مجتبی صدیقی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: در حرکتی خوب بنیاد شهید تقدیر از دانشجویان فعال و علمی، شهدا و ایثارگر را در دستور کار قرار داد. چهارمین دوره جشنواره آموزشی جایزه ملی ایثار به دلیل شیوع ویروس کرونا بصورت مجازی برگزار شد و برترین ها بر اساس معیارها معرفی شدند.
وی گفت: معدل مقطع تحصیلی، واحدهای که گذرانده شده و فعالیت های پژوهشی و همچنین دستاوردهای فناوری ؛ معیارهای تعریف شده در کمیته های فنی بود که با جمع امتیازها ؛ نفرهای برتر را شناسایی و معرفی کردند.
صدیقی افزود : در حوزه دانشگاه های وابسته به وزارت علوم بیش از 58 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه های دولتی مشغول تحصیل اند و حدود 37 هزار نفر هم در زیرمجموعه های دیگر وزارت علوم مثل پیام نور علمی کاربردی و غیر انتفاعی تحصیل می کنند که در مجموع حدود 100 هزار نفر می شود.
صدیقی افزود: رشد دانشجویان شاهد و ایثارگر در مقطع تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد و دکترا در سال های اخیر باعث امیدواری است. امسال در این جشنواره مدارک 95 دانشجو بررسی شد و در نهایت 15 دانشجوی برتر انتخاب و تجلیل شدند.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: تجلیل از این افراد باعث افزایش انگیزه دیگر دانشجویان می شود تا آنها هم بتوانند توانایی هایشان را نمایش دهند. سیاست ما در وزارت علوم حمایت عزتمندانه و هدفمند از دانشجویان شهدا و ایثارگر است. مبنای کار هم تلاش خود این فرزندان است و کمک بی رویه و بی هدف به آنها نمی شود.