• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۱۹۰۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سردار احمد علی گودرزی:

کشف بیش از 3 تن موادمخدر در جنوب شرق کشور

جانشین فرمانده مرزبانی ناجا از عملیات ضربتی مرزبانان علیه قاچاقچیان و کشف ۳ تن و ۲۰۱ کیلو و ۴۰۰ گرم انواع مواد مخدر در مرز‌های آبی و خشکی جنوب شرق کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، سردار احمد علی گودرزی در تشریح موفقیت‌های مرزبانان استان سیستان و بلوچستان در امر مبارزه با مواد افیونی در مرز‌های جنوب شرقی کشور گفت: مرزبانان مومن و روزه دار استان سیستان و بلوچستان که با روحیه انقلابی مراقب حریم مرز‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، در نتیجه ساعت‌ها کار اطلاعاتی، موفق شدند در عملیاتی ضربتی در مرز‌های زابل و مرز‌های آبی دریای عمان در منطقه چابهار مقدار ۳ تن و ۲۰۱ کیلو و ۴۰۰ گرم انواع مواد مخدر را طی ۲۴ ساعت گذشته کشف کنند.


وی با اشاره به عملیات مرزبانان در منطقه شمال استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه قاچاقچیان تغییر روش داده و از مرز‌های خشکی به سوی مرز‌های آبی هم رفته اند، افزود: روز گذشته مرزبانان هنگ مرزی زابل در نتیجه ساعات‌ها کار اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان مبنی بر دپوی محموله سنگین مواد مخدر در دریاچه هامون مطلع شدند و موضوع را در دستور کار خود قراردادند.


سردار گودرزی تصریح کرد: مأموران مرزی با اعزام به محل شناسایی شده در کاوش دریاچه هامون، موفق شدند مقدار یک تن و ۶۹۳ کیلوگرم تریاک و ۸ کیلو و ۴۰۰ گرم هروئین را که به صورت ماهرانه و بسیار پیچیده در زیر بوته‌های دریاچه هامون با هدف انتقال به داخل کشور دپو شده بود، کشف کنند.

جانشین فرمانده مرزبانی ناجا در ادامه به عملیات موفقیت آمیز مرزبانان در عمق نوار مرزی دریای عمان اشاره کرد و افزود: همچنین شب گذشته دریادلان مرزبانی در منطقه چابهار با اشراف اطلاعاتی از مرز‌های آبی کشور، از قصد سوداگران مرگ مبنی بر وارد کردن محموله سنگین مواد مخدر از طریق دریای عمان به کشور مطلع شدند.

مقام ارشد مرزبانی ادامه داد: مرزبانان با گشت‌های هدفمند در دریا ۳ فروند شناور تندرو مربوط به قاچاقچیان را در عمق دریای عمان مشاهد کردند و موفق شدند در درگیری مسلحانه با اشرار مسلح آن‌ها را در دستیابی به اهداف شوم و خانماسوزشان ناکام کنند.

وی با اشاره به دستگیری ۸ قاچاقچی و توقیف ۳ فروند شناور تندور، اظهار کرد: مرزبانا در این عملیات یک تن و ۵۰۰ کیلوگرم تریاک را به همراه مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات از قاچاقچیان کشف کردند.

جانشین فرمانده مرزبانی ناجا با تاکید بر اینکه تلاش مرزبانان برای دستگیری قاچاقچیان و سوداگران مرگ در دو سوی مرز ایران و افغانستان ادامه دارد، تصریح کرد: مرزبانان با کشف این محموله سنگین مواد مخدر، سهم بسزایی در سلامتی انسان‌ها و همچنین کاهش هزینه‌های مختلف در کشور دارند و مردم از مرزبانان که به عنوان سربازان گمنام از حدود و ثغور ایران اسلامی حراست می‌کنند باید قدردان آن‌ها و خانواده‌های محترمشان باشند.

سردار گودرزی با بیان اینکه کشور‌های غربی و اروپایی مبارزه با قاچاق مواد مخدر را باید از سازمان ملل مطالبه کنند، خاطرنشان کرد: از کشور دوست و اسلامی افغانستان انتظار داریم ضمن کنترل مرز‌های مشترک با جمهوری اسلامی ایران، مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)