
متولی زاده با اشاره به شرایط خاص اقتصادی و افزایش تحریمها، اظهار داشت: بزرگترین نقطه قوت همکارانمان که همواره مورد افتخار ماست، سرعت عمل در بازیابی شرایط، پس از وقوع حوادث از جمله سیلابهای وسیع سال ۹۸ و بارش برف سنگین است و به قدری این تلاشها مؤثر واقع شد که مورد توجه و تشکر مردم و مسئولان کشوری قرار گرفت.
مدیرعامل توانیر از مهمترین اولویتهای صنعت برق برای افزایش تاب آوری در شرایط تحریم را حفظ و نگهداری بهینه از تاسیسات و تجهیزات موجود و تمرکز بر مدیریت بار به ویژه در فصل تابستان و شروع زودهنگام گرما در روزهای اخیر عنوان کرد و با قدردانی از عملکرد موفق تلاشگران صنعت برق در تابستان ۹۸، ابراز امیدواری کرد: امسال هم با تمرکز بر برنامههای ابلاغی، شاهد عبور مناسب شبکه برق کشور از فصل گرما باشیم.
وی تلاش همکاران صنعت برق در پاسخگویی به نیاز مصرف را مؤثر و کارساز توصیف و برای آنها در انجام وظایفشان آرزوی توفیق کرد.