کاهش سرانه مصرف گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری
سرانه مصرف گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری کاهش یافته است.
ذبیحالله غریب گفت: میانگین مصرف گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری ۱۶ کیلوگرم است و این مصرف در سال گذشته به ۴ کیلوگرم کاهش یافته است.
وی همچنین سرانه مصرف گوشت مرغ در استان را ۲۵ کیلوگرم بیان کرد و گفت: برای تامین مصرف گوشت مرغ ماهانه باید هزار و ۸۰۰ تن مرغ کشتار شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:۴۳۰ تن گوشت مرغ در استان ذخیره و فرودین، یک میلیون و ۳۴۰ قطعه جوجهریزی نیز انجام شده است.
چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه ۳۱ هزار تن گوشت قرمز، ۳.۵ درصد نیاز کشور به گوشت قرمز را تامین میکند.
۲۱۳ واحد مرغداری در استان هم سالانه ۳۰ هزار تن گوشت سفید تولید و روانه بازار میکند.