بازگشایی رستورانها پس از چند ماه تعطیلی
بعد چند ماه محدودیتهای کرونایی، با مهار این ویروس خطرناک، در رستورانها باز شد.
به گزارش
خبرگزار صدا و سیما یزد، رییس اتحادیه رستوران داران یزد گفت: از پنجم خرداد ماه بنا بر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت رستورانها از سر گرفته شده است.
قهوه چی افزود: زمان فعالیت رستورانها طبق روال قبل از کرونا است یعنی ظهرها از ساعت ۱۱ تا ۴ بعد از ظهر و شبها از ۲۰ تا پایان شب خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه اینکه رستورانها ملزم به رعایت پروتکلهای بهداشتی هستند گفت: تجهیز رستورانها به مواد ضد عفونی دست، چینش با فاصله میزها، مجهز بودن نیروهای کار به ماسک و دستکش، ضد عفونی کردن پی در پی سرویسهای بهداشتی، ضدعفونی مرتب سطوح آشپزخانه و انجام تستهای تشخیص بیماری بر روی نیروها در آغاز هر روز از جمله مواردی است که رستورانها موظف به رعایت آنها هستند.
رییس اتحادیه رستوران داران یزد ادامه داد: قاشق و چنگال و بشقابها باید قبل از ورود مشتری روی میز گذاشته باشد، سالادها و نوشابهها هم باید به صورت بسته بندی شده پس از استقرار مشتری آورده شود.
قهوه چی همچنین گفت: چنانچه رستورانی تخلف کند مردم به آنها تذکر داده و از طریق شمارههای اتحادیه و سامانه ۱۹۰ اعلام کنند.