رونمایی از میدان و سردیس سردار سلیمانی در امیرکلا + فیلم
همزمان با روز جهانی قدس، از میدان و سردیس فرمانده شهید سپاه قدس در امیرکلا بابل رونمایی شد.
![رونمایی از میدان و سردیس سردار سلیمانی در امیرکلا رونمایی از میدان و سردیس سردار سلیمانی در امیرکلا](/files/fa/news/1399/3/2/4874225_446.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، امیرکلاییها به پاس قدرشناسی از فرمانده شهید سپاه قدس، یکی از میدانهای مهم شهرشان را به نام این سردار رشید اسلام نامگذاری کردند و همچنین در این روز از سردیس این شهید که در همین میدان نصب شد ، رونمایی کردند.
در این مراسم که جمعی از جوانان با در دست داشتن پرچمهای ایران و محور مقاومت حضور داشتند با شعارهای ضد استکباری و استعماری روز قدس را گرامی داشتند.
*آتش زدن پرچم رژیم غاصب صهیونیستی
همچنین جوانان این شهر با رعایت فاصله گذاری اجتماعی پرچم رژیم غاصب صهیونیستی را به آتش کشیدند و آزادی قدس شریف را از چنگال این رژیم متجاورز خواستار شدند.
شهرستان شهید پرور بابل که در تاریخ دوم اسفندماه سال ۹۷ میزبان سردار شهید سلیمانی در یادواره یک هزار و ۴۴۰ شهید این شهرستان بودند بعد از شهادت این سردار سرافراز با برگزاری مراسم باشکوهی در نقاط مختلف یاد و نام این قهرمان ملی و جهان اسلام را گرامی داشتند.
شهرستان ۵۳۶ هزار نفری بابل دارای شش بخش و هفت شهر است که شهر امیرکلا با ۵۰ هزار نفر جمعیت در شمال بابل قرار دارد.