حمید رضا ورزشی در این مراسم گفت: ایران رتبه اول تولید گلبرگ گل خشک و گلاب را در دنیا دارد ولی در تولید اسانس و روغن گل محمدی که کاربرد دارویی و عطر ادکلن دارد؛ هنوز به رتبه های جهانی نرسیدیم.
ورزشی افزود: کارخانه اسانس گیری این مزرعه برای اولین بار در کشور تا یک ماه دیگر به بهره برداری می رسد و انتظار داریم ایران را در ردیف تولید کنندگان برتر اسانس قرار دهد.
وی گفت : محصول تولیدی این مزرعه به کشورهای عربی و همچنین برخی کشورهای اروپایی صادر میشود.
سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ از تاخیر در صدور مجوزهای ساختمانی برای گلاب گیری این مجموعه گلایه کرد و از جهاد کشاورزی و اداره گاز خواست در اجرای عملیات و خدمات تسریع داشته باشند .
مدیر جهاد کشاورزی ساوجبلاغ هم در این مراسم گفت: انتظار داریم در سال جاری بیش از ۲۰۰ تن گل محمدی از بزرگترین مزرعه گل محمدی استان البرز در ساوجبلاغ برداشت شود .
ایرج الماسی افزود: محصول گل محمدی این منطقه دارای مزیتهایی نسبت به دیگر مناطق دیگر از جمله زود رس بودن گلها است .
وی افزود: بر اساس پیش بینیهای انجام شده میزان برداشت گل محمدی از این مزرعه در هر هکتار ۶ تا ۸ تن است که این میزان در کشور به کمتر از ۴/۵ تن می رسد .
الماسی گفت: برداشت گل از این مزرعه تا پایان اردیبهشت ادامه دارد و پیش بینی می شود حدود ۲۵۰ تن گلاب ناب از این مزرعه گرفته شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ افزود : با راه اندازی کارخانه صنعتی تولید گلاب در این مزرعه برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است و در حال حاضر بیش از ۵۰۰ کارگر به صورت فصلی به چیدن گل مشغولند.