به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، دبیر ستاد توسعه علوم فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری
ریاست جمهوری گفت: ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی تاکنون در ۲۲ استان کشور از جمله خراسان رضوی دایر شده است و خراسان رضوی با ۶ دانشگاه علوم پزشکی برنامههای بسیارخوبی را با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت داده است.
دکتر امیرعلی حمیدیه در نشست شورای استانی ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی خراسان رضوی افزود: خواستار افزایش همکاریهای بیندانشگاهی در استانها برای توسعه سلولهای بنیادی هستیم و میخواهیم با استفاده حداکثری از ظرفیتهای دانشگاهی رشد و توسعه قابل توجهی در حوزههای علمی، فناوری، پژوهشی، بنیادی و درمانی داشته باشیم.
وی افزود: خواسته ما در اجرای طرحهای پژوهشی موثر در امر بهداشت و درمان این است که این ایدهها فقط به ثبت خلاصه نشود و برای اجرایی کردن آنها با سازمان غذا و دارو در تعامل باشند.
دبیر ستاد توسعه علوم فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: نباید از ظرفیت سرمایهگذاران در حوزه سلامت غافل شویم و برای توسعه راهبردی فعالیتهای علمی از حداکثر توان و ظرفیت موجود بخشهای دولتی، غیردولتی و خصوصی بهره خواهیم برد.
دکتر حمیدیه با بیان این که راهبریها متناسب با نیاز بازار است تصریح کرد: اینگونه نیست که همه اعضا ستادهای استانی فقط از دانشگاههای علوم پزشکی باشند و از فردی که از توانایی و ظرفیت بالایی در حوزههای مختلف برخوردار است بهرهمند خواهیم شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست اظهار کرد: برنامههای قابل توجهی در ستاد توسعه علوم فناوریهای سلولهای بنیادی خراسان رضوی اجرا درآمده است و اگر حمایت لازم و کافی باشد، خراسان رضوی میتواند به یکی از قطبهای اصلی کشور در بحث سلولهای بنیادی تبدیل شود.
دکتر محسن تفقدی افزود: هرچند که هم اکنون هم نام این استان به برکت امام هشتم (ع) در حوزههای مختلف بهداشت و درمان همچون مبارزه با ویروس کرونا بهخوبی میدرخشد.