بازگشت گروه دیگری از ایرانیان از هند با دهمین پروازدهمین پرواز امداد جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (جمعه) با ۲۰۷ نفر از اتباع ایرانی، بمبئ هندوستان را به مقصد تهران ترک کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو و به نقل از سفارت جمهوری اسلامی ایران در هند، با گسترش ویروس کرونا و اعمال محدودیتهای شدید در هندوستان این هموطنان ایرانی که با اهداف گردشگری، تحصیلی و تجارت در هند به سر میبردند، با قطع پروازها برای بازگشت به میهن اسلامی دچار مشکل شده بودند، اما پس از پیگیریهای فراوان امروز با یک هواپیما متعلق به شرکت هواپیمای جمهوری اسلامی ایران به کشور بازگشتند.
اعمال محدودیتهای بسیار سختگیرانه دولت هند، نظیر قطع پروازهای بین المللی و داخلی، ممنوع بودن تردد میان شهرها، توقف اتوبوسها، قطارها و تاکسیها، جمع آوری اتباع کشورمان را در سرتاسر کشور پهناور هند با مشکل مواجه کرده بود.
همچنین، لزوم دریافت مجوزهای رسمی دولتی، یافتن خودرو و راننده، عبور از موانع ایست و بازرسیهای متعدد، موانع و محدودیتهای ایجاد شده برای تردد از یک ایالت به ایالت دیگر باعث بروز مشکلات فراوانی شده بود که با اهتمام ویژه و شبانه روزی سفارت جمهوری اسلامی ایران، سرکنسولگریهای جمهوری اسلامی ایران در بمبئی و حیدر آباد و نیز سازمان هواپیمایی، ایران ایر و انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی برطرف شد.
این درحالیست که بخش دوم کمکهای بهداشتی، درمانی و تجهیزات پزشکی که از سوی ایرانیان مقیم هند به ویژه از سوی انجمن اثنی عشری شهر پونا به کشورمان اهدا شده بود، با این پرواز راهی تهران شد.
احتمالا حدود دو میلیارد نفر در جهان شغل خود را از دست خواهند دادنتایج یک مطالعه گروه مشاره بوستون نشان میدهد به علت شیوع «کووید-۱۹» که بازار کار را به شدت تحت تاثیر قرار داده است، حدود دو میلیارد نفر در سراسر جهان ممکن است شغل خود را به زودی از دست بدهند یا به صورت موقت بیکار شوند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، براساس این مطالعه، طی دو تا سه ماه آینده به علت پیامدهای ناشی از همه گیری از هر شش نفر در جهان، یک نفر ممکن است کار خود را از دست بدهد و امسال حدود دو میلیارد نفر کاملا یا به صورت موقت بیکار خواهند شد و نرخ بیکاری در جهان، احتمالا از ۱۷ درصد فراتر خواهد رفت. به این ترتیب، براساس پیش بینیهای سازمان بین المللی کار در سطح جهانی، سه هزار و ۴۰۰ میلیارد دلار درآمد، از دست خواهد رفت. براساس این مطالعه، پیامدهای این بحران در فعالیتهای اقتصادی مختلف، متفاوت خواهد بود. برخی مشاغل که به طور مستقیم، تحت تاثیر اقدامات قرنطینهای قرار گرفته اند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند. بیش از ۸۰ درصد کل اخراجهای موقت در بخش خرده فروشی غیرغذایی، بخش کارخانه ای، رستورانها و هتلداری و همچنین در بخش گردشگری و ساخت و ساز خواهد بود. هر چند کارشناسان انتظار دارند نرخ بیکاری تا پایان امسال به تعادل برسد، شیوع این بیماری، موجب آغاز روند تغییرات ساختاری در بلند مدت شده است؛ به ویژه اجرای برنامههای کاری انعطاف پذیر، دورکاری و تقویت اتوماسیون. همه این تحولات، حدود یک و نیم میلیارد شغل را طی دهه آینده تحت تاثیر قرار خواهد داد.
در اتریش ماسک از پانزدهم ماه می اجباری نخواهد بودبا توجه به کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا؛ دولت اتریش اقدامات سخت خود را ضد ویروس کرونا در کشور آزادتر کرده است و از پانزدهم ماه ژوئن استفاده ماسک اجباری نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از وین، " سباستین کورتس" صدراعظم اتریش امروز در نشست مطبوعاتی با اعلام اینکه ما گام به گام ماسک را برخواهیم داشت، گفت: پوشش ماسک فقط در وسایل نقلیه عمومی، مراکز بهداشتی، داروخانه ها، آارایشگاهها و اداراتی که نمیتوان فاصله فیزیکی را رعایت کرد، باید استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه پوشش ماسک در مدارس، رستورانها و فروشگاهها اجباری نیست، افزود:ساعتهای پایان کار رستورانها از پانزدهم ژوین بجای یازده شب؛ یک صبح خواهد بود.
" کورتس" گفت: روز چهارشنبه هفته آینده در نشست وزیران کشور درباره چگونگی سفر به کشورهای همسایه تصمیم گرفته خواهد شد.