پخش زنده
امروز: -
تعمیر و بازسازی واحد های آسیب دیده از سیل در شهرستان نیکشهر شتاب بیشتری می گیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر کل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان در بازدید از روند بازسازی منازل مسکونی آسیب دیده در نیکشهر گفت: از تعداد 2 هزار و 700 واحد آسیب دیده در شهرستان نیکشهر، تعداد هزار و 188 واحد در مرحله آواربرداری، 389 واحد پی کنی، 142 واحد آرماتوربندی و120 واحد در مرحله فنداسیون و اسکلتبندی قرار دارند.
منبتی افزود: به دلیل بحران کرونا و تعطیلی صنوف و برخی فعالیتها، کار بازسازی با تاخیر مواجه شد که با رفع موانع و رعایت دستورات بهداشتی لازم، فعالیت بازسازی با شتاب بیشتری آغاز می شود.
وی همچنین با اشاره به مطالعه اجرای طرح هادی در مناطق سیلزده استان گفت: این طرح تاکنون در 145 روستا تهیه و تنظیم شده و در 48 روستا نیز در دست اجراست که تا پایان نیمه اول امسال به اتمام خواهد رسید.
استاندار سیستان و بلوچستان هم در بازدید از مناطق سیل زده نیکشهر گفت : بازسازی واحد های مسکونی و پرداخت خسارات سیل توسط تولت تامین اعتبار شده است و موانع اجرای پروژه های مهم عمرانی در استان رفع شده است.
موهبتی گفت : دولت دو مصوبه؛ پرداخت خسارات بخش کشاورزی و احداث منازل مسکونی را تأمین اعتبار کرده و در این راستا بنیاد مسکن ۱۶ هزار و ۲۵۰ واحد مسکونی را بازسازی و ۸ هزار واحد را نیز مرمت خواهد کرد.
وی افزود : تامین اعتبار زیرساختهای جادهای و برق تاکنون محقق نشده که با توجه به طرح موضوع در حضور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، امیدواریم مساعدت لازم در راستای رفع این مشکلات انجام شود.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت : علی رغم شیوع بیماری کرونا، پروژههای مهم عمرانی استان شامل گازرسانی و راه آهن تعطیل نشده است و تامین اعتبار و اقدامات اجرایی پیمانکاران انجام و موانع آنها برطرف شده است و امیدواریم با سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه اعتبارات جدید تزریق و این پروژه ها شتاب بیشتری بگیرد.
موهبتی در ارتباط با مبارزه با ملخ صحرایی نیز گفت : در حال حاضر سطح مباره با این آفت جهانی در استان به ۱۳۵ هزار رسیده که بیشترین سهم مبارزه در شهرستان نیکشهر انجام شده است
وی با اشاره به اینکه مبارزه با ملخ صحرایی در شهرستان های بمپور ، ایرانشهر و دلگان با هواپیما صورت می گیرد گفت : برای مبارزه با هجوم ملخ های صحرایی تاکنون ۳ میلیارد تومان از محل منابع استانی هزینه شده است و 20 میلیار تومان نیز از طریق سازمان برنامه و بدجه تامین اعتبار خواهد شد که امیدواریم با تخصیص به موقع این اعتبار هم از هجوم این ملخ ها به سمت استانهای همجوار جلوگیری شود و هم این آفت به دسترنج کشاورزان استان آسیب نزند.