امام جمعه یزد:
زمان پایان آموزش بر اساس سبک انگلیسی فرارسیده است
نماینده ولی فقیه در استان یزد: پس از دوران کرونا باید در همه زمینه ها برنامه ریزی گسترده و جدیدی صورت گیرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، آیت الله محمدرضا ناصری یزدی در نشست شورای اداری استان یزد با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای پس از کرونا گفت: شیوع ویروس کرونا خیلی از معادلات جهانی، رسم و رسوم و عادات را به هم ریخت و قطعا یک تحول جهانی ایجاد شده و ما هم باید در ایران یک تحول ایجاد کنیم.
وی افزود: باید سعی کنیم در مسئله آموزش، پرورش، اعتقادات، اقتصاد، مسائل اجتماعی، ارتباطی، خانواده، فرهنگی و تمام عرصهها و شئون زندگی نگاه تازهای داشته باشیم و مشکلاتی که وجود داشته را برطرف کنیم.
امام جمعه یزد تأکید کرد: زمان آن رسیده که از آموزش بر اساس سبک تحمیل شده انگلیسیها دست برداریم و سنت آموزش قرآنی را در جامعه و آموزش و پرورش ترویج کنیم و سه اصل تفکر، تعقل و تدین را در تمام کارهای خود وارد کنیم.
وی حل بسیاری از مشکلات جامعه را منوط به برنامه ریزی جدید در آموزش و پرورش و اقتصاد عنوان کرد و ادامه داد: استکبار جهانی همواره به دنبال تأمین منافع خود است و هیچگاه به ایران کمکی نمیکند و حتی در برابر همپیمانانشان هم صرفا به منافع خود توجه میکنند.
آیت الله ناصری درباره مشکلات در کشورهای غربی ناشی از شیوع کرونا گفت: در کشورهای غربی به کرات شاهد بودیم که پزشکان و پرستاران کار خود را رها کرده و از بیمارستانها فرار کردند، ولی در ایران همه پزشکان و پرستاران با ایثاری مثال زدنی در حال درمان و نجات جان بیماران هستند.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: اگر کشور ما هم رویکرد غرب را داشت در ایام کرونا شاهد این حجم ایثار و از خودگذشتگی نبودیم.
وی با انتقاد از عدم پیشرفت کارگران و بازنشستگی با همان پست کارگری انتقاد کرد و گفت: ما میتوانیم به راحتی با ارتقای وی زمینهای فراهم کنیم که این کارگر پس از چند سال اول کار ارتقا یابد و مسائل مختلف را فراگیرد و پس از چند سال خودش به عنوان کارآفرین، زمینه اشتغال افراد بسیار دیگری را فراهم کند.
امام جمعه یزد اقتصاد جامعه را نیازمند بازنگری و آینده نگری دانست و افزود: مرغداریها در حالی تعطیل شده و جوجه و مرغ را به بهانه کمبود مشتری کشتند که اگر به فعالیت ادامه داده و مازاد را منجمد میکردند، دیگر نیازی به واردات مرغ منجمد از برزیل نبودیم.