به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ شرکت دانش بنیان ایده گران سورن آب که از سال 1393 فعالیت رسمی خود را به عنوان یک مجموعه دانش بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) آغاز کرده، بر روی الکترولیز نمک طعام بعنوان یک ماده ضدعفونی کننده کار کرده است.
محلول مولتی اکسیدانت سورولیت از چهار اکسیدانت قوی: کلر، ازن، دی اکسید کلر و اکسیژن تشکیل شده است. محلول ضد عفونی کننده دست و سطوح سورولیت با قابلیت حذف قوی میکروارگانیزم های مختلف بر پایه الکترولیز غشایی نمک خوراکی عمل می کند و عاری از ترکیبات سدیمی و کلسیمی است و به این دلیل هیچ گونه التهابات پوستی ایجاد نمی کند.
محلول ضد عفونی کننده دست و سطوح سورولیت یک محلول گند زدا با فرمالیسون غیر الکلی است که پس از استفاده از این محلول نیازی به آبکشی دست، لباس، اشیاء و سطوح نخواهید داشت.
برای شست شوی دست با محلول ضد عفونی کننده ضد ویروس سورولیت، یک واحد از محلول را با 5 واحد آب با دمای معمولی مخلوط و به مدت 30 ثانیه هر دو دست را بر روی یکدیگر مالش دهید تا محلول ضد عفونی کننده دست بر روی پوست خشک شود.
برای شست و شوی سطوح ، یک واحد از محلول را با 3 واحد آب در دمای معمولی مخلوط و استفاده می شود.
لازم است پس از هر بار استفاده درِ شیشه محتوی محلول را با دقت ببندید و به دور از نورمستقیم آفتاب نگهداری کنید.
از زمانی که این محلول با آب ترکیب می شود مدت زمان ماندگاری و خاصیت گندزایی آن 4 روز است و پس از آن محلول بی اثر می شود.
این محصول با نام سورولیت تجاری سازی شده و اکنون بازار بین المللی هم برای آن وجود دارد.