پخش زنده
امروز: -
محققان علوم پزشکی در چین اعلام کردند مصرف منظم روغن ماهی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی همچون سکته مغزی و قلبی و به طور کلی، خطر مرگ را کاهش میدهد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از پایگاه خبری وب ام دی، محققان علوم پزشکی در دانشگاه گوانگ دونگ در چین اعلام کردند مصرف منظم روغن ماهی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی همچون سکته مغزی و قلبی و به طور کلی، خطر مرگ را کاهش میدهد.
محققان چینی میگویند با مصرف مکملهای حاوی روغن ماهی نیز میتوان خطر مرگ را به طور کلی ۱۳ درصد کاهش داد و همچنین خطر مرگ ناشی از بیماریهای عروقی را تا ۱۶ و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را تا ۷ درصد کم کرد.
دانشمندان میگویند مصرف مکملهای امگا سه و ویتامین دی، به طور کلی خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش میدهد.
محققان چینی پرونده ۴۲۷ هزار و ۶۷۸ بیمار را که در بانک زیستی انگلیس وجود داشت بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ مورد بررسی قرار دادند.
محققان میگویند بر اساس نتایج این مطالعه میتوان گفت مصرف روغن ماهی در قالب قرصهای مکمل، به طور کلی، خطر مرگ را در انسان کاهش میدهد، ولی این کاهش، در مردان، شاخصتر از زنان است.