صدری در نشست خبری برخط
۸۰ درصد تجهیزات مخابرات تولید داخل است
مدیر عامل شرکت مخابرات: اکنون بیش از ۸۰ درصد تجهیزات شرکت مخابرات در کشور تولید داخل است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای مهندس سید مجید صدری در نشست خبری برخط (آنلاین) با بیان اینکه شعار جهش تولید را اولویت فعالیتها در سال جدید قرار داده ایم، افزود: استفاده از فناوریهای روز در تمام امور مربوط به توسعه به ویژه در ایام کرونا بسیار قابل توجه بوده است.
وی گفت: برگزاری نشستهای برخط با مدیران مخابرات مناطق به صورت روزانه، علاوه بر صرفه جویی در وقت و هزینه، تأثیر گذاری بیشتری در کل کشور داشته و با مأموریت شرکت مخابرات در تحقق ارتباطی فراگیر هماهنگ است.
آقای مهندس صدری، رشد ۱۵۵ درصدی ترافیک بین الملل و رشد ۲۱۰ درصدی ترافیک داخلی را از جمله دستاوردهای شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و افزود: به صورت روزانه، ۱۱۰ درصد افزایش، مصرف اینترنت در سال ۹۸ توسط مشتریان مخابرات انجام شده است.
وی توجه حداکثری به توسعه سرمایه انسانی در تمام عرصهها را از اولویتهای شرکت مخابرات اعلام کرد و افزود: در این مسیر، برای تحقق رضایت مندی تمام کارکنان شرکت اعم از رسمی، قراردادی و پیمانکاری تلاش میکنیم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: مدیریت نقدینگی و کاهش هزینهها در جهت توسعه بیشتر حوزههای تجاری و فنی در طول سال ۹۸ تا درصد بالایی طبق برنامه محقق شده است.
آقای مهندس صدری خاطر نشان کرد: اساس فعالیتها را از سال ۹۸ با محوریت استفاده از تولید داخل قرار داده ایم، به نحوی که اکنون بیش از ۸۰ درصد تمام تجهیزات مورد نیاز در شرکت مخابرات در سراسر کشور از تولید داخل خریداری و استفاده شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه این امر منجر به کاهش گسترده ارزبری در خرید تجهیزات شده است، افزود:تمام نرم افزارهای کلیدی حوزه نرم افزاری شرکت از مجموعههای داخلی تهیه شده و در اختیار شرکت مخابرات در سراسر کشور قرار گرفته است.
وی با تشریح اقدامات شرکت در ایام کرونا گفت: با همکاری گسترده با ستاد اجرایی فرمان امام، در راه اندازی سامانه ۴۰۳۰، تلاش زیادی انجام شد و اکنون این سامانه، پاسخگوی مخاطبان در سراسر کشور است.
آقای مهندس صدری افزود: تقویت و توسعه شبکههای مخابراتی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری در دوران کرونا و توجه روز افزون به تأمین زیرساختهای ارتباطی تمام اپراتورها با تلاش جهادی کارکنان شرکت مخابرات انجام شد.
در ادامه این نشست برخط (آنلاین)، خبرنگاران حوزه ICT در خصوص مباحث مختلف مربوط به مخابرات به صورت تعاملی با آقای مهندس صدری به پرسش و پاسخ و گفتگوی برخط پرداختند.
جایگزینی محصولهای خارجی با داخلی برای حمایت از تولید داخل
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: برای افزایش ظرفیت شبکه مخابراتی در ۱۳ استان، تولیدهای داخلی را جایگزین هوآوی و مودمهای تولید داخل را جایگزین نمونههای خارجی کردیم.
مجید صدری در نشست خبری آنلاین که به مناسبت هفته جهانی ارتباطات برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر میزان استفاده از تولید داخل در شرکت مخابرات ایران از زمان حضور تیم مدیریتی جدید، گفت: زمان حضور ما در شرکت مخابرات ایران وضعیت شبکه انتقال مناسب نبود و اپراتورهای بزرگ همراه اول و ایرانسل از ما در استانهای مختلف درخواست ظرفیت کرده بودند، ولی ما نمیتوانستیم پاسخگو باشیم.
وی ادامه داد: یک طرح ما در حوزه سیستمهای DWDM بود که قبلا توسط شرکت هواوی و سایر شرکتهای خارجی اجرا میشد، ولی ما با اعتماد به شرکتهای داخلی و برگزاری روند مناقصه، این طرح را به شرکت "دانیال موج" به عنوان برندهی مناقصه سپردیم و این شرکت توانست در ۱۳ استان افزایش ظرفیت را با فناوری تمام داخلی انجام دهد.
صدری خاطرنشان کرد: در POTN که یک سطح از DWDM بالاتر است و افزایش ظرفیت بیشتری را ایجاد کند، طرحی تعریف شده و شرکت هواوی برنده شده بود که ما جلوی اجرای این طرح را گرفتیم و شرکت داخلی "سینا" را بعد از اجرای پایلوت در یک استان و دریافت تاییدیههای شاخصهای کیفی شبکهی مخابرات، استان کرمان را به این شرکت واگذار کردیم که به زودی تعهداتش را تحویل میدهد.
وی افزود: درب مخابرات به روی شرکتهای داخلی دیگر در حوزههای مختلف باز است. در حوزه کابل هم چندین شرکت بزرگ حوزه کابل مثل "شهید قندی" و "مجتمع رفسنجان" و "سیمین فر" وجود دارند که روند همکاری شرکت مخابرات ایران با این شرکتها قابل تامل است.
شرکت کابل شهید قندی طی پنج سال تنها ۲ تا ۳ هزار کیلومتر کابل به مخابرات داده بود، ولی ما تنها در سال ۹۸ قرارداد ۱۳ هزار کیلومتر فیبر را با این شرکت منعقد کردیم که علاوه بر حمایت از تولید داخل، سهم بهسزایی در اشتغالزایی و افزایش خط تولید این شرکت داشت.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: در حوزه مودم، معمولا از مودمهای هواوی، فایبرهوم و سایر نمونههای خارجی استفاده میشد که ما با دعوت از شرکتهای داخلی فعال در تولید مودم، با شرکت "خدمات مخابراتی ارگ جدید" وارد قرارداد شدیم و هم اکنون ۹۰ درصد تولیدات این شرکت در اختیار ماست که قدم بسیار بزرگی بود.
وی گفت: در حوزهی باطری باید گفت که قبلا باطری را وندورها برای ما تهیه میکردند و مراکزی وجود داشت که بالغ بر ۱۰ سال باطریهایشان تعویض نشده بود که ما طی قراردادی با شرکتهای داخلی در سال گذشته ۵۰ تا ۶۰ میلیارد خرید باطری داشتیم و هم اکنون نوسازی در حوزهی پاور در شرکت مخابرات ایران انجام شده است که ادامه خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: در حوزه نرمافزاری هم CRM، OSS و Billing و بخشهای دیگری از شبکه هم بومی سازی شده است که برای شرکتی با حدود ۳۰ میلیون مشترک، نکته قابل تاملی است.
صدری با تاکید بر حمایت هرچه بیشتر شرکت مخابرات ایران از تولید داخل در سال جاری با توجه به نامگذاری امسال به نام جهش تولید افزود: با اعتماد به شرکتهای داخلی و با توجه به دانش و توانمندیهای این شرکتها، تاکنون بالغ بر ۸۰ درصد تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری شرکت را بر تولیدات تماما داخلی متمرکز کردیم و قطعا با تاکید هیات مدیره و سهامداران شرکت، موضوع تولید داخل را با شتاب بیشتری در سال جاری پیش خواهیم برد.