پخش زنده
امروز: -
رستورداران برای بازگشایی حتما دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت :رستوران داران باید در
salamat.gov.irسامانه ثبت نام کنند و وضعیت خود را اعلام کنند
اقای گلزاری افزود: مجهز شدن به دستگاه تب گیر دیجیتال برای کنترل کارکنان رستوران ها و تجهیز کارکنان به وسایل حفاظت فردی الزامی است وکارکنان باید فاصله مجاز را از هم رعایت کنند و سیستم تهویه نیز باید به درستی کار کند.
وی گفت :تمیز کردن و شستشوی دست ها و نیز مواد خوراکی به درستی انجام شود وضروریست که در فضای رستوران حداکثر دو سوم ظرفیت پر شود و وسایل کاملا ضدعفونی شده در اختیار مشتری قرار بگیرد و فاصله میزها هم باید از هرطرف 2 متر مربع باشد و نیز پرداخت پول نیز تنها با کارتخوان انجام شود.
گلزاری در پایان به مردم توصیه کرد مردم تا جای امکان از رفتن به رستوران ها خودداری کنند و افراد مسن و دارای بیماریها را به رستوران نبرند.