پذیرش مشتری در رستوران ها و کافه های استان سمنان بر اساس دستورالعمل های ستاد ملی مقابله با کرونا آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان، مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان سمنان گفت: با ابلاغ دستورالعملهای ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت اصناف پر خطر مانند رستورانها، کافه ها و اغذیه فروشی ها با حفظ رعایت نکات بهداشتی از سر گرفته شد. مهدی برهانی گفت: پذیرش مشتری در این مکانها با نصف ظرفیت مجاز است ضمن اینکه فاصله میزها . اصول بهداشتی و ضد عفونی باید رعایت شود. وی افزود: گشتهای نظارتی مشترک هم بر این واحد ها نظارت مستمر دارند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف واحد صنفی جریمه و پلمب می شود.