پخش زنده
امروز: -
بیمارستان رضوی در بحران کرونا ۲۴ تخت آی.سی.یو و بخش جراحی اعصاب خود را برای درمان بیماران سکته مغزی اختصاص داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، دبیر کمیته مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: بیمارستان رضوی بیشترین کمک را در دوران درگیری نظام بهداشت و درمان با بیماری ویروسی همهگیر کرونا داشته است.
دکتر علیاصغر انجیدنی افزود: در دوران شیوع کرونا سایر بیمارستانهای خصوصی و خیریه در مشهد نظیر مهر، سینا، پاستور، موسی بن جعفر، امام زمان، جواد الائمه(ع) ، بنت الهدی و آریا نیز برای درمان بیماران غیر کرونایی در حوزه بیماریهای قلبی و جراحی عمومی به کمک دانشگاه علوم پزشکی مشهد آمدند.
وی ادامه داد: همگام با شیوع کرونا بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل امام رضا، قائم و شریعتی به طور ویژه به درمان بیماران کرونا اختصاص یافته بود، به همین سبب برای درمان بیماران غیر کرونایی مراجعه کننده به این بیمارستانها نیازمند همکاری بخش خصوصی و مراکز معین بودیم.
دبیر کمیته مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خوشبختانه با روند کاهش بیماران بستری مبتلا به کرونا فرآیند پذیرش و درمان بیماران غیر کرونایی در بیمارستانهای دانشگاه به روال قبل برگشته است.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد نیز گفت: هزینه جراحی و درمان تمامی بیمارانی که در شرایط کرونا از بخش دولتی به این بیمارستان اعزام شده اند با تعرفه دولتی دریافت شد.
دکتر محسن محور افزود: این در حالی است که برخی از بیماران اعزام شده هزینه بستری با تعرفه دولتی را هم نداشته و به صورت رایگان درمان شده اند.