پخش زنده
امروز: -
فروشندگان باید در حضور مشتری و با رعایت ضوابط بهداشتی اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان ؛ مدیرکل دامپزشکی زنجان گفت : گوشت چرخ کرده باید از گوشت مورد تائید دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه شده و یا در بسته بندیهای دارای برچسب معتبر در معرض فروش قرار گیرد.
حاج کاظمی افزود: مردم باید یا از گوشت چرخ کرده بسته بندی شده در کارگاههای بسته بندی که تحت نظارت دامپزشکی با تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهره برداری از دامپزشکی، دارای آرم دامپزشکی همراه با آدرس محل کارگاه بسته بندی که در فروشگاههای مجاز عرضه میشوند استفاده یا اینکه در قصابیها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشهای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و دارای برچسب بوده و در حضور خود مشتری اقدام به چرخ شده استفاده کنند
مدیرکل دامپزشکی زنجان در خصوص ویژگی گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه تورم، خونمردگی، تغییر رنگ و ذرات خارجی باشد، گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد و هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوهای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.
بیشتر بدانید|
فرآوردههای دامی زیر ذره بین ناظران
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان در ابتدای ماه مبارک رمضان نیز اعلام کرده بود که شهروندان هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه گوشت قرمز، مرغ، تخممرغ، ماهی و عسل و سایر آلایش خوراکی دام مثل مغز، کله، پاچه، سیرابی، دل و جگر، مورد را با شماره تلفن بیان شده به ادارات دامپزشکی استان زنجان گزارش کنند