پخش زنده
امروز: -
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: شیوه نامه الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به همه واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ شده است و نظارت بر رعایت آن با جدیت پیگیری میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر محمدحسین عزیزی با اشاره به اقدامات انجامشده به منظور پیشگیری از بروز و شیوع کرونا ویروس در حوزه محصولات خوراکی، افزود: اگرچه شواهدی درخصوص انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، اما از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به منظور پیشگیری از شیوع بیماری در بین کارکنان واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تأثیرگذاری آن بر سلامت محصول بررسی شده است.
وی افزود: در اسفند ۹۸، مقررات و شیوه نامههای (پروتکل) اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ شد و اداره کل غذا نیز شیوه نامه الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه کرد و برای اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرد.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای شیوه نامههای ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی، جدی دنبال میشود.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیری ویژه به منظور رعایت دستورالعملهای بهداشتی مرتبط با پیشگیری از بیماری کرونا درکشورهای صادرکننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشورهای منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالاهای غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که از طریق وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.