آغاز برداشت انبه محلی در گیلان
برداشت انبه محلی در گیلان با پیش بینی تولید ۶۴۸تُن محصول آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان امروز گفت: برداشت انبه محلی از امروز در ۱۳۲هکتار باغ استان آغاز شد.
منوچهر پارسافر افزود: پیش بینی میشود باغداران گیلانی امسال ۶۴۸تُن انبه محلی به ارزش ۷۷۰میلیارد ریال از باغ هایشان برداشت کنند.
برداشت انبه محلی تا پایان خرداد در گیلان ادامه دارد.
رشت، ماسال، صومعه سرا، رودسر، املش، آستانه اشرفیه و لنگرود مهمترین مناطق تولید انبه در گیلان هستند.
انبه علاوه بر تازه خوری برای تولید مربا و شربت هم استفاده میشود.
مصرف این محصول علاوه بر هضم غذا و رفع سردرد در بهبود عملکرد دستگاه تنفسی هم مفید است.